Popularni časopis "TREĆE OKO" prestao da izlazi

Ako poslednjih dana kod prodavca novina niste mogli da pronađete novi broj popularnog dvonedeljnika "Treće oko" Kompanije "Novosti" A.D., razlog je jednostavan: ovaj časopis više ne izlazi! Hoće li se, možda, pojaviti u nekom novom izdanju, ostaje da se vidi i o tome ćemo vas, svakako, na vreme izvestiti.


Poslednji broj "Trećeg oka" koji se pojavio na kioscima bio je pod rednim brojem 873. Čak 35. godinu novine su svakog drugog utorka stizale pred čitaoce, a poslednji put sa naslovnicom kojom je dominirao naslov "Najveće tajne Nikole Tesle". Nažalost, u tom trenutku još uvek je bila tajna i da je to poslednji broj, tako da uredništvo čak nije ni uspelo da se oprosti od brojnih redovnih čitalaca.

Na Vikipediji je napisano kako je "Treće oko" najčitaniji dvonedeljnik u Srbiji koji se bavi temama sa graničnih područja nauke, misterijama, fenomenima, paranormalnim pojavama, astrologijom i duhovnošću, a u "Novinarnici" kako je "poseban akcenat na duhovnosti - verskom životu i mističnim iskustvima svih konfesija".

Objavljivao je tekstove iz popularne nauke, astronomije, kvantne mehanike, genetike, pronalazaštva, alternativne medicine, istorije, ekologije... 

Bio je namenjen čitaocima radoznalog i otvorenog duha. Hoće li se. možda, pojaviti u nekom novom izdanju, ostaje da se vidi i o tome ćemo vas, svakako, na vreme izvestiti.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар