Feng šui za večnu ljubav

Angi Ma Vong, autorka bestselera „Feng šui – formule za ljubav“, u izdanju „Leo komerca“, napravila je male feng šui priručnike za sreću u ljubavi. Primenite ova jednostavna pravila.


- Nemojte da nosite stare burme koje ste nabavili na rasprodaji ili ste ih dobili od nepoznatih ljudi. Prstenje zadržava negativnu energiju prethodnih vlasnika koja može da se prenese na vas.


- Ako ste usamljeni i želite da pronađete partnera koji će vas voleti i razumeti, zavežite dve crvene ili ljubičaste trake oko kvake na vratima spavaće sobe.


- Da biste čitave godine uživali u ljubavi i bili ispunjeni pozitivnom energijom, stavite dve ruže u vazu u dnevnoj sobi ili trpezariji. One će doprineti procvatu vaših osećanja.


- Nemojte da koristite radio-aparate koji imaju sat s crvenim brojevima, jer oni zrače nezdravom, negativnom energijom koja može da poremeti, ali i da uništi vaš ljubavni život.


- Da biste se konačno posvetili budućnosti, ne opterećujte se detinjstvom. Iz spavaće sobe sklonite igračke i plišane životinje, i ljubav će vam mnogo lakše ući u život.


- U spavaću sobu ne stavljajte elektronske uređaje poput kompjutera i faks-aparata jer će se njihova negativna energija preneti na vas i vašeg partnera, pa ćete se često svađati.


- Ne kupujte krevete koji imaju drvene ili metalne nožice, posebno ako su im vrhovi zašiljeni, jer će se rušilačka energija preneti s njih na one koji tu spavaju.


- Nikada nemojte da stavljate simbole ljubavi i ljubavnih veza u kupatilo, zato što se u njemu skuplja rušilačka energija ljudskih izlučevina. To dovodi do svađa, a često i do prekida veze.


- Ako želite da proširite porodicu, okačite slike sedam beba ili sedmoro dece u metalnim ramovima i rasporedite ih po čitavom stanu. Energija ovih fotografija će vam pomoći da postanete roditelji.


- Pred spavanje upotrebljavajte mirišljave sapune, pudere i mirise koji čine da se osećate senzualno. Vaša energija uzbudiće vašeg partnera, pa će i seksualni život biti mnogo uzbudljiviji.


- Da bi vaš ljubavni ali i seksualni život bio bogatiji i intenzivniji, svake večeri, sedam dana zaredom, palite sveće s mirisom narandže, koje će sigurno rasplamsati strasti.


- Ako nemate partnera, a želite da pronađete osobu s kojom ćete deliti i dobro i zlo, onda na zid spavaće sobe stavite sliku para golubova. Njihova energija privući će čestitog muškarca.


- Da bi vaša ljubav što duže trajala, pored slike vašeg partnera stavite srce načinjeno od ružičastog kvarca. Na ovaj način podstaći ćete večnu vladavinu energije ljubavi.


- Ukoliko je vaša seksualna energija na niskom nivou ili ako gubite interesovanje za seks, onda u severni deo doma dodajte više plave boje koja će vam vratiti izgubljenu želju.


Jelena Vukelić, Blic Zena
Foto: click4you.com
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар