MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2022. godine


April je mesec koji će vas - najavljuju astrolozi - opustiti i koji donosi pozitivna astrološka dešavanja, nestaće napetost i postaćete smireniji... 

Pixabay

OVAN

Posao - Sunce i Merkur u vašem znaku u prvoj polovini aprila će vam pomoći da savladate prepreke koje imate. Ovo je period u kojem ćete biti odlučni, hrabri i spremni da povučete poteze koji mogu da vam donesu napredak na poslu. Kada Mars 15. aprila uđe u Ribe, uzvidećete da mnoge osobe pokušavaju da vam rade iza leđa, pa probajte da budete oprezni sa poverenjem. Nešto što je trebalo da ostane skriveno će isplivati na površinu i to će vam zadavati probaleme.

Ljubav - 5. aprila Venera ulazi u Ribe, pa će u ljubavi kod vas sve postati tajno. Zapravo, zanimljivo je da će vas privlačiti osobe koje su misteriozne i kriju neke stvari od drugih. To su i kreativne osobe koje imaju svoj svet. Tokom aprila ćete biti privučeni jednom osobom ali ćete svoje emocije zadržavati samo za sebe.

Zdravlje - Bolje.


BIK

Posao - Venera 5. aprila ulazi u Ribe, što vam donosi prijateljsku podršku na radnom mestu. Nije isključeno da će vam osoba vodenog znaka učiniti uslugu na radnom mestu koja će vam značiti. Kriza kod vas konačno prestaje 15. aprila kada Mars ulazi u Ribe, pa će se situacija na radnom mestu smiriti. Tenzije koje ste osećali tokom marta će prestati sredinom aprila, pa ćete osetiti veliko olakšanje.

Ljubav - Mars u Ribama donosi vam pozitivan preokret u ljubavi od sredine meseca. To podrazmeva da će odnos prestati da vam bude opterećen poslom i da će tenzije da se smire. Venera u Ribama doprinosi da budete romantični u aprilu, što će biti pravo osveženje u odnosu na mart mesec.

Zdravlje - Poboljšanje.


BLIZANCI

Posao - Ulazak Venere i Marsa u Ribe će vam pomrsiti konce na poslu. Sve što vam sada deluje lagano, zakomplikovaće se od sredine meseca. Na poslu treba da povlačite mudre poteze jer neće biti dobra mesec za promenu radnog mesta.  Imaćete česte sukobe sa autoritetom, pre svega zbog neslaganja. Ono što treba da iskoristite jeste pomoć od strane prijatelja.

Ljubav - Jupiter u aspektu sa Neptunom ukazuje da idealizujete osobu do koje vam je stalo. Ukoliko ste slobodni, počećete da fantazirate o osobi koju poznajete preko posla. Isto tako, možete konačno da pokrenete zajednički biznis sa osobom koju volite.

Zdravlje - Slabije u drugoj polovini aprila.


RAK

Posao -  Mesec april konačno vam donosi preokret na poslu, pa ćete imati više prilike da budete kreativni. Venera 5. aprila ulazi u Ribe, a Mars 15. što vama odgovara, pa ćete naučiti mnogo o poslu koji raditte. Od Ribe možete da dobijete i novu poslovnu ponudu, a ako planirate prelazak u drugu firmu, april je dobar mesec za tako nešto.

Ljubav - Mars i Venera u Ribama unose više romantike u vaš odnos sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, pravi je momenta da otputujete i upoznate nekoga zanimljivog. Pred vama je lep mesec za putovanja, pa još ako imate sa kim, bićeto pravo uživanje. Razvedeni Rakovi imaju velike šanse da upoznaju sledećeg partnera.

Zdravlje - Odlično.


LAV

Posao - Sunce i Merkur u Ovnu su vas svakako razbudili, pa ste se aktivirali na svim poljima. Planete u Ribama vam povećavaju šanse za završavanje pitanje nasledstva. To je ujedno povoljna period da dobijete sponzorstvo za neki projekat. Početak meseca će vam biti težak na poslu, ali ćete uvideti kako aparil bude prolazio da će stvari biti bolje nego u martu. Finansijski ćete biti stabilniji.

Ljubav - Mars i Saturn u aspektu donose vam zahlađenje odnosa, pa niste u periodu kada bilo šta želite da trpite. Sunce u Ovnu olakšava da se pokrenete za bilo kakvu inicijativu, pa bi se reklo da će april biti lakši nego mart. Ukoliko ste u braku, krize će biti nemirnovne. Osećate da vam je potrebno više vremena za sebe. Prolazite kroz dug perido promena koji će najteže pasti dragim osoboma koje neće moći da vas razumeju.

Zdravlje - Bolje.


DEVICA

Posao - Mars i Venera u Ribama tokom aprila doprineće da se osećate iscrpljeno. Kako ćete april dočekati sa Merkurom u Ovnu , od vas ćete se zahtevati da budete ažurni i služite kao primer drugima, ali ćete ujedno biti i premoreni. Mars u Ribama od 15. aprila ukazuje da će vam drugi deo meseca biti stresniji. Pipremite se da april u kojem će vaš rad itekako biti pod prismotrom.

Ljubav - Venera u Ribama doprinosi da se vaše fantazije ne poklapaju sa realnošću. Imate viziju o osobi koju volite tako da pazite koliko je to blisko realnosti. Ukoliko ste slobiodni, razmišljaćete o osobi koja je atraktivna i poznata široj javnosti. Moguća su prolazana razočarenja u ljubavi.

Zdravlje - Slabije iza 15. aprila.


VAGA

Posao  - Venera 5. aprila ulazi u Ribe, pa nagoveštava pozitivne promene na poslu. Posao će vam biti najvažnija stvar u aprilu, tako da se vaš fokus menja i dolaze promene. Venera u Ribama donosi vam veću kreativnost i period u kojem možete da ostvarite svoje potencijale. Mars u Ribama 15. aprila donosi vam dinamičnu atmosferu na poslu, pa ćete menjati i neke svakodneve navike.

Ljubav - Mars u Ribama od sredine aprila ukazuje da će vam se ljubav dogoditi na poslu. To čak može da bude neko sa kim godinama radite. Ipak, do sredine aprila ukoliko ste u vezi imate šansu da proširite porodicu. Prvi deo meseca je pogodniji za ljubav, a drugi za posao. Zbog Venere u Ribama ćete biti romantični i skloni idealiuzovanju osoba do kojih vam je stalo.

Zdravlje - Dobro.


ŠKORPIJA

Posao - Mars i Venera u Ribama u aprilu donose vam pravo osveženje, jer ćete do 15. biti u klimavom periodu kada ništa neće ići planu. Sunce i Merkur u Ovnu daju vam priliku bolje da organizujete neke stvari na poslu. Ukoliko planirate promene posla, onda birajte drugu polovinu meseca. Imaćete dobru saradnju sa Ribama i Ovnovima.

Ljubav - Venera 5. aprila ulazi u Ribe što uvećava vaše šanse za ljubav. April je mesec u kojem možete da očekujete sudbinski susret na mestu javnog tipa. Ukoliko ste slobodni, imaćete novo poznanstvo. Ukoliko niste, onda možete da očekujete proširenje porodice. Ako planirate da ostanete trudni, april je mesec koji može da vam priredi iznenađenje.

Zdravlje - Poboljšanje.


STRELAC

Posao - Venera u Ribama donosi vam zamor na poslu. Pošto ulazite u peirod u kojem vam neće prijati položaj planeta, onda treba da znate da posao "ne treba da nosite kući". Očekujte više stresa tokom aprila, a to sve jer ćete sve doživljavati lično. Mars u Ribama od 15. aprila donosi vam period u kojem će vam sve smetati, a to jer ćete biti preosetljivi. Ipak, iskoristiote planete u Ribama da pokažete svoju kreativnost.

Ljubav - Merkur u Ovnu će vam prijati jer ćete konačno dočekati da neko uloži inicijativu da vas osvoji. Uživajte u konkretnim potezima osoba kojima je stalo do vas. Ukoliko ste slobodni, očekujte susret jer lako možete na brzinu da uletite u novu vezu. Najviše će vam se dopasti što će se u aprilu stvari odvijati brže.

Zdravlje - Slabije od 15.aprila. Umor i neispavanost.


JARAC

Posao - Sunce i Merkur u Ovnu doneće vam nervozu na poslu početkom aprila i taj trend će se zadržati do sredine meseca. Bićete u situaciji da morate brzo da reagujete na poslu, a pojedine obaveze ćete "nositi kući". Ipak, od 15. aprila Mrsa ulazi u Ribe, pa vam donosi pozitivan razvoj situacije i bolje šanse za pregovore. Druga polovina aprila donosi vam više kreativnosti i mogućnost da radite nešto što volite.

Ljubav - Venera u Ribama do 5. aprila donosi vam više flerta preko poruka. Jedna osoba će vas zaludeti romantičnim porukama i misterijom, što će vam se dopasti. Privlačiće vas osobe koje su tajanstvene i umetnički nastrojene. Ukoliko imate partnera, lep je mesec za kraće putovanje ili izlet.

Zdravlje - Poboljšanje.


VODOLIJA

Posao - Mars u vašem znaku doneo vam je period u kojem nema stajanja na poslu i taj trend će se zadržati do15. aprila. Osećate da vam je već potreban odmor. Ipak, Sunce i Merkur u Ovnu treba da iskoristite da ostvarite pregovor u svoju korist. Primićete važne pozive već početkom meseca, a predah će da usledi tek od sredine aprila. Venera u drugom polju daje vam priliku da kupite dekorativne stvari koje ste dugo priželjkivali.

Ljubav - Sunce u Ovnu odnosi vam priliku otvoreno da razgovarate sa partnerom o vašem odnosu. Ovo je prilika da donesete odluke koje mogu da vam promene odnos na bolje. Ukoliko ste slobodni, preko poruka možete da ostvarite poznanstvo koje će vas zaintrigirati. U svakom slučaju mesec april donosi vam uzbudljiviji mesec na emotivnom planu.

Zdravlje - Poboljšanje od drugog dela aprila.


RIBE

Posao -Sunce i Merkur u vašem drugom polju, osiguravaju vam veću zaradu, ali treba da se pripremite za preokret od 5. aprila. Venera, planeta lepote i kreativnosti ulazi u vaš znak i donosi vam šarm na osnovu kojeg ćete mnogo toga moći da ostvarite. Mars 15.aprila takođe prelazi u vaše znak, pa se pripremite za veliki broj obaveza od sredine meseca. Druga polovina aprila doneće vam nove pregovore na poslu, ali i više obaveza. Sve što sada deluje lagano, moglo bi da bude teže od sredine meseca.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam harizmu i flert. Bićete magnetično privlačno za osobe suprotnog pola. Ukoliko ste mislili da se u ljubavi ništa ne dešavam, spremite se za april u kojem lako možete da se zaljubite.To su susreti koji mogu da vam promene život. Ukoliko ste u braku, možete lako da ostanete trudni.

Zdravlje - Slabije u drugom delu meseca.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар