Mlad Mesec u Lavu 16. avgusta posebno će uticati na ovih 5 znakova Zodijaka

Mladi Mesec u vatrenom Lavu događa se 16. avgusta 2023. u 10:48 h i donosi početak novog mesečevog ciklusa.

Foto: Pixabay

Ovaj mladi Mesec nosi snažnu energiju i, iako će svi znakovi Zodijaka osetiti njegovu snagu, pet znakova će posebno biti pod jačim uticajem. Jeste li među njima?


Lav

Mladi Mesec će jako uticati na vaš znak, pogotovo ako ste rođeni između 14. i 18. avgusta. To znači da se događaj odvija blizu vašeg Sunca u natalnoj karti.

Mlad Mesec vam može doneti neku vrstu strastvene veze, poput bljeska. Ne očekujte ništa ozbiljno od ovih veza, ali one su svakako karmičke i možda su vam date da poradite na samopouzdanju.

Verovatno ćete upoznati važnu osobu u sledeće dve nedelje nakon mladog Meseca – posmatrajte one koji se pojavljuju u vašem životu. To bi mogle biti i vaše stare ljubavne priče.


Vodolija

Mladi Mesec se pojavljuje u vašem partnerskom sektoru, u dodiru s vašim vladarom Uranom. To znači da se vašem objektu ljubavi mogu dogoditi neobične stvari. Na primer, može se pojaviti u nekom čudnom svetlu ili će se uopšteno stvoriti neka vrsta neadekvatne priče o njegovoj profesiji, karijeri ili imidžu.

Takođe, vaši šefovi mogu imati ideju da preinače vaš ugovor o radu, pa je bolje da odmah razgovarate o finansijskim aspektima – oni mogu biti mutni.

Sve u svemu, mladi Mesec će vas dotaći preko vašeg ljubavnog partnera ili klijenata, kolega ili pretplatnika, a vi ćete posmatrati ne baš normalne odluke s njihove strane.

Na primer, partner može odlučiti da proda kuću ili izvede nesvakidašnje promene.


Vaga

Mladi Mesec se javlja u vašem sektoru prijatelja i zajednice, što znači da biste se 16. avgusta mogli naći na nekom događaju gde ćete nekoga posebnog upoznati. Moguća je čak afera ili romansa s nekim od vaših kolega.

Generalno, s mladim Mesecom počinje novi ciklus vašeg ulaska u neku interesnu ekipu. To može biti maraton, trening, nekakav čet ili nešto vezano za društvene mreže.

Možda postoje neki interesi u ovoj zajednici – tarot, numerologija, astrologija, rešenje snova, travarstvo ili neobično kuvanje. Inače, za kreativne ljude ovo je izvrstan mlad Mesec – možete se na zanimljiv način promovisati na društvenim mrežama.


Bik

Mladi Mesec se pojavljuje u vašem stambenom sektoru, ali može biti povezan i s temom ljubavi. Na primer, odlučite započeti život s osobom koju volite ili unajmite stan bliže njenoj kući.

Takođe postoji mogućnost da vam zbog uticaja energije mladog Meseca padne na pamet neka ne baš adekvatna ideja o nekretninama – možete se odlučiti na novčano ulaganje u stan koji ćete uskoro prodati – ta se ulaganja neće isplatiti.

Što se ljubavi tiče, možete upoznati nekoga ko vam je blizu ili biste čak mogli upoznati nekoga preko svojih roditelja.


Rak

Mladi Mesec događa se u vašem finansijskom sektoru, što znači da biste mogli biti upleteni u neku neobičnu situaciju zarade. Na primer, vaša zarada može biti povezana s temom nečeg čarobnog, ali u isto vreme nema sasvim odgovarajući podtekst.

Takođe vam može biti ponuđeno da uložite u neku vrstu digitalnog projekta koji se odnosi na lepotu, magiju ili finansije. Ako ulažete novac, budite oprezni – možda vam se neće vratiti.

Venera vlada stambenim sektorom u vašoj karti, tako da postoji mogućnost ulaganja u kuću, ali na kraju u oktobru možete zažaliti.

Preuzeto sa Atma.hr

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар