Pet zastrašujućih proročanstava Baba Vange za 2023. godinu koja svetski mediji ovih dana navode

Slepa balkanska proročica ponovo je u pažnji javnosti, ovoga puta i svetske. Ovih dana "Mirror" je objavio tekst pod naslovom "Blind mystic Baba Vanga's five predictions for 2023 - from end of births to nuclear disaster", navodeći kako je Baba Vanga pred smrt  iznela pet zastrašujućih proročanstava za blisku budućnost. I samo je jedan od svetskih medija koji se time, u susret 2023. godini, (ponovo) bave...

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Pritom, podsećaju, kako je Slepa Vanga, "najčudesnija i najzagonetnija proročica Balkana", uprkos decenijama sopstvenog mraka, otkrila svoje „sposobnosti” tek u svojoj 30. godini, na početku Drugog svetskog rata . Za 55 godina posetilo ju je najmanje milion ljudi, a navodno se gotovo 80 odsto njenih predskazanja  – obistinilo.

Evo koja sada apostrofiraju...

Promena Zemljine orbite

Baba Vanga je predvidela da će Zemlja 2023. godine nekako doživeti promenu u svojoj orbiti. Nije precizirano na šta je mislila, ali kakva god ta promena bila, ona bi mogla imati razorne posledice, jer čak i najmanja promena ravnoteže Zemljinonog kretanja može dovesti do neželjenih i izuzetno štetnih promena klime i nivoa mora. Ako bi se Zemlja približila Suncu, suočili bismo se sa povećanim zračenjem i temperaturama, što bi rezultiralo brzim topljenjem glečera, porastom nivoa mora i globalnom vanrednom situacijom; ako bi se planeta udaljila od Sunca, išli bismo u ledeno doba sa dužim periodima mraka, što bi izazvalo potpuno drugačiji niz katastrofalnih efekata za život na Zemlji.

Biološko oružje

Vanga je najavila da će neka „velika zemlja“ sprovesti studije o biološkom oružju na ljudima, što bi rezultiralo smrću hiljada ljudi. Međutim, u ovom trenutku, Konvencija Ujedinjenih nacija o biološkom oružju zabranjuje izvođenje ovih vrsta eksperimenata. Uprkos tome, za neke zemlje se smatra da u tajnosti već uveliko rade na tome.

Nuklearna eksplozija

Među Vanginim predviđanjima za 2023. godinu je i eksplozija nuklearne elektrane. Ovo jezivo proročanstvo dobija na težini nakon njenog navodnog predviđanja katastrofe u Černobilju, a u kontekstu zabrinutosti sveta zbog situacije u Ukrajini. I najmanja greška u Zaporoškoj nuklearnoj elektrani mogla bi da dovede do katastrofe koja bi imala strašne posledice po mnoge evropske zemlje.

Solarna oluja

Još jedno predviđanje, iako prilično nejasno, je dolazak ogromne solarne oluje u razmerama koje nikada ranije nisu viđene na planeti Zemlji. Solarne oluje predstavljaju, zapravo, velike eksplozije koje se događaju na Suncu. Sunce tad emituje visoke nivoe energije i radijacije, a mogu da izazovu probleme sa radom GPS sistema, radio komunikacija, satelita koji kruže oko Zemlje. Međutim, snažnije solarne oluje koje je predvidela Baba Vanga dovele bi do oštećenja tehnologije, pa čak i masovnih nestanka struje i kvarova u komunikaciji, što bi moglo da izazove čitav niz problema. Neki ih čak iščekuju kao trenutak kada ćemo biti vraćeni u „mračno doba“.

Kraj prirodnog rađanja

Baba Vangina vizija za 2023. uključuje i kraj prirodnog rađanja ljudi. U toj distopijskoj projekciji vlasti zabranjuju rađanje i sav ljudski život se uzgaja u laboratoriji. Tako bi lideri i medicinski stručnjaci mogli da odlučuju ko će se roditi, dok bi roditelji mogli da prilagode svoje osobine i izgled – poput boje kose i očiju. Ovo je definitivno jedno od najčudnijih Vanginih predviđanja – i podstiče strahove od pada nataliteta.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар