Veliki godišnji horoskop za Bika za 2024. godinu: Posao, finansije, ljubav, zdravlje...

Bikovima  će 2024. godina dati priliku da iskusite nova učenja i postignuća u ličnom i profesionalnom životu, kao i na polju finansija.

Foto: Pixabay

Vaši snovi će biti ispunjeni, a zadaci na čekanju će biti ispunjeni. U proleće vas očekuje stelijum u vašem znaku – Jupiter, Beli Mesec, Uran i Venera daće vam dar iz svemira.

A tokom leta se pripremite na ozbiljne finansije koji će vam omogućiti da na jesen obavite važne zadatke u svom poslu, a možda ga i promenite.

Što se zdravlja tiče, generalno 2024. je dobra godina za vas. Ako tražite partnera, drugi kvartal može da vam donese dobre vesti. Prevelika očekivanja mogu da uzrokuju iznenadne izazove u vašem bračnom odnosu tokom avgusta i septembra, pod uticajem Venere i Ketua.

Poslednje tromesečje godine takođe može biti malo teško zbog nedostatka intimnosti i agresivnog ponašanja, podstaknutih Marsom i Jupiterom. Budite oprezni u ovom razdoblju i ponašajte se mudro.

Velika sreća na polju finansija, putovanje iz snova i promena posla

Nadolazeća 2024. godina značajna je jer njen broj 8 u sistemu tarota označava prepreke kroz koje osoba mora da prođe kako bi upoznala sebe i svoju snagu, talente i istinsku strast u životu. To znači da će otpor prema sopstvenoj prirodi i pokušaji da se, poput Lava, drži u kavezu, loše uticati na zdravlje (naročito na glasne žice) i finansijske tokove.

Što se tiče glavnog astrološkog trenda, on je diktiran položajem karmičkih čvorova u znakovima Ovan-Vaga, što nam daje dva koridora pomračenja: od 25. marta do 8. aprila i od 18. septembra do 17. oktobra. Zanimljivo je da u jesen pomračenja počinju glatko da prelaze u znakove Device i Riba, pa Svemir počinje da menja život predstavnika ovih sazvežđa, osim Ovna i Vage.


Pomračenje od 25. marta do 8. aprila

Prolećni koridor pomračenja odvijaće se na vašoj osi posla i putovanja na velike udaljenosti, zdravlja i duhovnog isceljenja. Verovatno vas čeka ozbiljan iskorak u vašoj  podsvesti, kao da ćete sami da otkrijete istinu i izlečite neke traume u svojoj duši.

Vaš vladar Venera spojiće se s Čvorom budućnosti 17.-18. aprila – na ove datume može da se dogode važna otkrića, putovanja u inostranstvo i neka vrsta proboja u duhovno-emocionalnim zajednicama.

Što se posla tiče, 25. marta, na pun Mesec u Vagi, možete da prekinete odnos s timom ili procesu rada koji su trajali od 14. oktobra 2023. Na primer, možete dati otkaz ili ćete biti unapređeni. A mlad Mesec u Ovnu 8. aprila može da vam donese putovanje ili nekakav iskorak u radu na internetu.

Važno datum za privatni život – veza Marsa (vladar partnera) sa Čvorom budućnosti u vašem znaku tačno 17.-18.5. U vaš život će doći osoba koju vam je poslao Svemir.


Veliki Stelijum u Biku

Od najvažnijih pozitivnih strana 2024. možemo očekivati ​​Veliki finansijski stelijum u Biku koji će se dogoditi u aprilu i maju i zahvaljujući skupu planeta predvođenom Jupiterom, glavnim ‘Dedom Mrazom’ u astrologiji.

Za Bika će stelij biti dar velikih razmera koji će doneti popularnost, ali i veliki kapital – možete uspešno da uložite finansijska sredstva, otplatite dug ili uložite novac u nekretnine.


Aspekat milionera u junu

No, od 1. do 8. juna na nebu između finansijske planete Plutona i Jupitera formiraće se aspekat koji će onima koji razvijaju svoju zajednicu ili brend na internetu doneti fenomenalnu zaradu.

Za Bika će situacija biti vezana uz zaradu novca na ličnom projektu ili sopstvenom biznisu – puno kapitala može biti uloženo u vaš posao. Ili ćete imati rast prihoda zahvaljujući pravom ulaganju na internetu.


Retrogradni Merkur u sektoru nekretnina u avgustu

Od 5. avgusta do 28. avgusta, Merkur će biti retrogradan u vašoj kući nekretnina. Prikupićete dokumente za kupovinu ili prodaju stambenog prostora ili uknjiženje, neku vrste iznajmljivanja ili dokumente za vlasništvo poslovnih nekretnina.

Tačni datumi koji su važni za vaš sektor nekretnina su Merkur u trigonu s Čvorom – 9. jula, kada će planeta ući na 10 stepen Lava i aktivirati vaše potrebe da potajno rešite neka stambena pitanja.


Mlad Mesec u ljubavnom sektoru i početak dvogodišnjeg ciklusa romanse

Što se tiče ljubavne sfere, u septembru u vašem sektoru sreće počinje dvogodišnji ciklus pomračenja. Prvi mladi Mesec bit će 3. septembra – na ovaj dan možete očekivati ​​ugodno novo poznanstvo, koje se na kraju može razviti u ozbiljnu vezu.

Stvar je u tome što se sama osovina karmičkih čvorova u jesen počinje postepeno da se pomera prema znakovima Device i Riba, koji su odgovorni za vaše ljubavne odnose.

To znači da će se prvi znak promene vezane uz vaš odnos desiti 3. septembra, a do 14. marta 2025., za vreme pomrčenja u Devici, vaša romansa mogla bi da poprimi ozbiljne obrise.

Stoga budite pažljivi prema onim poznanicima koji će ući u vaš život 2024. godine – ona su potencijalno najznačajnija.


Pomračenje od 18. septembra do 17. oktobra

Zapravo, jesenski Koridor pomračenja trajaće od punog Meseca pomrčenja u Ribama 19. septembra do mladog Meseca pomračenja u Vagi 2. oktobra, ali 17. oktobra biće pun Mesec u Ovnu – on može završiti važan ciklus vaših duhovnih transformacija koji je započeo u martu 2023.

Sve počinje emotivnim iskustvom u pomrčenju u Ribama 18. septembra. Odvijaće se u vašem sektoru prijatelja i interesnih zajednica, što znači da se može dogoditi nešto važno za vaše srce. Na primer, pomoći ćete nekome bliskom ili ćete se pridružiti zajednici psihologa, dobrotvornim organizacijama.

Mladi Mesec i pomračenje u Vagi 2. oktobra mogli bi da vam donesu novi posao, a u tome bi vam mogao pomoći vaš partner. Takođe, za vreme ovog mladog Meseca možete ozbiljno shvatiti svoje zdravlje, što može inicirati vaš/a suprug/a.

Pun Mesec u Ovnu 17. oktobra odvijaće se u vašem sektoru podsvesti i tajni, što znači da će skrivena situacija postati očigledna. Ili se može odnositi na odnose s vašim rođacima – na primer, nekom od vaših rođaka biće potrebna vaša pomoć. Ili ćete sami otići na neko putovanje koje je značajno s duhovne tačke gledišta.


Mars retrogradan u sektoru putovanja

Zanimljivo je da 7. decembra Mars kreće u retrogradni hod u vašem sektoru selidbe, što znači da ćete do 25. aprila 2025. rešavati probleme oko preseljenja na novu lokaciju ili rešavati probleme odnosa s rodbinom, piše Atma.hr.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар