Najtačniji godišnji horoskop na svetu za 2023, proverite zašto

Vedska astrologija se smatra jednom od najtačnijih na svetu. Saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje u 2023. godini.

Pixabay

Ovan

Godina pred nama pokazaće se kao godina velikih uspeha za Ovnove. Saturn će vladati vašom karmom, što će dovesti do nekih poteškoća u karijeri, dok će Mars biti uticajna planeta i doneće vam dosta pozitivnih stvari. U martu, Saturn i Merkur će pasti u deseto polje, što vam donosi odlične finansijske rezultate. Međutim, možda ćete osetiti neke neprijatnosti u svom ljubavnom životu jer će dvanaesta kuća biti u tranziciji.

Sve u svemu, 2023. će biti godina uspona i manjih padova jer će planete biti u stalnim tranzicijama.


Bik

Naredna godina će pre svega biti stabilna i mirnija za Bikove. Mars će vam doneti novu mudrost, a njegov uticaj pokazaće se kao prosperitetan na polju obrazovanja. Karijera će vam ići uzlaznom putanjom zbog Saturna koji stiže u devetu kuću, donoseći sreću. Mars, Venera i Jupiter će se okupiti sredinom maja kada će doneti blagostanje vašoj porodici. Očekuje vas sjajan porodičan život od avgusta do decembra. Merkur će se preseliti u petu kuću donoseći dobre vesti za bračne parove. Ljubavni život će vam procvetati u drugoj polovini godine.

Bikovi će uživati u odličnoj 2023. sa velikim uspehom u karijeri i ljubavnom životu.


Blizanci

Blizanci će imati izazovnu godinu i na tom putu će biti mnogo borbi. Početkom godine, Saturn će se odmarati u osmoj kući što će dovesti do finansijskih problema. Očekujte zdravstvene probleme i budite pažljivi u vezi zdravlja u ovom periodu. Ovako napeta situacija vas čeka do samog kraja aprila, kada ćete osetiti blago olakšanje. Najbolje vreme za karijeru biće od sredine maja do sredine avgusta, sa ulaskom Marsa u dvanaesto polje koje donosi veliko bogatstvo. Za brak i ljubavni život, Jupiterov uticaj učiniće godinu plodnom do septembra.

Godina 2023. će biti izazovna na poljima zdravlja i karijere, mada mir vas očekuje u ljubavnom životu.


Rak

Rakovi će imati plodnu godinu sa velikim prilivom novca, samo ako odigraju na pravu kartu. Početkom godine suočiće se sa mnogim problemima zbog uticaja Saturnovih pozicija. Očekujte finansijske, ljubavne probleme i mentalni stres sa svih strana. Ovako će vam biti sve do marta, kada kreće period uspeha. Finansijski uspeh će vam doći u velikoj meri, a Jupiterov položaj će doneti stabilnost i u drugim aspektima vašeg života. Moguće je da ćete u ovom periodu promeniti posao ili ćete dobiti unapređenje. Mars će uticati na vašu desetu kuću, pa ako planirate da uplovite u bračne vode, idealno vreme za to će biti od juna do jula.

Rakovi koji su imali poteškoća u prethodnim godinama imaće veliki uspeh ove.


Lav

U godini pred nama Lavovi će doživeti velike uspone i padove. Jupiter će biti u vašoj sedmoj kući početkom godine, obezbeđujući ravnotežu i stabilnost po finansijskim pitanjima. Mars će stići u šesto polje što će dovesti do nekih pozitivnih ekonomskih poboljšanja i dobitaka. Početkom godine, suočićete se sa ozbiljnim problema u vašem ljubavnom životu, a ako želite da uplovite u novu ljubavnu vezu, period od aprila do septembra je idealan. Međutim očekuje vas dosta zdravstvenih problema, pa kako biste se izborili s njima trebalo bi da obradite više pažnje na ishranu i vežbanje.

Sve u svemu, Lav će uživati u velikom finansijskom uspehu, ali će se suočiti sa burom u ljubavnom i zdravstvenom polju.


Devica

Device se se osećati kao na rolerkosteru tokom cele 2023. godine. Marsov položaj početkom godine dovešće do rešavanja mnogih finansijskih kriza. Velika količina sreće dolazi sa poslovnim uspesima, ali i veliki priliv neočekivanog novca. Vaše zdravlje će se pogoršati od aprila do septembra jer će Saturn vršiti uticaj na šestu kuću. Preduzmite krajnje mere opreza i vodite računa o sebi. Kada je u pitanju vaš ljubavni život, Merkur će se preseliti u drugu kuću i dovesti do većih koraka. Vaše zdravlje će se poboljšati krajem septembra, kada vas čeka procvat na ljubavnom polju. Pogodno vreme za formiranje porodice očekuje vas od oktobra do kraja decembra.

Device mogu da očekuju izazovnu godinu pred sobom.


Vaga

Naredna godina će se pokazati kao odlična i doneće vam veliki prosperitet. Početkom godine, Mars će se pomeriti u treću kuću, što će izazvati neke zdravstvene probleme. Istovremeno ćete zaraditi veliko bogatstvo i povećanje prihoda koji će vam pomoći da se nosite sa zdravstvenim problemima. Rešićete sve svoje prošle finansijske probleme i oslobodićete se bilo kakvih predstojećih dugova. Veliki uticaj Marsa pokazaće se kao plodan za vaš ljubavni život. Vaš ljubavni život će se poboljšati, ali već u septembru, onima koji su u braku slede krizni periodi. Jupiterov prelazak u šesto polje koji će trajati od sredine aprila do septembra dovešće do mnogih poteškoća. Bićete skloniji bolestima i moraćete da vodite računa o svom zdravlju.

Bitno je samo da budete sebi prioritet i stvari će ići glatko.


Škorpija

Škorpije će imati godinu punu izazova. Od januara do marta, Saturnov uticaj će se osećati na trećoj kući, pa možete očekivati veće finansijske probleme. Prelazak u četvrtu kuću će dovesti do drugih komplikacija u ostalim oblastima života. Jupiter će priskočiti u pomoć tako što će se prebaciti u petu kuću i pružiti vam preko potrebno olakšanje. Vreme od maja do septembra će prvenstveno biti povoljno za sticanje bogatstva. Što se tiče zdravlja, videćete Saturna kako pravi haos i daje vam neke neprospavane noći. Tokom avgusta, Venera bi mogla izazvati neke zdravstvene probleme, pa budite spremni. Ljubavni život biće na izazovu tokom cele godine. Možda ćete raskinuti zbog nedostatka podrške planete Venere.

Stvari za Škorpiju ne idu na bolje, ali moraće da prebrode ova teška vremena. Neki novčani dobici bi mogli da poboljšaju vaše raspoloženje tokom godine.


Strelac

Godina puna pomešanih osećanja očekuje Strelce. Početkom godine, Mars će se pojaviti u vašoj prvoj kući, što će vam pružiti priliku da zaradite veći novac, a uneće vam i dosta pozitivne energije u život. Možda ćete osetiti pojačan stres koji dolazi iz porodice, a koji će se negativno odražiti na vašu karijeru, ali on će se se kratko zadržati. Ljubavne veze će u suštini biti složena tema jer bi vas uticaj Sunca mogao navesti da kažete neke teške reči. Bitno je da ne donosite nikakve zaključke u afektu. Blagostanje u ljubavnom životu vas očekuje od oktobra i tu će se zadržati do početka 2024. U karijeri, novembar će se pokazati kao plodan mesec jer ćete pronaći nove izvore novca.

Strelci će sve u svemu imati ispunjenu godinu.


Jarac

Jaračevi će imati godinu punu uspona i padova. Zbog Saturna, možda ćete imati ozbiljne probleme u aprilu i tada treba posebno da obratite pažnju na ishranu. Sa Jupiterom koji sedi u trećoj kući, sredina godine, posebno avgust, biće plodonosan za vaš ljubavni život. Brak bi mogao biti na kocki ove godine. Ako ste zaposleni, septembar će se pokazati kao najplodnije vreme za sticanje bogatstva.

Ovo neće biti najbolja godina za poslovni uspeh u odnosu na prethodne.


Vodolija

Vodolije će imati sjajnu godinu. Imaće veliki uspeh u karijeri sa ulaskom Marsa u dvanaesto polje. Što se tiče zdravlja, možda ćete morati da se suočite sa nekim problemima od februara do maja. Mogu se pojaviti neke fizičke poteškoće i neophodno je voditi računa o sebi više nego što ste to radili u 2022. Ljubavni život Vodolije biće na staklenim nogama tokom aprila s ulaskom Jupitera u drugu kuću. A iako vam se učini da je pravo vreme za brak prvi deo godine, ipak ostavite to za kraj.

Ova godina će biti značajna prekretnica za Vodolije na svim poljima i zato koračajte smireno i širom otvorenih očiju.


Ribe

Ribe će imati divnu godinu sa dosta finansijskih prihoda. Sa Saturnom u jedanaestom polju, samo početkom godine, oni će postići veliki uspeh. Svaki dug koji je bio na čekanju biće otplaćen. Vaše zdravlje će se dramatično poboljšati tokom avgusta i oktobra, dok će treća i četvrta kuća biti usporene. Prisustvo Merkura će učiniti čuda za vaše zdravlje, a vama neće faliti ni dlaka s glave. Početak godine biće odličan za sklapanje braka i veze.

Ovo će biti godina koja će se pokazati kao nezaboravna za sve pripadnike ovog znaka, prenosi Birthastro.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар