Pomračenje Krvavog Meseca u Škorpiji, 16. maja: Vreme dubokih promena!

Pred nama je još jedan zanimljiv, ali istovrmeno i značajan događaj na nebu. U ponedeljak, 16. maja, u 6.15 časova čeka nas retka, ali istovremeno i veoma moćna pojave na nebu. U pitanju je tzv. pomračenje Krvavog Meseca i dešava se u znaku Škorpije. Ovo pomračenje - kažu astrolozoi - reciklira, čisti, otpušta i to bez milosti.

Image by Kiên Trịnh from Pixabay 

Pomračenje donosi događaje koji su neophodni za rast i razvoj. Iako se smatra da je pomračenje punog Meseca simbol velikih izazova i prepreka, svaka od njih je sa razlogom tu, uči nas kojim putem treba da krenemo.

Pomračenja Krvavog Meseca su dobila ime po crvenkastoj nijansi koju Mesec poprima kada dođe do potpunog pomračenja Meseca. Potpuna pomračenje Meseca ili pomračenje Krvavog Meseca uvek pada na pun mesec i najsnažnija je vrsta koju možemo da doživimo. Oni nose težinu hiljadu Punih Meseca!

Kako ovo Pomračenje nosi temu završetaka, možda ćemo morati da se odreknemo nečega ili shvatimo da naš trenutni put treba da se promeni kako bi nam bolje služio.

Pomračenja su veoma osetljivo, psihičko vreme, pa obratite pažnju na sva mučna osećanja. Pošto će Merkur takođe biti retrogradan pod ovim pomračenjem, možda ćemo se osećati mentalno zamagljenim ili čak pomalo zbunjenim oko toga kako da nastavimo dalje. Ako se to dogodi, shvatite to kao poziv da uđete unutra, budite strpljivi i nađete unutrašnji mir. 

Znajte da je sve što se događa neophodno za naš razvoj, napredak, podstiče nas da budemo najbolja verzija sebe. Tokom ovih dana savršeni su trenuci da s epovučete, malo osamite i zavirite u svoje srce.

Možete pronaći zanimljive i vredne uvide koji vam otkrivaju savršen momenat za rast. Postoji šansa da otkrijete svoj put, procenite svoje odnose i situacije u kojima se nalazite.

To otkriće, otvorenost i energiju možemo da koristimo svesno, tako što ćemo sebi postaviti cilj da okončamo sve negativno što nas je godinama mučilo, negativne misli, loše osećaje, strahove…

Pomračenja nas uvek vode do našeg sledećeg koraka, tako da nakon što postavimo svoju nameru, sledeća najbolja stvar koju možemo učiniti jeste da se predamo i verujemo.

Dakle, ovo je trenutak da zavirite u svoje srce i otkrijete šta  je to u njemu vredno što bi trebalo  zadržati, a što zauvek pustiti iz života.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар