Potpuno pomračenje Meseca 8. novembra - prognoza za sve znakove horoskopa

Bikovi će moći raskinuti okove koji ih vežu, osloboditi se nekih ozbiljnih problema. Uticaj pomračine promeniće život na bolje, čak i ako se na početku puta čini da su se svi planovi srušili. Lavove očekuje promena posla, promena ciljeva ili stava prema profesiji. Preporuka je da ne odustajete od novih perspektiva i da otvoreno gledate u budućnost, s kojom možete upravljati sami.

Pixabay

Preporuke poznate astrologinje Angele Pearl pomoći će znakovima Zodijaka da se zaštite i da unapred saznaju na koja će područja života uticati ovaj događaj.


Ovan

Pomrčina u 2. kući, koja je odgovorna za financije, Ovnu donosi neočekivane događaje. To može biti promjena posla, ponovni izračun financija u korist smanjenja troškova.

Predstavnicima ovog znaka preporučuje se da ne klonu srcem – sudbina će im pružiti novu priliku za poboljšanje financijske situacije i pronalazak novog izvora prihoda.

Glavna stvar je tražiti načine za razvoj i ne stagnirati.


Bik

Pomrčina Mjeseca u 1. kući završava razdoblje poteškoća. Bikovi će moći raskinuti okove koji ih vežu, osloboditi se nekih ozbiljnih problema.

Utjecaj pomrčine promijenit će život na bolje, čak i ako se na početku puta čini da su se svi planovi srušili.

Preporučuje se da ne žalite zbog prošlih događaja i da radite ono što donosi zadovoljstvo. Sudbina će u bliskoj budućnosti pružiti novu priliku za uspjeh.


Blizanci

Blizancima se pomrčina događa u 12. kući, što znači da će neke tajne biti otkrivene.

Predstavnici znaka također će se moći osloboditi prošlosti, otići u inozemstvo, promijeniti profesiju i zauvijek se oprostiti od starog načina života.

Sudbina će vam biti naklonjena ako se ne opirete promjenama i budete spremni pustiti nove prilike u svoj život.


Rak

Rakovima se pomrčina događa u 11. kući koja je odgovorna za budućnost, planove i rezultate. Predstavnici znaka moći će ostvariti neočekivanu dobit, ispuniti svoj veliki san ili pronaći novi izvor prihoda.

Nove neočekivane prilike će dovesti do uspjeha ako se ne bojite promijeniti svoj život.

Nakon pomrčine također će doći do promjene planova, a Rakovima je važno da sami donose odluke.


Lav

Pomrčina Mjeseca u 10. kući karijere i posla drži Lavove usredotočene na njihovu ulogu u društvu.

U skladu s ovom pomrčinom, predstavnike znaka očekuje promjena posla, odluka o otvaranju ili zatvaranju posla, promjena ciljeva ili stava prema profesiji.

Preporuka je da ne odustajete od novih perspektiva i da otvoreno gledate u budućnost, s kojom možete upravljati sami.


Devica

Djevicama se pomrčina događa u 9. kući koja je odgovorna za daleke zemlje i sve što je vezano uz obrazovanje.

To znači da će predstavnici ovog znaka moći dobiti dugo očekivanu diplomu, upisati se na obuku ili prekvalificirati za novu specijalnost.

Otvorit će se ugodne perspektive ako se ne prestanete razvijati i ako shvatite što zaista ima smisla i na što trebate potrošiti svoje vrijeme.


Vaga

Vagu očekuje pomrčina u 8. kući. To znači da će fokus biti na financijama i dobiti.

Uran, koji je uključen u pomrčinu, ukazuje na  nagle promjene, koje mogu biti pozitivne i negativne.

To može biti razvod i podjela imovine, kao i dobivanje neočekivanog nasljedstva ili prilika za pokretanje profitabilnog posla s malo ulaganja.


Škorpion

Pomrčina Mjeseca u 7. kući ukazuje na razdoblje kada će se Škorpioni angažirati u osobnom životu i graditi odnose s voljenim osobama.

Predstavnici znaka moraju biti spremni na činjenicu da se društveni krug može promijeniti.

Škorpionima se preporučuje da se prilagode pozitivnom valu i da ne tretiraju ono što se događa s negativnošću: sudbina će sve staviti na svoje mjesto.


Strelac

Strijelce očekuje pomrčina Mjeseca u 6. kući, pojačana utjecajem nepredvidivog Urana. Fokus će biti na područjima rada, zdravlja i navika.

To znači da bi Strijelci mogli dobiti neočekivane ponude u poslovnom okruženju, zbog čega ćete morati preispitati svoj raspored ili promijeniti neke navike.

Novi događaji bit će nagli pa predstavnici znaka ne bi trebali izgubiti oprez i trebali bi tražiti pozitivno u svemu.


Jarac

Jarci će osjetiti utjecaj pomrčine u sferi ljubavi za koju je odgovorna 5. kuća. Preporučuje se da se ne boje iznenađenja i promjena.

Oni će promijeniti život na bolje, iako ne na način na koji bi željeli u početku.

Utjecaj Urana promijenit će planove pa se trebate pripremiti na neobične pojave i događaje zahvaljujući kojima ćete moći revidirati svoje planove.


Vodolija

Pomrčina Mjeseca dogodit će se u 4. kući koja je odgovorna za obitelj. Vodenjake očekuju neočekivane vijesti od voljenih osoba, koje mogu biti povezane s promjenom sastava obitelji.

Ova pomrčina otvorit će vam nove perspektive, zahvaljujući kojima će biti moguće promijeniti vlastitu situaciju.

Možete se odlučiti na preseljenje, započeti brak ili promijeniti postojeći životni prostor.


Ribe

Utjecaj pomrčine u 3. kući promijenit će opseg komunikacije. Ribe očekuju nova poznanstva, a moguće su selidbe.

Također, predstavnici znaka mogu razmišljati o novom položaju, a bit će ga moguće preuzeti tek nakon prolaska dodatne obuke.

Pomrčine također mogu izazvati sukobe, koje je važno riješiti mirnim putem. 8.11. treba biti oprezan – nisu isključene nevolje povezane s transportom i strujom.

dailyhoro.ru

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар