NEDELJNI HOROSKOP: 26. jun - 3. jul 2023.

Kakve su prognoze strologa za vaš horoskopski znak u periodu na raskrsnici između juna i jula 2023. godine?

Pixabay

Ovan

Posao: Pobunićete se protiv autoriteta, pa pripremite uverljive argumente u svoju obranu. Nemojte se prihvatati rasprava! Mirnim tonom ćete pridobiti i one koji vam inače ne pokazuju svoju naklonost.

Ljubav: Vaše srce će početi brže da kuca u blizini privlačne osobe, koja će na vas ostaviti upečatljiv utisak. Ako završite u njenom zagrljaju, biće to ono o čemu ste sanjali. Ako ste u vezi, partner bi mogao da izrazi želju za zajedničkim životom, brakom.

Zdravlje: Kondicija će vam biti jako dobra, pa će vam prijati bilo kakvo kretanje i fizički rad. No, psihički ste još uvek napeti, zbog čega možete da imatw glavobolje. Bolji razvoj ljubavne situacije mogao bi da vas oraspoloži.

Najbolji dan: 1. jul

Najlošiji dan: 26. jun


Bik

Posao: Merkur u Raku pomagaće vam u donošenju odluka ili saradnjama. Neki će nakratko biti udaljeni od matične firme. Možda ćete svoje radne zadatke obavljati u drugom gradu, odnosno biti na "terenu".

Ljubav: Ako ste u ozbiljnoj vezi, mogli biste da osetite impuls za odvajanjem od roditelja i započinjanjem samostalnog života sa svojim partnerom. Mnogi će se vašoj odluci čuditi, ali samo ćete vi znati da je to odluka vašeg srca i da je baš zbog toga ispravna.

Zdravlje: Previše se živcirate, pa to može biti jedan od razloga da se lošije osećate. Ne izlazite na jako sunce i ne bavite se riskantnim sportovima. Živite što mirnije možete jer je to najbolji način sa očuvate energiju.

Najbolji dan: 25. jun

Najlošiji dan: 28. jun


Blizanci

Posao: Raspolagaćete pravim informacijama u pravom trenutku, biti svestrani i dobro informisani, što će šefovi primećivati. Zarade će početi da vam se popravljaju, a moguć je i premeštaj na bolje radnom mesto.

Ljubav: Iskoristite svaku priliku za zabavu ili izlazak s partnerom. Okolina će vam biti naklonjena, a osoba suprotnog pola koja vam je prirasla srcu, osećaće se podređeno u vašoj prisutnosti. Samci, okrenite se oko sebe, sredite se, izađite negde.

Zdravlje: Shvatićete da ste u poslednje vreme preterivali s kaloričnom hranom, a iz ishrane, barem privremeno, izbacite kolače i slatkiše. Zdravlje će vam biti jako dobro, ali moguće su promene raspoloženja.

Najbolji dan: 26. jun

Najlošiji dan: 1. jul


Rak

Posao: Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku postaćete direktniji i učinkovitiji. Možete učiniti mnogo, posebno nadoknađujući ranije propušteno - sada su okolnosti zrele za promene!

Ljubav: Ljubavni počeci odisaće ozbiljnošću. Stabilnost i trajnost emocija, pa i doza odgovornosti, biće neka vrsta imperativa. Ovo se posebno odnosi na one koji su u vezi, pa neće biti neobično ako vas partner zaprosi i predloži zajednički život.

Zdravlje: Većih tegoba ne bi smelo biti, ali osećate unutrašnji pritisak i nemir. U vama se nagomilalo mnogo negativne energije, pa je izbacite vežbanjem, brzim hodom ili većom društvenom aktivnošću.

Najbolji dan: 29. jun

Najlošiji dan: 27. jun


Lav

Posao: Poslovna zbivanja u ovoj nedelji, biće osnovni izvor stresa i živciranja. Radićete mnogo, rokovi će vas pritiskati, a s nadređenima i kolegama nećete se baš najbolje slagati.

Ljubav: U vašem braku nestaće svađa i rasprava. Ovo je za vas nedelja obnavljanja strasti, velikih pomirenja i novih početaka. Samci će pokazati zrelost i temeljitost u svojim ljubavnim odlukama i potrebama. Bezbolno ćete raskinuti vezu koja vas zamara.

Zdravlje: Doći će do malog poboljšanja. Osećaćete se bolje i više uživati u aktivnom načinu života. Najviše vas nerviraju planovi koji se ne ostvaruju – budite strpljivi jer ni to neće večno trajati.

Najbolji dan: 1. jul

Najlošiji dan: 30. jun


Devica

Posao: Planetarni poredak nagovešćuje uspešnost i u poslovima vezanima za medije, uslužne delatnosti i generalno intelektualni rad. Pripremite se na to da će vaš posao iziskivati i psihofizičke napore.

Ljubav: Ako vam je veza u krizi, iznenadni i neplanirani susret biće dovoljan da zapali iskru strasti, te da se neočekivano nađete u zagrljaju druge osobe. Neki od vas mogli bi da obnove staru vezu i uživaju u ponovnom otkrivanju zaboravljenih strasti.

Zdravlje: Problemi s kožom mogli bi biti prouzrokovani stresom ili nepravilnom ishranom. Izbegavajte masnu hranu, čokoladu i slatkiše uopšte. Koristila bi vam makrobiotička ishrana, ali i odmor i san.

Najbolji dan: 25. jun

Najlošiji dan: 1. jul


Vaga

Posao: Ovo će biti nedelja prolaznih teškoća. Okolnosti će testirati vašu odlučnost i izložiti vas povećanom opsegu svakodnevnih dužnosti. Ako ih prihvatite kao izazov, probudiće se vaš poslovni duh i ambicije.

Ljubav: Pratiće vas ljubavna sreća, a posebno puni emotivnog samopouzdanja bićete ako ste sveže zaljubljeni. Nekima od vas bi dugogodišnji prijatelj mogao da počne sve više da znači, pa će vas iznenaditi dubina osećanja i obostrane simpatije.

Zdravlje: Napetost će se odraziti na ukočenim leđima. Stručna masaža biće najbolji način da se rešite bola. Ako se osećate napeto, najbolje ćete se opustiti u društvu, pa ne ignorišite njihove pozive.

Najbolji dan: 27. jun

Najlošiji dan: 25. jun


Škorpija

Posao: Osetićete potrebu za širenjem znanja, pa pohađajte kurseve stranih jezika, računarstva i svega što može da vam unapredi život. Bićete neverovatno oštroumni, a koncentracija će vas besprekorno služiti.

Ljubav: Slobodni će se naći u vrtlogu novih prilika, iako se može dogoditi da ostvarenje svojih ljubavnih snova i fantazija pronađu u zauzetoj osobi. U novim odnosima pokažite više tolerancije. Nemojte dozvoliti da vas opterete tuđa mišljenja i očekivanja.

Zdravlje: Mogući su problemi s nesanicom, što će se negativno odraziti na vašu energiju i raspoloženje. Putovanja su vam odlično aspektovana, pa bi na vas jako dobro delovalo da sad uzmete godišnji odmor i odete na more.

Najbolji dan: 28. jun

Najlošiji dan: 26. jun


Strelac

Posao: Naglašeno polje novca snažno će vas usmeriti prema pitanjima vezanim za kredite ili zarade. Nekima će napokon biti isplaćene zaostale plate ili honorari, što će vas jako obradovati.

Ljubav: Pred samcima su predivne prilike i nove ljubavi, posebno kod rođenih u novembru. Ako idete da posetite simpatiju koja živi van granica domovine, doživećete izuzetne trenutke sreće i zadovoljstva koji će oživeti sva vaša emotivna čula.

Zdravlje: U odličnoj ste kondiciji, a vežbanje će vam predstavljati pravi užitak. Pravo je vreme za početak borbe sa suvišnim kilogramima. Ako boravite na moru, koristiće vam plivanje, posebno ako vas često bole leđa.

Najbolji dan: 1. jul

Najlošiji dan: 29. jun


Jarac

Posao: Sve manje će vas uznemirivati ili zanimati politika firme za koju radite. Pronaći ćete ispunjenje u posebnim preokupacijama i interesovanjima, ali intenzivan poslovni tempo i stres ipak nameću drugačiji ritam.

Ljubav: U partneru ćete tražiti krivca za svoje nezadovoljstvo i pad emotivnog entuzijazma. Povećana je mogućnost bračnih razmirica. Suprotna strana mogla bi da vas naljuti svojim ponašanjem, a pritom nećete biti svesni koliko ste i vi nju uvredili.

Zdravlje: Mogli bi da se jave problemi s grlom ili sinusima. Kako biste se zaštitili, nosite odeću primerenu vremenskim uslovima. Nemojte dozvoliti da se preznojavate. Psihički umor pokušajte da odagnate B - vitaminima.

Najbolji dan: 25. jun

Najlošiji dan: 30. jun


Vodolija

Posao: Poslovna zbivanja biće prilično raznovrsna i raznolika. Često ćete u isto vreme morati da obavljate nekoliko poslova, pa će vam manjkati vremena. Šefovi bi mogli da vas prebace na novo radno mesto.

Ljubav: Zauzeti će od partnera očekivati mnogo prostora i slobode. Ako vam druga strana ne izađe ususret i počne da vam prigovara izlaske s prijateljima, pobunićete se i započeti svađu. Samci će imati sreće u osvajanju, a nova veza biće puna strasti.

Zdravlje: Nespretni ste i rastreseni, zbog čega ćete biti podložni padovima i povredama. Izbegavajte zahtevne fizičke aktivnosti. No psihički ćete biti odlično, čemu uzrok mogu biti lepa ljubavna zbivanja.

Najbolji dan: 26. jun

Najlošiji dan: 28. jun


Ribe

Posao: Dobićete priliku da iskažete svoje kreativne potencijale. Period je povoljan za poslove vezane za estradu, modu, književnost ili marketing. Mnogo radite i iscrpljujete se, ali postižete odlične rezultate!

Ljubav: Naklonjeni planeti obdariće vas ljubavnom srećom. U periodu ste sticanja novih ljubavi, bračnih ponuda i moguće trudnoće, posebno rođeni u februaru. I društveni život vam se pojačava, pa ćete biti rado viđena osoba na mnogim zabavama.

Zdravlje: Redovita fizička aktivnost i pravilna ishrana pomoći će vam da ostanete u dobroj formi. Ako treba da obavite neku operaciju, vreme je odlično za to jer će oporavak biti kratak, a i rana će brzo zarasti.

Najbolji dan: 30. jun

Najlošiji dan: 25. jun

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар