Poznata ruska atrološkinja objavila horoskop za 2023. godinu: Od rata u Ukrajini do ekonomske krize i bankarskog sistema

Prognoze poznate ruke astrološkinje Tatjane Boršč već su se više puta obistinile. Sada je objavila knjigu Kompletan horoskop 2023. Kako će se završiti rat u Ukrajini i ko će pobediti, ekonomska i politička kriza, finansije i elementarne nepogode...

Facebook/Tatjana Boršč

Tatjana Boršč se više od 30 godina bavi astrologijom. Autorka je više od 40 knjiga i osnivač producentske kuće AstraArt koja je od 2002. godine napravila više od 150 dokumentarnih filmova. Dobitnica je brojnih nagrada za filmove koji su emitovani u Rusiji i drugim zemljama.

Evo nekih od njenih viđenja dešavanja u 2022. godini.

Kada će se završiti rat u Ukrajini?

Ona kaže da prvu polovinu 2023. vidi kao prirodan nastavak veoma složenog perioda koji je počeo 2022. godine. U Ukrajini će se nastaviti konfrontacija Istoka i Zapada, kao i rivalstvo Sjedinjenih Američkih Država i Kine, uz finansijsku i ekonomsku krizu, koja će 2023. godine, prema Borščovoj, „pokoriti ceo svet“. Zvezde predviđaju da bi se rat u Ukrajini mogao završiti u januaru ili februaru 2023. godine.


Ko će pobediti?

Sve u svemu, uprkos hrabrim vojnim i političkim naporima Ukrajine i podršci Zapada, Rusija će pobediti, vojno, geopolitički i ideološki. Ali ni za Rusiju ne dolazi „dobar period“: ruska astrološkinja predviđa velike promene u strukturama moći na jesen 2022. i u prvoj polovini 2023. godine.


Ekonomska kriza

Prema predviđanjima Borščove, Azija i Rusija dominiraće svetskom ekonomijom sledeće godine.

Ovogodišnji događaji su samo još jedan korak u tranziciji pošto se globalni uticaj pomera ka istoku, smatra ona: „Tenzije između Sjedinjenih Američkih Država i azijskih zemalja će samo nastaviti da se zahuktavaju“.

Krajem 2022. i početkom 2023. godine ekonomije mnogih zemalja će zapasti u haos, a opšta finansijska kriza će zahvatiti banke, kompanije i celokupno stanovništvo planete, jasna je Borščova.


(Politička) kriza

Najgora ekonomska kriza desiće se u Sjedinjenim Američkim Državama. Jesen 2022. i prva polovina 2023. biće najgori period sa kojim se ova zemlja suočila u poslednje vreme. Može doći do ozbiljnih konfrontacija između političkih partija koje mogu izbaciti društvo u celini iz ravnoteže. A ni Evropa neće biti pošteđena raznih političkih trzavica…


Nema dobrih predviđanja…

Uz sve ovo, ova astrološkinja predviđa ozbiljne terorističke napade u drugoj polovini maja. Ona opisuje da će Uran biti u znaku Bika, na istom nivou kao i tokom Drugog svetskog rata: „Ovo nagoveštava raskid sa starim strukturama, što može da izazove rat, smrt i političke i ekonomske sukobe“.


Šta je sa novcem?

Borščova takođe predviđa krizu u globalnom bankarskom sistemu, koja će se verovatno dogoditi u novembru i decembru 2022. godine.

„Mislim da bi bilo mudrije uložiti svoj novac u nešto opipljivo, kao što su nekretnine, zemljište ili zlato. Sve je bolje nego da ga imate u bankarskom sistemu ili jednostavno na papiru“, predlaže astrološkinja.


Šta je sa koronavirusom?

Sa medicinske tačke gledišta, svako ko ima problema sa štitnom žlezdom, kardiovaskularnim oboljenjima ili bilo kojim oboljenjem cerebrovaskularnog sistema treba da bude posebno oprezan. Takođe neće biti laka godina za one sa različitim tipovima dijabetesa ili problema sa stopalima.

Nova izbijanja nepoznatih bolesti i virusa moguća su u proleće i jesen 2023. godine, objašnjava astrološkinja.


Mogući brojni požari

U 2023. razne prirodne anomalije sa kojima se svet suočava ove godine mogu se nastaviti. Borščova predviđa požare velikih razmera koji će biti destabilizujući faktor u zimu i proleće 2023. godine.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар