Horoskopski znaci koje očekuju dramatične promene u ljubavi i braku u 2024. godini

U 2024. godini očekuje nas i prelazak Jupitera, planete poklona i pomoći u znak Blizanaca. Tokom leta možete da upoznate ljubav koja vam je karmički suđena. Astrolozi kažu da će ovih ŠEST horoskopskih znakova podsebno doživeti promene u vezi 2024. godine.

Foto: Pixabay

U 2024. svet nastavlja da oseća uticaj karmičkih čvorova koji se protežu duž ose čvorova Vaga – Ovan, koja je odgovorna za odnose i ljubav. Veliki broj razvoda i venčanja, kao i globalna revizija same vrednosti ljubavi – to je ono što nas sve čeka.

Stvar je u tome da čvor prošlosti Ketu, koji se nalazi u Vagi sve do januara 2025. godine, poziva da kvalitetni odnosi budu vaš temelj, koji bi mogao da vam pomogne u realizaciji.

Kada ulazite u vezu ili analizirate komunkaciju s partnerom, važno je da zapamtite da ta osoba prenosi vaš stav prema sebi. Osim toga, čak i negativne scenarije u vašoj vezi podsvesno doživljavate kao prihvatljive, pa pre nego što napustite osobu ili tražite novog partnera, važno da sebi postavite pitanje: šta je za mene u redu i šta zapravo želim od ljubavne zajednice?


Ovan

Čvor budućnosti kreće se kroz vaš znak, dajući vam fenomenalnu priliku za uzlet. No, klupko prošlosti tera vas da procenite u kojoj meri je vaša postojeća zajednica vaše “mesto moći” i nešto na šta možete da se oslonite.

Stoga, vaš brak ili dugogodišnja ljubavna veza biće na ozbiljnom iskušenju od 25. marta do 8. aprila, a zatim od 18. septembra do 17. oktobra. Na te datume ćete ili raskinuti ili ozvaničiti svoju zajednicu.

Ovo je sjajno vreme za slobodne Ovnove da izađu – Jupiter ulazi u vaš sektor putovanja i učenja, gde dolazi u konjunkciju s Venerom u junu 2024. Tada možete da srestinete ljubav poslatu s neba.


Vaga

Tokom cele 2024. godine bićete u analizi odnosa, a vaši zaključci mogu značajno da utiču na vaš razvoj i samopoštovanje. Čvor prošlosti je u vašem znaku, što znači da ćete doživeti globalnu transformaciju koju će pokrenuti vaš partner.

Ključni datum za testiranje veza biće pun Mesec u Vagi 23. marta, nakon čega sledi pun Mesec u Ovnu 17. oktobra. Na ove datume možete da doživite raskid ili se odlučite na ozbiljan korak.

Slobodne Vage neka se pripreme za proleće 2024. godine – od 17. do 20. aprila i 19. do 20. maja možete da upoznate ljubav svog života.


Blizanci

2024. godine planeta sreće i vladar vašeg bračnog sektora, Jupiter, ulazi u vaš znak. To znači da ćete voljom sudbine pronaći srodnu dušu. Usput, osoba se može pojaviti gotovo iznenada i u roku od godinu dana odlučićete da ozvaničite vezu s njom.

Ta osoba bi mogla biti starija od vas, verovatno stranac ili osoba koja često boravi u inostranstvu. Po zanimanju može biti pravnik, učitelj, predstavnik sfere diplomatije ili kulture.

Za oženjene Blizance septembar će biti važan, jer počinju pomračine u vašim kardinalnim kućama horoskopa. Već 18. septembra dogodiće se pun Mesec u sektoru statusa, što može doneti prekid veze.

Takođe, možete očekivati da ćete dobiti novčanu naknadu.


Devica

Svemir nastavlja da vas podstiče i na transformaciju tako da naučite da birati sebe i svoje prioritete. Zato će vas od 25. marta do 8. aprila pomračine u sektoru krize i samopoštovanja naterati da preispitate svoj odnos prema sebi, kao i da promenite svoje poglede na osobe koje odaberete.

Očigledno ćete uspeti u svom unutrašnjem radu, jer će planeta ljubavi, Venera, stajati na čvoru budućnosti od 17. do 20. aprila i doneće vam svetlu romansu.

Usput, odnosi s ovom osobom mogu se razvijati fantastično brzo, što će vam do juna 2024. dati želju da to čak i javno otkrijete.

Sve je u vezi Jupitera, koji vlada vašim sektorom porodice i braka – on postaje najviša tačka vaše natalne karte 26. maja, a spaja se s Marsom 14. i 15. avgusta – vaš partner će preduzeti važan korak za razvoj vaše zajednice.

Pun Mesec u Ribama, koji je odgovoran za vaš partnerski odnos, dogodiće se 18. septembra – na ovaj dan ćete doneti važnu odluku (možda će vam biti ponuđen brak). Trudnoća je takođe moguća tokom cele godine.


Ribe

U 2024. godini svemir počinje da menja vaš odnos s partnerom jer od 18. septembra pomračenja prelaze u vaš znak – vi se jako menjate, a samim tim i vaš pogled na partnerstvo. Budite uvereni, iznutra ćete osetiti promenu, kao da će vam sinuti kakav odnos vam treba.

Ključni događaj dogodiće se u trenutku konjunkcije Merkura (planeta vašeg partnera) s čvorom budućnosti u Ovnu – 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja. Možda ćete upoznati osobu svojih snova, iako ćete svoju romansu najverevatnije u početku skrivati ​​ili će ona započeti dopisivanjem.

No do mladog Meseca u Devici 3. septembra poželećete da uđete u novi ciklus ljubavi. Za Ribe koje su u braku, u jesen 2024. počinje razdoblje bračnih testova – Saturn prolazi kroz vaš znak, terajući vas da na partnera gledate trezvenije i smirenije.

Stoga na puni Mesec 18. septembra možete da odlučite na raskid veze, a 30. septembra potpisati dokumente koji su vezani za to.


Strelac

Jupiter, planeta vaših veza, ulazi u vaš bračni sektor, što automatski može da napravi veliki pomak u vašoj zajednici. Ako ste u braku, tada možeteda upoznate osobu koja naizgled ispunjava sve vaše snove o idealnom partneru i možda odlučite na raskid veze.

A ako ste slobodni, tada ćete u roku od 1,5 godine, počevši od 26. maja 2024., upoznati osobu koja vam je sudbina suđena.

Budite pažljivi na izlive strasti 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja – to bi mogao biti isti partner.

Stvar je u tome da od septembra 2024. počinju pomračenja u sektoru vaše karijere i porodice, što vam može radikalno promeniti život. Čvor prošlosti preseliće se u sektor statusa, što će rezultirati ili promenom karijere ili razvodom već u septembru 2024. godine.

Ali odluku o zajedničkom životu s novim partnerom možete doneti na pun Mesec u Ribama 18. septembra, piše Atma.hr.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар