Horoskop vašeg zdravlja u 2024. godini: Na šta treba obratiti posebnu pažnju

HOROSKOP ZA TDRAVLJE U 2024. GODINI: Tokom ove godine dobro je više pažnje posvetiti disajnim organima, stopalima, venama i gornjem delu kičme.

Foto: Pixabay

Pomračenja na relaciji Ovan/Vaga nastavljaju da nas uče kako da se brinemo o sebi, kako da budemo prisutniji u svom životu i da ne činimo ono što ide protiv nas jer to na kraju može uticati na naše zdravlje. Tokom ove godine dobro je više pažnje posvetiti disajnim organima, stopalima, venama i gornjem delu kičme.


Ovan

Za najbolju moguću zdravstvenu sliku, negujte povlačenje u mir i tišinu. Posle napornih radnih dana, naučite da usporite i napravite pauzu, posebno tokom marta i avgusta. Jupiter će vas od juna pozivati i na kretanje, duge šetnje, vožnju bicikla i boravak na svežem vazduhu.

U septembru je dobro uraditi sistematski pregled i videti kako možete poboljšati svoje zdravlje uz pomoć zdravije ishrane i vežbanja.

* od 30. aprila do 9. juna boravak Marsa u vašem znaku podići će vam nivo energije, pa pokušajte da ovaj period provedete aktivnije, više se krećete i vežbate. Budite manje nagli i impulsivni.


Bik

Kakvi god da su vas bolovi pratili tokom protekle godine, sada možete da ih otklonite kako se ne bi ponovili. Obratite posebnu pažnju na ono što će se desiti oko 25. aprila, kada se u vašem znaku sretnu Jupiter i Uran.

Odbacite staro i imate više hrabrosti za promene koje su neophodne za vaše zdravlje. Od juna počinjete novi životni ciklus, dočekajte ga psihički i fizički spremni.

* od 29. aprila do 23. maja kretanje Venere u vašem znaku daje vam fizičku privlačnost i ističe vaše unutrašnje vrline. Osećaćete se sjajno i više ćete uživati u životu i privući srećnije prilike.


Blizanci

Sada je vreme da malo usporite i krenete kroz život u skladu sa svojim mogućnostima. Eventualne smetnje koje se pojave tokom marta mogle bi da vas podstaknu da se više fokusirate na svoje telo i odustanete od loših navika.

Buđenje i izlečenje dolaze u junu, a nalet velike energije i tokom avgusta. Pazi na svoja stopala i pluća. Vežbajte smirivanje uma kroz svesno i duboko disanje.

* od 1. juna do 30. juna je vreme regeneracije. Skinite svoj „borbeni“ kaput i opustite se. Trebalo bi da vam bude lakše i jednostavnije. Izazovni aspekt Jupitera i Saturna u avgustu poziva vas da se duboko odmorite i resetujete.


Rak

Godina za vas počinje veoma dinamično, na sreću sa puno energije i lepih želja. Energija u telu počinje da se menja, tako da više nema toliko umora i iscrpljenosti.

Voda će na vas delovati veoma lekovito, na primer kupke obogaćene esencijalnim uljima, plivanje ili duge šetnje uz reku ili more. Čini se da vas uticaj Jupitera iz juna više povezuje sa sobom kroz boravak u tišini i daleko od buke.

* od 17. juna do 11. jula uticaj Merkura i Venere daće vam sjaj u očima, pozitivnu energiju koja vas obnavlja i leči. Vaše intuitivne antene će besprekorno primati signale univerzuma.


Lav

Možda osećate da godine prolaze, da polako starite, da se vide prve sede dlačice ili bore na licu. To je vreme kada se suočavate sa prolaznošću, ali ne na loš način. Bićete motivisani da unesete nove navike u svoj svakodnevni život koje će više podržati vašu energiju i zdravlje.

Ne možete i ne želite više da se borite sa vetrenjačama. Tokom marta i aprila čuvajte se virusa, obratite se lekaru ako se pojave problemi.

* tokom druge polovine jula Venera vas obasipa blagodetima, pa imate priliku da doživite nešto lepo i okrenete glavu svetlijoj strani života. Biće melem za vaše zdravlje, ali i fizičku privlačnost.


Devica

Pred vama je godina u kojoj ste pozvani da posvetite više pažnje brizi o sebi i svom zdravlju. Ako živite stresno i često ste u napetosti, primetićete da nemate snage i da će vas češće hvatati virusi. Kod nekih će se pojaviti i bezvoljnost.

Želudac i sistem za varenje biće posebno osetljivi. Ako imate visok krvni pritisak, usporite. Pijte što više tečnih i lekovitih čajeva. Ako osećate bol u nogama, bilo bi dobro da se obratite lekaru.

* tokom januara i oktobra osećaćete se odlično. Vraća vam se dobro raspoloženje i imate više energije i entuzijazma. Možda postoji zanimljiva ljubavna priča kao vrhunac.


Vaga

Početkom godine, posebno u januaru i prvoj polovini februara, savetuje se više odmora i izbegavanje teških fizičkih napora. Mnogo umora se nakupilo u vašim kostima i zaista vam je potreban odmor od svega.

Mart može biti značajan za donošenje odluka u vezi sa zdravljem i uvođenje zdravih navika u vaš život. A nakon što Jupiter uđe u znak Blizanaca, ulazite u vreme potpunog oporavka i zadovoljstva.

* susret Venere i Marsa u znaku Vodolije tokom druge polovine februara i prve polovine marta donosi vatromet uživanja. Uzmi sve svoj život pruža, izlečite se od prošlih iskustava.


Škorpija

Gotovo da nema na šta da upozoravate kada je u pitanju vaše zdravlje. Ovo bi trebalo da bude dobra i stabilna godina na tom polju. Možda više pažnje posvetite hormonima, a tokom drugog dela godine i respiratornom sistemu.

Pošto ćete mnogo raditi, nemojte se uskraćivati stvarima koje vas raduju, kao što su noćni izlasci, zbog obaveza prema poslu i drugima. Od aprila izbacite neke loše navike iz svog života.

* krajem septembra do 17. oktobra Venera u vašem znaku daje vam harizmu i prodoran sjaj u očima koji magnetski privlači pažnju drugih. Period je povoljan za estetske poduhvate i korekcije.


Strelac

Ne dozvolite da vam neki zdravstveni problemi ili emocionalna stanja prođu ispod radara, odnosno uzmite ih zdravo za gotovo.

Sada više nego ikad treba da mislite na sebe, zato tražite sebe, naučite da stanete kada ste umorni, recite „ne“ onima koji se stalno oslanjaju na vas. Obavezno to radite sistematski, redovno se proveravajte i pijte preparate za jačanje imuniteta, posebno vitamin C.

* prolećni maj sa Marsom u Ovnu biće za vas potpuno oslobađajući. Za sobom ostavljate veliki problem i sada ste ponovo puni energije, živi i spremni za nove avanture.


Jarac

Nalazite se u astrološkom periodu koji podržava vaše zdravlje. U stvari, to vam može doneti velika poboljšanja na tom mestu.

Takođe je važno da sami pokrenete realizaciju onih aktivnosti koje će vam pomoći da se osećate bolje i imate više energije. Promena ishrane, redovno vežbanje, oslobađanje od loših navika – sve to može ne samo da vas učini zdravim već i podmladi. Zato idi na bolje.

* Januar će za vas biti veoma intenzivan mesec, puni ste energije i vitalnosti, a ono što će početi da se dešava od juna trebalo bi da vam popravi formu, ali i fizički izgled, i ukloni bore sa lica.


Vodolija

Planetarne okolnosti ukazuju na određeni prosperitet u oblasti zdravlja. Vi menjate nešto radikalno u svom životu, za početak, način na koji se ponašate prema sebi. Leto može biti presudno u donošenju odluka za poboljšanje zdravlja i izgleda.

Takođe možete izgubiti težinu ako želite i ako se osećate bolje u svom telu. Obratite više pažnje na reproduktivne organe.

* tokom februara i marta dešava se velika transformacija u vašem fizičkom izgledu, ali i u načinu na koji cenite sebe. Vaša privlačnost i duhovitost će biti primetne. Postajete sigurniji u sebe.


Riba

Još jedna godina u kojoj se Saturn kreće kroz vaš znak i podstiče vas na odgovorniji odnos prema sebi, a ujedno i prema sopstvenom zdravlju.

Vaša energija možda nije na zavidnom nivou, možda ćete morati više da spavate i da delujete sporije ili manje, ali to je sve u redu, kao što će i biti.

* od 11. marta do 5. aprila Venera se kreće kroz vaš znak i daje vam lepotu. Unećete pozitivne promene u svoj izgled i biti ponosni na postignute rezultate. Možda vas i ljubav čini lepšim, piše 24sata.


Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар