Horoskopski znaci kojima oktobar neće biti lak

Ovih smo dana već objavili mesečnu astro prognozu sa oktobar za sve horoskopske znakove. Sada joj se, međutim, vraćamo, kako bi preneli poruku astrologa o tome koja će tri znaka biti u posebnom iskušenju tokom ovog meseca.

Image by Enrique Meseguer from Pixabay 

Pogledajte i MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR 2022. godine: Kakva vas jesen čeka


Bik

Vaša tvrdoglavost bi mogla da vas uvali u nevolje ovog meseca. Dokažite svoju stabilnost tako što nećete nasedati na provokacije onih koji baš to žele – da zapale vaš fitilj.

Vaš ljubavni život može biti u centru vaše pažnje, naročito ako energiju usmerite u partnerstvo koje tokom oktobra ima mnogo veće šanse za razvoj od svih drugih odnosa. Ipak, vodite računa da vas loši odnosi na poslu i porodici ne odvuku u drugu krajnost jer postoji rizik da biste mogli ugušiti voljenu osobu.


Devica

Oktobar će početi veoma dramatično za vas navodeći vas na pomisao da ste sazreli, naučili, shvatili. I zaista, nije reč o tome da vam se dosadašnji rad neće isplatiti samo je u ovom periodu previše pretećih aspekata.

Žurba da podelite svoja otkrića i saznanja sa drugima, da ih posavetujete ili im objasnite, može se pokazati kao kobna ovog oktobra. Moguće su konflikti na svim životnim aspektima i to inicirani pre svega vašom potrebom da „podelite“. Naučite kada da je vreme da se povučete i prepustite kontrolu.


Škorpija

Želite li održati pristojne ako ne harmonične odnose sa drugima,ovog oktobra ćete morati da menjate svoj stav i ponašanje. Vaše kolege mogu protumačiti vašu strast i volju kao da previše šefovanja i kritike. Zapamtite, dobar vođa zna kada treba da napravi kompromis i sasluša ideje drugih.

Kada od 23. oktobra otpočne sezona Škorpije, vi čete biti u centru pažnju. Ovo vreme iskoristite da naučite da se prilagodite i zatražite pomoć od onih koji vam je mogu pružiti, prenosi Luftika.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар