Retrogradni Merkur, nijedan znak neće biti pošteđen njegovog uticaja

Merkur je planeta komunikacije, što znači da se poigrava i sa tehnologijom. Ovog puta je u zemljanom znaku Device, i u njoj će se kretati retrogradno od danas, 23. avgusta, sve do 15. septembra.

Foto: Pixabay

Pošto Merkur vlada komunikacijom, ovo je vreme nesporazuma, stoga je pametnije izbegavati važne razgovore, dogovore, pregovore, potpisivanje ugovora i sl.

Merkur vlada transportom i tehnikom, pa ovo nije dobro vreme za kupovinu automobila, telefona, kompjutera, bele tehnike i ostalih uređaja.

Nije dobro vreme ni za pokretanje novog sajta, kao ni za promenu domena, banke, niti za otvaranje novih računa u banci.

Izbegavajte sve što ima veze sa administracijom. Ovo je vreme kad će vam tražiti još jedan papir, kada će pogrešno zavesti vaš slučaj, kad će softver pogrešno povezati podatke i to neće biti ničija greška (do vaša).

Merkur vlada i trgovinom, pa i na tom polju možemo da očekujemo turbulencije. Ne menjajte šifre tada. Ne idite u katastar, ni u sud, ne podnosite nikakve molbe, zahteve. Astrolozi savetuju da ne idete na hirurške zahvate i operacije koje mogu da sačekaju i koje nisu hitne.

Šta raditi dok retrogradni Merkur traje?

Kad ne bismo imali periode retro Merkura, vrteli bismo se uvek u istom, poznatom, pravili bismo izbore u odnosu na ono što smo do sada iskusili, zaključivali bismo o sebi i svetu ono što smo i do sada zaključivali i ne bi bilo pomaka unapred. Ne bi bilo evolucije.

Zahvaljujući ovim periodima, imamo priliku da se otvorimo za genijalnost, za nove zaključke o svetu, za nova razmišljanja, za nova povezivanja.

Dakle, zaustavite sve planove, i dajte sebi oduška da razmislite o daljim postupcima. Dozvolite sebi da uđete u "mentalnu prazninu".

Ostatak sadržaja pročoitajte na: astrosestre.com

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар