Nedeljni horoskop 31. oktobar - 6. novembar 2011.

Pogledajte poruke horoskopa za sledecih sedam dana i proverite u kojoj meri ce vam zvezde biti naklonjene...


OVAN
od 21. marta do 20. aprila

Budite sigurni u svoj plan. Nedelja pred vama obeležena je uspehom u sticanju novca i ostalim pitanjima značajnim za vaše lične temelje.
Tokom ovog perioda moraćete, baš kao pre nekih tri i po meseca, da se oprostite od nekih ljudi, ali samo zato što su oni pronašli bolje pozicije, a na njihovo mesto dolaze novi. Nemojte biti tužni zbog toga.
Ponedeljak i utorak su dani za zarađivanje novca, ali pazite: pre svega ovaj foto-finiš za koji se spremate doneće ozbiljne promene u vašem životnom ili poslovnom statusu. Treba da znate i to da će ova nedelja imati dalekosežne posledice i da svaki korak treba dobro isplanirati!

BIK
od 21. aprila do 20. maja

Kratka putovanja, mnogo kancelarijskog posla, sastanaka, poziva, sedeljki bez obaveza ispuniće narednih sedam dana. Bićete veoma zauzeti, ali uglavnom zbog nebitnih sastanaka.
Vaša energija i harizma biće na vrhuncu u ponedeljak i utorak, što je izuzetno važno: u ponedeljak će se verovatno desiti veoma važan događaj koji će obeležiti vašu dalju karijeru.
Jurite za parama u utorak i sredu, ali nemojte preterivati. Cele nedelje izbegavajte tračeve. Nemojte ulagati novac u nove poslove. Sumnjivi su i vi to znate.

BLIZANCI
od 21. maja do 20. juna

Kad bi ovako bilo uvek! Sve što je vezano za novac treba da radite u ovoj i sledećoj nedelji. Vaša finansijska, investiciona, profitna strana znatno će se poboljšati.
Zbog rasta standarda i povećanih želja imaćete nesuglasice sa svojom okolinom danas i sutra. Pazite šta govorite ljudima.
Upozorenje: budite oprezni do kraja meseca. Pažljivo donosite finansijske odluke i nemojte dopustiti da neku donesete zato što ste besni, samoživi, previše nezavisni ili vam je pun kofer svega. Uključite pragmatičnost i hladnu glavu.
Zdravlje bi trebalo prekontrolisati.

RAK
od 21. juna do 22. jula

Ovo je vaša nedelja. S vašom energijom, efikasnošću i optimizmom bićete nepobedivi na stazi poslovnog uspeha. Ali (uvek ima neko „ali“), samo ukoliko danas i u ponedeljak ne izgubite vreme na ubeđivanje ljudi da je vaš način onaj pravi!
Zato, budite fleksibilni! Uzmite u obzir tuđe želje! Znate i sami da su kod nas - svi najpametniji. Vaša popularnost će rasti do kraja ove godine, a već u ponedeljak moglo bi vam se desiti da upoznate novu ljubav.
Poželite nešto, nadajte se, tražite mogućnosti, a ne prepreke. Preporučujemo vam da se u utorak i sredu odmarate kako biste došli do pravih, kreativnih ideja.

LAV
od 23. jula do 23. avgusta

Smirite se! Planirajte, razmišljajte, ispunite stare obaveze, budite dobrodušni, obratite više pažnju na duhovnu stranu svoje ličnosti, naročito od četvrtka do subote. Dajte nešto u dobrotvorne svrhe! Razmišljajte o tome šta vas čeka u budućnosti, s obzirom na to da se Lavovima otvaraju velike mogućnosti (ali uz velike rizike) i promene na vrlo dugačkom štapu!
Problemi koji su vas mučili u poslednje vreme (loši saradnici, nesuglasice s nadređenima) mogli bi lako nestati ove nedelje. Povedite računa o ishrani jer ćete verovatno imati dosta muka s varenjem.

DEVICA
od 24. avgusta do 22. septembra

Ispuniće vam se nade! Tokom ove nedelje kao da je duh izišao iz boce i ostvario vam sve želje. Očekuje vas nedelja puna posla, zabave, kvalitetnog, dobrog druženja. Očekujte čak i novu romansu ako ste sami!
Ponedeljak i utorak su najvažniji poslovni dani i tada ćete imati mnogo sastanaka.
Može vam se desiti da prisustvujete raspravi svojih prijatelja. Ostanite po strani.
Budite ambiciozni u utorak i sredu: možete napraviti uspeh u karijeri - naročito kad je reč o novcu. Nade i želje ostavite za period od četvrtka do subote.

VAGA
od 23. septembra do 23. oktobra

Zvezde su na vašoj strani! Pitanja i problemi vezani za vašu karijeru, posao, ambicije i situacije iz kojih ćete izaći kao pobednik gomilaju se tokom narednih nekoliko nedelja. To će naročito biti izraženo krajem sedmice.
U isto vreme, neki glas u vama teraće vas da se okrenete svojim temeljima, kući, porodici, sigurnoj luci. Ovakvo stanje biće naročito prisutno početkom nedelje.
Da biste bili na pravom putu, budite praktični: napravite promene u svojoj karijeri i ciljevima kako biste se lako uklopili u novu realnost. Godina u kojoj ste donosi velike životne promene velikom broju Vaga.

ŠKORPIJA
od 24. oktobra do 21. novembra

Budite mudri i romantični! Ovo je pravo vreme za nežnost, period razumevanja i mudrosti. Mogli biste sresti ljubav svog života (ako ste usamljeni ili u lošoj vezi), mada će se to desiti tek krajem nedelje.
Većim delom sedmice koja je pred vama bićete raspoloženi za razne vidove kritizerstva i malodušnosti. Nemojte da vam se to desi. Pobedite takvu lošu verziju svog bića.
Kad se sagleda čitava slika, u vašem emotivnom životu konačno će se desiti „veliki prasak“, posle dugog nezadovoljstva izazvanog emocijama koje su vas mučile.
I vi biste mogli kod lekara.

STRELAC
od 22. novembra do 21. decembra

Ne znate gde udarate! Puni ste tajni, promena, planova, obaveza koje morate ispuniti tokom ove nedelje, naročito od četvrtka do subote!
Pošteno rečeno, toliko je prepreka pred vama da nam je jasno zbog čega biste jednostavno voleli da se sakrijete pod jorgan i zaboravite period koji je pred vama. I mi bismo - da smo na vašem mestu. Ovo se naročito odnosi na investicije, velike promene u načinu života, čekanje na lekarske rezultate i slično.
Ako vam je za utehu, na ličnom planu vam cvetaju ruže: utorak i sreda su pravi dani za ljubav. Vidimo i veće prijatno iznenađenje u subotu.

JARAC
od 22. decembra do 19. januara

Oprez! Vaša veza je u ozbiljnoj opasnosti zbog naporne, gotovo iritantne nedelje koja je pred vama. Budite diplomata. Vaši šefovi i veoma važne ličnosti nisu zadovoljni vašim radom. Zato morate umanjiti njihovo nezadovoljstvo.
Interesantne mogućnosti pojaviće se u vašem životu, ali tek posle subote.
Što se tiče ove sedmice, danas i sutra bićete magnet za romansu - pod uslovom da ste sami. Srešćete nekoga ko će vas neobjašnjivo privlačiti, ali to bi kasnije moglo da se pretvori u neprijateljstvo. Nemojte preuzimati previše novih obaveza. Sklonite se u stranu.

VODOLIJA
od 20. januara do 19. februara

Ne počinjite ništa! Do kraja meseca imaćete gomilu sitnih problema, koji će vas iscrpeti toliko da će vam se i zdravlje pogoršati.
Ako ste nezaposleni - ove nedelje teško da ćete se ovajditi. Zato bolje sačekajte narednu sedmicu, kada su vaši izgledi za dobitak posla znatno veći.
U ponedeljak bi moglo lako da vam se desi da budete izloženi većoj količini stresa.
Jedina dobra stvar u ovoj sedmici rezervisana je za emotivni život: videćete da vam je partner posvećen u potpunosti i da vam pomaže u teškim vremenima. Nemojte mu to zaboraviti.

RIBE
od 20. februara do 20. marta

Sačekajte! Ova sedmica je puna prepreka, tako da vam predlažemo da povučete ručnu kočnicu. Ipak, vi ste poznati po tome da volite da rizikujete i istaknete sebe u prvi plan.
Akcenat u tom slučaju stavite na lepotu i kreativnost, ne samo u poslu nego i u ljubavi, sitnim životnim zadovoljstvima. Danas i sutra bićete nepopravljivo romantični, toliko da će vaš partner zatražiti od vas da smanjite flertovanje s okolinom. A to već može da se pretvori u pravi mali rat u kući. Zato, još jednom, preporučujemo vam da povučete ručnu. Razgovarajte ove sedmice sa šefovima o svojoj karijeri.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар