Zaboravite botoks: Podmladite se besplatno uz jednu stvar iz kuhinje

Novi trendovi svetu nege i lepote javljaju se skoro svakodnevno, a jedan koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama mogao bi da zameni skupe tretmane botoksom i filerima. Žene su počele da ga praktikuju tokom karantena kada je odlazak u kozmetički salon ili estetsku kliniku bio nemoguć, a neke su nastavile da tako neguju lice i nakon otvaranja.

Pixabay

Da koža izgleda sveže i da se ‘opeglaju’ bore, žene koriste – led.

Kako je na snimku koje je brzo postao viralan pokazala Tiktokerka pod nadimkom shimmermegorgeous, metoda je vrlo jednostavna.


@shimmermegorgeous Anxiety & anti-aging morning routine ☀️🧊 #icefacial #botoxnatural #anxietyrelief #naturalfacelift #bestkeptsecret #beautyhacks #beautyhackes #myskin ♬ original sound - Your Clean Beauty Friend 💗

Prvo uroni lice u posudu napunjenu ledenom vodom i drži pet do šest sekundi. Nakon toga veliku kocka leda trlja po celom licu 20 do 30 sekundi.

„Hladno je, ali ima puno benefita. Led uklanja bore, linije, smanjuje upale, akne i natečenost nakon buđenja ili neprospavane noći“, tvrdi 37-godišnja Tiktokerka i dodaje da zaista nema potrebe za ubrizgavanjem botoksa – ovo je potpuno prirodna i besplatna metoda podmlađivanja.

Dobra stvar je i što tretman možete raditi svakodnevno, bez obzira na broj godina jer trljanje leda po licu pomaže i kod anksioznosti i depresije.

Devojke su ispod njezine objave pisale da ovaj trik koriste godinama, a da ga je navodno koristila i Merilin Monro još pedesetih, prenosi The Sun.

Krstarica

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар