PLAVI MESEC U RIBAMA: Prognoza za sve znakove horoskopa

Ukoliko kojim slučajem niste uspeli da početkom avgusta uživate u takozvanom supermesecu, nebo iznad nas će i ove noći osvetliti pun Mesec, ali ovog puta zovemo ga plavi. 

Image by Amy from Pixabay

I plavi i supermesec su žargonski termini, kolokvijalizmi i nisu zvanični astronomski izrazi. Zapravo, to su dve nezavisne pojave, naglašava fizičar Jovan Aleksić iz Astronomske opservatorije BeogradJovan Aleksić.

„Mesec kruži oko Zemlje. Međutim, ne po kružnoj, nego po eliptičnoj putanji. Nekad je bliži, nekad je dalji. Kad je bliži, mi ga vidimo većeg. Kad je dalji, mi ga vidimo manjeg. U jednom trenutku, kada je najbliži Zemlji, pa uz to još i pun, mi ga vidimo kao velikog, svetlog“, objašnjava Aleksić.

Inače, dodaje fizičar, zvanični astronomski izraz je perigejski Mesec. Suprotno tome, kad je udaljen, zvanični naziv je apogejski Mesec.

Perigejski Mesec smo mogli da vidimo početkom avgusta, ali kada se dva puta u jednom mesecu dogodi ova pojava, onda se kolokvijalno naziva plavi.

„Mi vidimo na nebu kako Mesec menja svoje faze. Mladi Mesec, pa prva četvrt, pun Mesec, poslednja četvrt i ponovo mlad. Ovo što vidimo traje 29,5 dana. Dakle, od jednog mladog do drugog mladog, ili od jednog punog do drugog punog protekne 29,5 dana. Sa druge strane, kalendarski mesec traje 30 do 31 dan“, napominje gost Jutarnjeg programa.

Kada se dogodi da Mesec bude pun na početku i na kraju kalendarskog meseca, onda se ta pojava kolokvijalno naziva plavi Mesec.

„Mesec večeras uopšte neće biti plav. Izraz dolazi od engleskog termina blue moon, koji je zapravo izraz za redak događaj. Dakle, nema nikakve veze sa plavom bojom“, napominje Aleksić.

Naziv krvav Mesec dolazi zbog pojave uslovljene određenim atmosfersim prelamanjima svetlosti.

Pun Mesec noćas možemo da posmatramo sve vreme dok bude iznad horizonta. Međutim, ističe Aleksić, to uopšte nije neka izuzetna pojava i spektakl koliko mediji tome pridaju pažnju.

„Dakle, u pitanju su dve nezavisne pojave koje se slučajno poklope. Plavi Mesec je žargonski pojam kada u istom mesecu imamo dva puna meseca, a supermesec je kada nam se najviše približi. Za te dve pojave potrebno je neko vreme da se poklope, kao što je potrebno da prođe neko vreme da nam sledeći rođendan opet bude u ponedeljak“, zaključuje Jovan Aleksić iz Astronomske opservatorije Beograd.


ASTROLOGIJA

U četvrtak, 31. avgusta 2023. u 2:36h događa se Super pun Mesec u znaku Riba. Budući da je ovo drugi pun Mesec u mesecu, naziva se i Plavi Mesec. Plavi Meseci su izuzetno retki, događaju se otprilike jednom u svake 2,5 godine, što njihovu prisutnost čini nečim na šta želimo da obratimo pažnju.

Ovaj pun Mesec nudi nam priliku da stupimo u kontakt sa svojim pravim ja, raščistimo sve što više ne služi i stvorimo prostor za nešto usklađenije. Put do tamo može da deluje pomalo izazovno. Možemo da se osećamo kao da nas Svemir izaziva na toliko mnogo nivoa. Ali, kako se energije budu stišavale, prepoznaćemo transformaciju.

U toku je transformacija duše s ovim Plavim Mesecom – i na ličnom i na kolektivnom nivou. Prolazimo kroz neka važna vremena i neke izvanredne energetske frekvencije.

Imati dva puna Meseca u jednom kalendarskom mesecu ukazuje na veliki talas oslobađanja energije. Sada nešto može da izađe iz naših života, poput veze, posla, traume ili čak psihičkih problema sa kojim ne možemo da se nosimo.

Šta god da se bude događalo pod ovim posebnim Plavim Mesecom, velike su šanse da ćemo da se osećamo drugačije. Velike su šanse da će nam ostati neki novi prostor koji ćemo ispuniti u našim životima. Iako bi ovaj prostor u početku mogao da deluje uznemirujuće, on obećava i ima potencijal da se iz njegove praznine rodi nešto novo. Međutim, kosmičko vreme nam pokazuje da ćemo morati dodatno da budemo strpljivi kako bi ovo novo počelo da oživljava, budući da će doći do snažnog talasa retrogradne energije.

Pod Plavim Mesecom u znaku Riba, imaćemo 6 planeta koje se kreću retrogradno – Merkur, Veneru, Saturn, Neptun, Uran i Pluton. Iako nije neuobičajeno imati nekoliko retrogradnih planeta u isto vreme, imati šest definitivno je retka poslastica! Osim toga, retrogradni Merkur i Venera zajedno mogu da budu intenzivna kombinacija.

Retrogradna energija ima tendenciju da nas natera da se osvrnemo na prošlost. Vreme je za razmišljanje, a ne za kretanje napred. Spoljašnja, snažna retrogradna energija može da dovede do kašnjenja, pogrešne komunikacije, nesreće i učini da se osećamo pomalo nesigurno. Možemo se osećati kao da se krećemo u krugu ili smo nesigurni u sebe i ono što dolazi.

Energija nam se nudi, ali mi moramo odlučiti da je iskoristimo. Mi moramo biti ti koji će preduzeti korak kako bismo pronašli mir i verovati da će nas naše strpljenje na kraju dovesti do pravog sledećeg koraka.

Pun Mesec u Ribama će nam pomoći da krenemo na ovo putovanje. Sadrži meke, osetljive vibracije koje će nam omogućiti da putujemo unutra i stvarno slušamo svoj unutrašnji glas. Naši snovi mogu postati proročanski ili možemo primetiti da nam svemir šalje jasnije znakove. Možda ćemo čak primiti posete naših preminulih voljenih osoba ili naših anđela.

Plavi Mesec u znaku Riba takođe je pravo vreme za čišćenje našeg energetskog tela i otklanjanje svake težine iz našeg polja aure koju ne možemo da nosimo. Moguće je da pokupimo negativne emocije i ostatke iz sveta oko nas, a ovaj pun Mesec bio bi moćno vreme koje bismo mogli posvetiti negovanju i čišćenju svoje aure.


PROGNOZA ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA

Ovan

Pun Mjesec se odvija u sektoru vašeg života koji se odnosi na podsvijest, duhovnost i božansko. Ovo je područje povezano s mentalnim blagostanjem, duhovnim vezama, maštom i iscjeljivanjem. Dakle, čeka vas malo introspekcije.

Vi ste znak koji napreduje u akciji, uvijek nestrpljiv da juriša naprijed i osvoji sljedeći izazov. Ali tu je poanta – ovaj pun Mjesec želi da maknete nogu s gasa i zastanete na trenutak. Potiče vas da zaronite unutra i istražite kako možete uspostaviti dublju vezu sa samim sobom.

Vrijeme je da se opustite i napunite emocionalno i duhovno. Ovaj pun Mjesec ima potencijal da vam pomogne da dotaknete svoje urođene psihičke sposobnosti i intuiciju. Zabilježite sve snove ili osjećaje déjà vu koje imate. Poslušajte što svemir ima za reći.

Možda se pitate kako možete pronaći taj unutarnji mir usred svakodnevne gužve i strke? Možda kroz fizičke izraze, poput tjelovježbe ili otkrivanja opuštanja u zanatu ili hobiju. Ovo je vaš znak da prioritet date odmoru i obnavljanju energije.

Dakle, ovaj puni Mjesec poziva na drugačiju vrstu akcije – onu koja je ukorijenjena u brizi o sebi i samootkrivanju. Prihvatite ovu pauzu kao priliku za opuštanje, punjenje i povezivanje sa svojim unutarnjim ja.

Sve je u pronalaženju vlastitog jedinstvenog puta do tišine i mira. Zapitajte se na koje načine mogu integrirati refleksiju u svoj život kako bih dopustio svom umu, tijelu i duhu da se opuste?


Bik

Glamuroznost, romantika i čarolija mogli bi biti u vašoj budućnosti! Vjerojatno ćete biti okruženi mnogim prijateljima, obožavateljima ili sljedbenicima jer ova lunacija ističe vašu društvenu mrežu i veze.

Bez obzira posjećujete li važan događaj ili upoznajete puno novih ljudi, dugogodišnja nada, težnja ili san mogli bi biti nadohvat ruke. Romantično, sada je vrijeme da oni koji su slobodni i spremni za druženje izađu van ili isprobaju online spojeve.

Kako se približavamo punom Mjesecu, mogli biste osjetiti neke emocije koje izviru iz dubine vašeg srca. Ti su osjećaji povezani s vašim interakcijama unutar vašeg društvenog kruga. Ovaj lunarni događaj nosi potencijal da vam pomogne ublažiti sve sumnje ili brige o tome gdje stojite s ljudima s kojima ste povezani.

Puni Mjeseci imaju smisla za otkrivanje istina, a ovaj nije iznimka: to je poput kozmičke svjetiljke koja obasjava vaše odnose, razotkrivajući što doista osjećate prema svojim prijateljima. Također ćete dobiti uvid u to kako su njihovi osobni ciljevi i filozofije u skladu s vašima.

Tijekom ovog razdoblja ključno je odbaciti pretpostavke koje možda imate o svojoj društvenoj skupini. Umjesto toga, prihvatite jasan smjer koji omogućuje da svačija istina izađe na vidjelo. To može dovesti do dubljeg razumijevanja vaših međusobno povezanih iskustava. Možda ćete shvatiti da vas određeni pojedinci unutar vaše zajednice koče da u potpunosti iskoristite svoju moć i cijenite svoje putovanje.

Koristite ovu kozmičku energiju da dobijete jasnoću i postanete jači, unutar svog društvenog kruga i na svom osobnom putu prema vašim snovima.

Zapitajte se – jesam li napravio previše ili nedovoljno kompromisa sa sobom za dobrobit drugih i mogu li biti svjesniji gdje leže prave namjere ljudi?


Blizanci

Pripremite se za uzlet, Blizanci! Ovaj Mjesec baca svjetlo na vaš profesionalni život i mogao bi rezultirati promaknućem, nagradom, priznanjem ili novom ponudom za posao. Sada je vrijeme za akciju – samo naprijed, stići ćete daleko. Ako vaš posao završi otprilike u to vrijeme, bit ćete preusmjereni.

Ovaj pun Mjesec je poput svjetla reflektora koji obasjava vašu javnu sliku i način na koji vas ljudi doživljavaju – i da, to je izravno povezano s vašom karijerom. Mogli biste se naći na raskrižju, osjećajući se kao da ste na mjestu na kojem radije ne biste bili. Sada, ono što je stvarno fascinantno kod ovog punog Mjeseca je njegov potencijal da dotakne vašu intuiciju.

To je poput seruma kozmičke istine, koji otkriva vaše istinske osjećaje o vašim trenutnim nastojanjima i načinu na koji vas svijet gleda. Ovo je vaš znak da se odmaknete, procijenite svoju karijeru i ispitate kako zamišljate svoju budućnost. To bi čak moglo potaknuti želju da se oslobodite onih ograničavajućih uvjerenja koja su vas sputavala.

Ovo je vaš trenutak da započnete rasprave o promaknućima, tražite povišicu koju zaslužujete ili čak tražite nove prilike za posao. Ako vaša trenutna karijera nije u skladu s vašom istinskom biti i tragom koji želite ostaviti u svijetu, vrijeme je da razmislite o promjeni.

Oslobodite se potrebe za vanjskim odobravanjem ili uspjehom i usredotočite se na samopouzdanje koje proizlazi iz slijeđenja vlastitog sjajnog puta. Blizanci, ovaj puni Mjesec je vaš kozmički navijač.

Slušajte svoj unutarnji glas, preispitajte smjer svoje karijere i nemojte se bojati dopustiti da vaša briljantnost zablista na načine koji vama odgovaraju.

Zapitajte se je li slika koju ljudi imaju o meni usklađena s predodžbom koju imam o sebi?


Rak

Osim mogućeg godišnjeg odmora, mogu se promijeniti i drugi važni aspekti vašeg života. Akademski napori, pravni projekti i medijski ili izdavački planovi sada mogu doživjeti promjenu.

Pripremite se vinuti se u novim smjerovima! Bilo da vas to potakne da rezervirate let ili planirate zabavan odmor, ovaj Mjesec mogao bi vas potaknuti da zaplivate u nepoznate vode. Opustite se i odbacite one strahove koji bi vas mogli kočiti.

Ovaj pun Mjesec plovi u dijelu vašeg života koji se bavi duhovnošću, sustavima vjerovanja, osobnim filozofijama, moralom i velikim vizijama koje imate za svoj životni put. I tu se događa čarolija.

Bitno je dati sebi dopuštenje da prekoračite te udobne granice koje ste postavili. Rak mora napustiti svoj dom na plaži kako bi istražio nove stvari i vratio blago!

Prihvaćanje novih iskustava i odlazak izvan svoje zone udobnosti može djelovati nesigurno, čak i dvosmisleno. Ali tu se nalazi rast. Mudrost cvjeta iz iskustava, a ovaj pun Mjesec je sjajna prilika da shvatite da je ponekad potrebna samo promjena perspektive kako biste se vratili na svoj usklađeni put.

Zapitajte se: koja će me iskustva podsjetiti da još uvijek vjerujem i da sam usklađen s onim čemu težim?


Lav

Velika isplata, bonus, stipendija, nasljedstvo ili paket beneficija mogao bi doći do vas. Ovo bi također moglo donijeti novosti o vašoj imovini ili ulaganjima.

Financije na stranu, romantika će vjerojatno biti prisutna i tijekom ovog Mjeseca. Osjećat ćete se vrlo senzualno i intimno u ovom trenutku.

Uronimo u potencijal ovog punog Mjeseca – to je pravi emocionalni tobogan koji može osvijetliti neke duboke aspekte vašeg života. Zašto? Zato što je to prosvjetljujuća energija oko vaših zajedničkih iskustava.

Govorimo o intimi, transformaciji i svim onim stvarima koje nasljeđujemo od najbližih ljudi. Jedna velika spoznaja mogla bi biti potreba da se pojačate i ponudite bolju podršku svojim voljenima. Ali to je dvosmjerna ulica: također morate osigurati da primate podršku, intimnost i ranjivost koja gradi te snažne, značajne veze.

Granice dolaze u igru s ovim punim Mjesecom. Kako možete uspostaviti zdrave granice s onima koji su vam najbliži? To osigurava da ne upijate nikakvu negativnost koju radije ne biste nosili. Osim toga, stvaranje ovih granica potiče čvrsto razumijevanje između vas i drugih u vezi s time što vam odgovara.

To je putovanje na kojem se događaju otpuštanja i prihvaćanja onoga što leži ispod površine – čak i ako nije sve divno. Ukratko, radi se o razvijanju dubljih, ranjivijih odnosa priznavanjem i rješavanjem onoga što je skriveno u sjeni.

Zapitajte se — koju prtljagu nosim, koja je moja, a koju su mi ostavili drugi za koju sam ja preuzeo odgovornost da je nosim?


Devica

Partnerstva imaju poseban značaj u ovo doba! Mogla bi se dogoditi velika prekretnica oko značajne veze. Možete se preseliti, dati dugoročno obećanje, obvezati se, zaručiti se ili čak vjenčati.

Ako ste slobodni mogli bi pronaći nekoga s potencijalom za dugoročnu vezu. Međutim, ako niste usklađeni svatko će krenuti svojim putem.

Dakle, evo nas s punim Mjesecom koji osvjetljava vaša partnerstva, veze, brakove, pravne dokumente, ugovore i obećanja. Ovaj trenutak se odnosi na procjenu dogovora koje ste sklopili i vrijede li još uvijek za vas.

Prošećite kroz svoja prijateljstva, osobna i poslovna i procijenite jesu li i dalje u skladu s vašim potrebama. Ovaj pun Mjesec mogao bi pobuditi emocije, natjerati vas da razmislite o oslobađanju određenih prijateljstava i veza.

Istina o tome kako vi i drugi doživljavate te odnose mogla bi isplivati na površinu. To je prilika da poboljšate način na koji se povezujete s drugima, bilo kroz iskrene razgovore s voljenima ili preispitivanje profesionalnih ugovora. Ono što je stvarno važno jest da tim situacijama pristupite s ranjivošću i empatijom. Ovdje se radi o priznavanju vaših potreba i potreba onih oko vas.

Zapitajte se: čine li veze u mom životu da se osjećam kao da mogu živjeti bez stresa ili postoje razgovori koje treba voditi zbog kojih ću se osjećati mirnije?


Vaga

Možda brusite veliki projekt za svog poslodavca, preuzimate više odgovornosti ili čak napuštate jedan posao kako biste započeli drugi. Ravnoteža je sada ključna. Procijenite ravnotežu između poslovnog i privatnog života kako biste bili sigurni da ne izgorite.

Ovaj pun Mjesec vas poziva da zakoračite u sitnice vašeg svakodnevnog života – vaše rutine, vaš posao, vaše zdravlje – sve stvari koje često prolaze nezapaženo jer su samo dio žrvnja.

Ovaj puni Mjesec ima potencijal da rasvijetli one sklonosti odugovlačenju koje se mogu pojaviti sa značajnim zadacima ili projektima na poslu. Također može rasvijetliti vaše prave osjećaje o vašem poslu, vašim profesionalnim odnosima i odgovornostima koje imate u toj sferi.

Sada je vrijeme da shvatite imaju li vaš svakodnevni tok i ritam u vašoj trenutnoj situaciji smisla ili su više kontraproduktivni nego produktivni. Ako se radi o potonjem, shvatite to kao signal da istražite načine kako otpustiti te kontraproduktivne elemente i uvesti nova, pozitivna iskustva u svoj život.

S druge strane, mudro je kloniti se loših navika poput prekomjernog pijenja, pušenja ili prejedanja nezdravom hranom. Iako je u redu uživati u udobnosti i iskustvima koja njeguju dušu, s obzirom na energiju Riba ovog punog Mjeseca, težite ravnoteži. Kad smo kod toga, odvojite trenutak da provjerite svoje zdravlje i fizičku dobrobit.

Zapitajte se: u mojim najluđim snovima, kako bi izgledao moj dnevni raspored i zdravlje? Usklađuje li se moj život trenutno s ovim?


Škorpion

Prigrlite magiju kad god vam se pruži prilika! U ovo doba, romantika, strast, užitak, umjetnost, ljepota i plodnost – sve jarko sjaji. Samci bi mogli upoznati svoju srodnu dušu ili se čak zaljubiti.

Oni koji su u vezi ovaj puni Mjesec mogu iskoristiti da svoju vezu začine s više začina. Moguće su važne vijesti ako imate djecu ili planirate imati djecu.

Ovaj nadolazeći puni Mjesec će baciti svoj sjaj na dio vašeg života povezan s vašom kreativnošću, užitkom, romantikom i zapravo svime što uključuje protok vaših kreativnih sokova. Reflektor je upaljen, a radi se o onome što vam doista golica maštu i izaziva onaj topao, nejasni osjećaj sreće koji proizlazi iz prihvaćanja sebe – bez brige o tuđim mišljenjima.

Sada imate priliku napraviti korak unatrag i razmisliti o svojim hobijima. Koji vam donose onaj veliki, iskreni osmijeh na lice? Dok ste već kod toga, razmislite mogu li vas neki hobiji nenamjerno spriječiti da u potpunosti uživate u iskustvu.

Isto tako, zavirite u svoj ljubavni život. Primate li ljubav koja istinski odjekuje s vama? Dok otkrivate što vam zaista obasjava srce, nemojte samo tako ostati. Vrijeme je da te radosti utkate u tkivo svog života.

Neka vas ovaj puni Mjesec vodi prema većem osjećaju samoispunjenja i autentičnog užitka.

Zapitajte se: zbog čega se osjećam kao dijete u prodavaonici slatkiša i kako se mogu pobrinuti da dodam još toga u svoj život?


Strelac

Ovaj nadolazeći puni Mjesec bacit će svoje svjetlo na područja vašeg života koja se vrte oko doma, obitelji, odgoja i opće sigurnosti. Može izazvati promjene u vašem domu, nekretninama, obitelji ili s roditeljima. Na primjer, možete se odlučiti preseliti, preurediti ili renovirati dom, dok drugi mogu odlučiti organizirati raskošnu večeru u kojoj će svi uživati.

Postoji ključno pitanje koje biste si trebali postaviti tijekom ovog lunarnog događaja: Koje su stvari u mom životu koje mi istinski pružaju osjećaj podrške i utjehe? Suprotno tome, što bi moglo uzrokovati nestabilnost ili me sprječavati da se osjećam istinski sigurnim?

Ključno je proniknuti u vlastite sklonosti izbjegavanju i izravno ih priznati. Znate kako je Strijelac pustolov slobodnog duha koji juri kroz život? Pa, vrijeme je da se pozabavimo i drugom stranom. Ponekad taj mehanizam izbjegavanja može proraditi.

Ovo lunarno osvjetljenje može istaknuti rane iz prošlosti ili neispunjene želje. Stoga je ključno napraviti korak unatrag tijekom ove faze i dopustiti si sjediti s tim osjećajima, umjesto da odmah tražite što je sljedeće.

Razmišljajte o tome kao o trenutku samorefleksije i prilici da istinski shvatite svoj emocionalni krajolik. Sve je u prihvaćanju sadašnjosti i pronicanju u one osjećaje koji su možda ostali u pozadini.

Zapitajte se — kada se uklone sve smetnje, što mi je zapravo potrebno da bih se osjećao dobro?


Jarac

Uz ovu lunaciju koja vam daje energiju za um, mogli biste napraviti veliki intelektualni, spisateljski, govornički, reklamni, brendirani ili komunikacijski debi ili raditi na velikom intelektualnom, spisateljskom, govorničkom, reklamnom, brendiranju ili komunikacijskom projektu. Pošaljite svoje misli u svijet i vidite tko će odgovoriti.

Dok dolazi ovaj puni Mjesec, vrijeme je da bolje pogledate svoju okolinu. Govorimo o onim naizgled svakodnevnim aspektima života: mjestima koja često posjećujete, društvenim mrežama kojima se bavite, vašim načinima komunikacije i svakodnevnim interakcijama u vašem lokalnom okruženju.

Ali to ide dalje od toga – razmislite o tome kako privlačite i koristite svoje temeljne vještine, talente i atribute. Ovo je vaša prilika da razvijete dublji osjećaj zahvalnosti za male stvari. Neposredna komunikacija mogla bi biti vaša ključna tema u ovom razdoblju.

Možda ste primijetili da ste upali u monotonu rutinu i da žudite za promjenom. Pa, sada je vrijeme da se ponašate prema tom osjećaju. Osim toga, razmislite o ponovnom razmatranju prilika za učenje ili kreativnih projekata koje ste započeli, ali niste posve dovršili.

Ako vas je određena tema nedavno zaokupila, odvažite se i zaronite dublje u nju, rješavajući sve nedoumice. Ovaj puni Mjesec je usmjeren na čišćenje vašeg mentalnog krajolika kako biste bolje cijenili ljepotu životnih malih stvari.

Zapitajte se: na koje načine mogu učinkovitije komunicirati i biti prisutniji u trenutku kako bih cijenio sve oko sebe?


Vodolija

Financijski pomak bi se mogao dogoditi u vašoj budućnosti. Osim mogućnosti ulaganja novca, ova lunacija također može uzrokovati da ga uložite na prava mjesta.

Povišica, novi klijent, nova ponuda za posao mogla bi se pojaviti u ovo vrijeme. Upotrijebite ovu energiju da požurite na novi teritorij ako dohodak ode ili se promijeni.

Ovaj nadolazeći puni Mjesec osvijetlit će sektor vaših materijalnih dobara, financija i svih stvari koje imaju značenje i vrijednost u vašem životu. Vrijeme je da odahnete i razmislite o onome što posjedujete i cijenite.

Vama kao Vodenjaku energija Riba bi mogla biti pomalo čudna, s obzirom na to da Vodenjak naginje prema intelektualnoj strani, dok su Ribe više na sanjarskom i nedostižnom kraju spektra. Ali postoji nešto intrigantno u ovoj mješavini.

Odvojite trenutak da razmislite o fizičkim stvarima oko sebe i kako su one povezane s vašim emocionalnim stanjem. Pazite da ne pridajete previše važnosti određenim stavkama koje samo gomilaju stres na vašem tanjuru. Dajte sebi dopuštenje da prepoznate da ponekad najbolji odgovori o tome što vas doista čini sigurnim mogu proizaći iz vaših emocija, a ne sa strogo logičnog stajališta.

Neka vas ovaj puni Mjesec vodi u pronalaženju te ravnoteže između onoga što posjedujete i onoga što vam donosi unutarnji mir.

Zapitajte se: što s mojim posjedom i zarađivanjem novca zadovoljava i potvrđuje dublju istinu o meni, a što je samo distrakcija?


Ribe

Ribe, moć je u vašim rukama! Sada ste vi glavni. Značajan osobni cilj ili san, kao i promjena u značajnom odnosu, sada bi mogli biti nadohvat ruke. Sada je vrijeme da se potvrdite, pokažete svima zašto ste tako lijepi, čarobni i jedinstveni.

Tijekom ovog punog Mjeseca u Ribama, fokus se pomiče na samosvijest i prihvaćanje nove perspektive samog sebe. Trenutna Mjesečeva faza nudi vam sjajnu priliku da razmislite i oslobodite se zastarjelih predodžbi o svom identitetu i potencijalu.

Energija koja okružuje ovaj Mjesec potiče vas da iskoračite i preuzmete odgovornost za to kako se predstavljate svijetu. Sve je u odbacivanju starih slika i percepcija koje više nisu u skladu s onim što ste danas postali.

Razmišljajte o tome kao o čišćenju ormara – vrijeme je da izbacite odjeću koja više ne odgovara vašem stilu. Slično tome, mogli biste otkriti da se vaša percepcija sebe samih razlikuje od onoga kako vas vaša obitelj vidi, i to je sasvim u redu. Ključ je u samouvjerenoj tvrdnji: “Ovo sam ja i ovako se odlučujem izraziti.”

Bit ovog punog Mjeseca leži u spoznaji da ne možete nastaviti živjeti u verziji sebe koja vam više ne odgovara. Prošli ste kroz rast i transformaciju tijekom svog života, stoga je ključno otpustiti zastarjelu sliku koju ste nekoć imali.

Ovaj lunarni događaj potiče vas da prihvatite promjene koje ste doživjeli i prihvatite osobu u koju ste evoluirali.

Zapitajte se: tko sam ja i kako se još uvijek držim standarda ili ideala koje sam prerastao?

  • RTS, Zadovoljna, Atma

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар