Vidovnjakinja poručila: Veza Severine i Milana Popovića završava raspadom?!

Kad već srpski tajkun Milan Popović prima savete od svoje vidovnjakinje, Večernji hr. je odlučio da konsultuje najpoznatiju vidovnjakinju u Hrvatskoj. Ali, Vera Čudina ne bi se kladila na brak i sreću novopečenog para...

„Brak između Severine i Popovića bio bi urnebes i odmah bi se razišli. On neće tako skoro u brak, jet to ne želi. On je osoba koja nije čvrsto na zemlji. Galantan je, uglađen, emotivan i ženama bi sve dao, ali bi ih i prevario“, rekla je Vera Čudina za "Večernji.hr".

Dodala je i da je Severinina i njegova ljubav sada iskrena, da je on uveren da bi hteo zauvek da bude s njom te da su nju privukli njegov izgled i emotivnost, a ne interes i novac. „Ta veza ipak završava raspadom. Burno su počeli, ali još burnije će završiti. Severina će zarobiti njegovo srce, ali on će je na kraju razočaratio. Mentalno su vrlo jednaki, ali mislim da će je Popović na kraju prevariti“, kaže Vera. Ipak, nije sve tako crno kako na prvi pogled izgleda. Čudina je Severini ipak prorekla sreću u ljubavi. Prema njenim rečima, pevačica će se udati posle 40. godine za visokog i markantnog muškarca, verovatno razvedenog stranca s vezama u političkim vodama. Čudina je takođe imala samo reči hvale za Severininu karijeru: "Neće napustiti muzičke vode, a popularnost joj je zauvek zagarantovana. Biće i producen, a mogla bi i da glumi u barem još tri filma i sapunici. Severina je rođena pod zvezdom uspona i padova i život joj nikada neće biti dosadan, ali to može platiti emotivno, jer je vrlo senzibilna", rekla je vidovnjakinja.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар