Danas je 12.12. i važno je da do kraja dana uradite jednu stvar

Danas je 12.12, a u numerologiji to je velika stvar jer je niz ovih brojeva posebno moćan i značajan.

Pixabay

Od antike, broj 12 ima veliku važnost u različitim kulturama, iz mnogih razloga – od numeroloških preko matematičkih do duhovnih. Naša kalendarska godina podeljena je na 12 meseci, a postoji i 12 horoskopskih znakova u zapadnom i kineskom Zodijaku. Ovaj broj je svugde.

Rastavljanje broja 12 otkriva zašto se smatra značajnim. Dvanaest se sastoji od brojeva jedan i dva. U numerologiji, broj jedan korelira s nezavisnošću, individualnošću i novim počecima. Broj dva se odnosi na osetljivost i strpljenje. Njihov zbir je tri, a to je broj koji naglašava osećaje i veze.

Takođe, numerologija punog datuma, 12.12. je šest, a astrološkinja Liza Stardust kaže da je to povezano s idealizmom i idejom da svojim teškim naporima možemo da donesemo promenu.

„Svaki put kada vidimo da se ovaj broj pojavljuje, to znači da se nešto bliži kraju i da se približavamo novom početku. Njegovo značenje može biti povezano s dovršavanjem nečega u vašem životu, tako da se možete pripremiti za prelaz na drugu fazu rasta i razvoja“, kaže astrološkinja Narajana Montfar.

Danas je važno započeti nešto novo, nešto što ste dugo želeli da uradite. Sve što danas započne, ima izgleda da doživi veliki uspeh, prenosi Refinery29.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар