Feng shui protiv samoće

Neophodne su promene u neposrednoj okolini da bi u život bili prizvani pozitivni događaji. Evo 10 saveta kako da ostvarite ljubav, ali i zadržite strast u dugim vezama ili braku.


1 Slike usamljenih osoba zamenite slikama srećnih parova

Umetnički radovi imaju veliki uticaj na našu podsvest i ako se okružite fotografijama, slikama ili skulpturama samaca, postepeno ćete sebe prilagoditi toj viziji. Postaćete otvoreniji za ljubav ako takve slike zamenite fotografijama srećnih parova.

2 Kreirajte u svomstanu rasporedsedenja za parove

Jednosedi šalju glasnu i jasnu poruku - odmakni se! Zbog toga, ako tražite ljubav, napravite raspored koji će biti prilagođen romantičnim parovima. Udobni dvosedi i stolice razmešteni po uglovima poslaće signal da ste spremni za vezu.

3 Izbacite televizor iz spavaće sobe

Ništa ne može tako da ubije romantiku kao kasno noćno gledanje televizije. Ako imate problema sa spavanjem, pokušajte da čitate ljubavnu poeziju ili romane. Na taj način će vaša podsvest stvoriti virtuelni ljubavni magnet.

4 Nabavite svilene ili satenske jastučiće

Stari jastuk s najobičnijim ili dečjim sličicama neće podsticajno uticati na vaš seksualni život. Ali, ako po krevetu razbacate svilene ili satenske jastučiće i nabavite takve prekrivače, oni će prizivati strast u vaš krevet.

5 Ogromni kreveti ne podstiču intimnost

Ukoliko želite da pronađete ljubav svog života, onda treba da investirate u nov krevet, nešto manjih dimenzija. Ako to niste u mogućnosti, onda ubacite jastučiće, jer će oni bar malo smanjiti slobodan prostor na krevetu.

6 Budite spremni za društvo

Iako živite sami, uvek ostavite u svom ormaru nešto slobodnog prostora. Takođe, uvek imajte jednu novu četkicu za zube. Tako ćete sebi demonstrirati da ste spremni da delite prostor sa još nekim. Biće osveženi i vaši romantični potencijali.

7 Odmaknite krevet od zidova


Ako krevet postavite uz zid, sprečićete sve šanse da ljubav uđe u vaš život. Zato, krevet namestite tako da se u njega može ući sa svih strana. U krevet će ušetati ljubav i pre nego što uspete da obiđete oko njega!

8 Napravite idealan ”ljubavni gua”

Ulazna vrata doma su polazna tačka, a najudaljeniji desni ugao predstavlja vaš odnos s partnerom. On je u feng šuiju poznat kao “ljubavni gua”. Zato, taj kutak učinite idealnim ljubavnim područjem. U njega smestite udobnu fotelju, postavite intimno osvetljenje i uživajte u onome što će se događati u narednom periodu.

9 Porodicu stavite gde joj je mesto

Vaša spavaća soba predstavlja vaš romantični život, pa zato poslednja stvar koju u njoj treba da držite jeste slika mame i tate. Dečji umetnički radovi i igračke takođe će unazaditi vaš ljubavni život. Poštujte odnose s porodicom, ali ne u spavaćoj sobi već na prikladnijim mestima.

10 Razmišljajte ružičasto

Tople boje poput ružičaste ili crvene znatno će oživeti vaš ljubavni život. Nežnije pastelne nijanse poput rozikaste, bež i druge privući će nežnog partnera, dok će tamnije boje, poput narandžasto-crvene ili bordo privući partnera koji će otkriti vašu strastvenu i pustolovnu stranu.
Stil
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар