Vladavina Lava traje do 22. avgusta: Turbulentan period, posebno za ove znake

Lav voli ljubav i snažno je ustremljen da nas izvede na svetlost, gde su ljubav i lepota preobilni. Sezona Lava primoravaće nas da se suprotstavimo onom što je otrovno u našem životu pa i ljubavi tako da nas toga jednom zauvek oslobodi. Za ova tri znaka sledi preiod velikih promena i rasčišćavanja nekih starih stvari i veza koje ih dugo muče. 

Image by Free-Photos from Pixabay 

Narednih mesec dana biće turbulentni i izazovni za njih, ali dobra vest je da će iz svega izaći jači

Ovan

Ono što vas čeka je da će Lav zapaliti sve ono što vas čini vatrenim znakom, a to može poprimiti oblik besa, otkrivenja ili jasnog osećaja da ste stigli do tačke bez povratka.

Već neko vreme sumnjate; nije da verujete da vas partner vara, ali znate da nešto uskraćuju i više ne možete tolerisati tajnovitost i sumnjivo ponašanje.

Želite da verujete, ali vi ste Ovan, a kao Ovan trebate dokaz – nešto stvarno, nešto u šta ćete verovati. Ono što ćete shvatiti je da ste bili u stanju poricanja ; uvek je bilo nešto pogrešno u vezi, nešto što vam se nije sviđalo ali ipak ste to pustili, računajući da će se stvari „rešiti same od sebe“.

Nalet pozitivne energija vas budi iz sna neznanja, a kad jednom počnete da vidite koliko ste podneli, koliko ste strpali ispod kauča – nikada nećete moći da vidite partnera na isti način. Pripremite se, Ovnovi, da promenite svoj život.


Lav

Možda ćete biti inspirisani za glasno urlanje tokom ove vaše sezone Lavova, a fokus će biti na vašoj vezi. Naučili ste da vikanje, vrištanje i prigovaranje nije način da se stvari poboljšaju, iako je to vaš uobičajeni način komunikacije.

Shvatate da ovde nešto nije u redu, nešto što je blizu neuspeha u vašoj vezi, i ta ideja vam se ni malo ne sviđa. Ti si Lav i nikad ne podbacuješ. Jel tako? Pa, evo ovakoi: neuspesi mogu biti koraci za ispravne poteze ako nameravamo da popravimo ono što je uništeno.

Ovde postoji šansa za vas i vašeg partnera; možete ispraviti nepravde prizemnim razgovorom. Dobre stare ‘od srca do srca’ stvari. Nema više vikanja, nema zastrašujućeg ponašanja.

Ne morate biti kralj džungle kada ste u svom domu sa voljenom osobom. Ono što biste možda želeli ovde da razmotrite je da ste možda vi toksični u ovoj vezi i da je možda vreme da poradite na tom temperamentu – zajedno sa onim kompleksom kontrol frika koji izgleda preuzima celu vezu.

Prepoznaj ga, i preuzmi odgovornost za svoje postupke, Lave. Na putu ste da se oslobodite toksičnog ponašanja … ne zaustavljajte se sada.


Bik

Bikovi su magnet za loše partnere, vi ste zavisni od toga, ali ste ti koji uvek na kraju patite … Sezona lava stiže i osvetliće tu vašu zavisnost, svidelo se to vama ili ne.

Evo saveta: znate da morate odustati od padanja na ljude koji postoje samo da bi vam zagorčavali život, ali ipak niste uspeli da skupite hrabrost da kažete ne onima koji bi vas mogli povrediti. Lav će sve to promeniti, Bikovi.

Nadamo se da ova velika lekcija neće nastati kao rezultat mučnog iskustva u lošoj romansi, ali će najverovatnije doći upravo tako.

Dobra stvar je što postoji velika šansa da ćete uskoro upoznati stvarno ‘dobru’ osobu koja ne želi da vam naudi.

Luftika

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар