LJUBAVNI HOROSKOP ZA LETO 2021.

Astrološkinja Keri King otkriva šta nas čeka tokom leta u ljubavi. Sigurni smo da će vas interesovati njene poruke...

Image by Juliane Koch from Pixabay 

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna u junu će upoznati nekog Blizanca koji će im potpuno protresti život. To će biti odnos pun onih "igrica", hladno-toplo, ali bi tokom leta mogao da preraste u nešto stabilnije i ozbiljnije. To će vas svakako naterati da razmislite o tome kakvu vezu želite

Zauzeti Ovnovi imaće dosta novih ideja i aktivnosti koje bi potencijalno mogle da ugroze njihovu vezu, tako da je važno da dobro razmisle šta rade kako ne bi upropastili odnos sa partnerom.


Bik

Biku u tarot kartama ovog leta stoji velika ljubav, ona kao iz filma. Upoznaćete neku osobu koja će učiniti da se osećate bezbedno, obožavano, poželjno i sigurno, tako da ćete se zaljubiti do ušiju.

I zauzeti Bikovi će uživati u ljubavi, moguće je da će čak i proširiti porodicu.


Blizanci

Pred Blizancima su lepi dani. One slobodne će osvojiti neko rođen u znaku Raka, Riba ili Škorpije, saosećajan, kreativan i seksi, neko sa kime će moći da razgovaraju satima. To će biti veoma romantična i strastvena veza, koja će imati potencijala i da postane veoma ozbiljna.

Zauzeti Blizanci će takođe uživati u strasti i ljubavi, u njihovoj vezi će se opet biti "varnica" kao nekada. U tome bi mogli da pomognu izlasci, zajednička putovanja i uopšte, vreme koje provodite zajedno, bilo gde.


Rak

Rakovi će ovog leta vrlo verovatno pasti na šarm neke osobe rođene u znaku strastvee Škorpije. Ipak, trebalo bi da budu oprezni jer je moguća ljubomora i sa jedne i sa druge strane. Pustite da se veza polako razvija, da sve ide svojim tokom i trudite se da ne poredite novu vezu sa pređašnjim iskustvima.

Ukoliko ste zauzeti, bilo bi dobro da na neki način počnete iz početka sa svojim parnterom – da zaboravite na neke greške iz prošlosti, to će značajno unaprediti vaš odnos.


Lav

Ovog leta ćete upoznati pametnu, neodoljivu osobu rođenu u znaku Blizanaca, Vage ili Vodolije, koja je nedavno prošla kroz raskid ili ima neka negativna ljubavna iskustva iz prošlost. Vi ćete za nju biti poput melema na ranu jer inače imate zaštitnički odnos prema ljudima, tako da će se vaša veza veoma lepo razvijati.

Zauzeti Lavovi želeće da "preseku" neke stvari – možda će to biti nešto što je negativno uticalo na vašu vezu ili ste primetili neki loš obrazac koji se odražava na vaš odnos, ali ovog lega ćete to uspešno rešiti.


Devica

U vašem životu postoji neko ko se iznova pojavljuje, možda neki bivši li bivša, a možda i neko ko vam je na neki način "zabranjen", a veoma vam je teško da mu odolite. Vratiće se i ovog leta, i možda je krajnje vreme da tu priču završite, na ovaj ili onaj način.

Zauzete Device osećaće kao da im je potrebno malo "svežeg vazduha" odnosno nekih novina. Zajedno istražujte, eksperimentišite, uživajte u nekim novim iskustvima, to će osvežiti vaš odnos.


Vaga

Pred Vagama je leto koje će njihov život promeniti zauvek! U vaš život će uči neka veoma harizmatična osoba, koja voli avanture i širi pozitivnu energiju gde god se pojava. Neko ko veoma voli da se druži, izlazi, i već na prvi pogled će vas oboriti s nogu.

Zauzeti Vagama je potrebna neka avantura sa partnerom – neko zajedničko putovanje bilo bi pun pogodak, ali i neki kraći izleti u obližnje mesto jednako će dobro osvežiti vašu vezu.


Škorpija

Zapašće vam za oko neko ko je kreativan, saosećajan i ljubazan, moguće i mlađi od vas ili prosto neko ko ima manje životnog iskustva od vas. U vaš život će uneti avanturu, uživaćete u strastvenom odnosu i to će vam potpuno otvoriti oči i "otvoriti neka nova vrata".

Zauzete Škorpije ovog leta će odlučiti da "spuste gard"i svom partneru pokažu svoju ranjivu stranu, što će dobro uticati na njihovu vezu i stvoriće jednu novu bliskost između njih.


Strelac

Leto će za vas biti puno dešavanja – očekuju vas susreti sa ljudima koje odavno niste videli, slavlja, druženja, putovanja... Tokom nekih od tih aktivnosti, vašu pažnju je privući neko ko je veoma komunikativa, nezavisan kao i vi. Među vama će biti mnogo strasti, neće vas pritiskati ni za šta i zaista ćete uživati u tom odnosu.

Zauzeti Strelčevi će se fokusirati na komunikaciju sa partnerom ovog leta. Ako imate nešto što vas odavno tišti u vezi, bilo bi dobro da to napokon kažete, da iskreno razgovarate i kažete kako se stvarno osećate – to će vašu vezu podići na neki viši nivo.


Jarac

Neodoljiva, kreativna i uzbudljiva osoba u znaku Blizanaca ili Device potpuno će obuzeti vaš život ovog leta, najverovatnije već u junu. Doneće vam pregršt novih ideja i mogućnosti i zaista ćete uživati u životu.

Zauzeti Jarčevi trebalo bi ovog leta da rade nešto novo i uzbudljivo sa partnerom – da li je to renoviranje kuće, putovanja, neki zajednički projekat, nije važno.


Vodolija

Imate tajnog udvarača, i to će se otkriti ovog leta. Reč je o osobi koja vas veoma ceni, vidi sve dobre stvari koje radite, talente koje posedujete, vašu prirodnu lepotu. Očekujte da će vam se uskoro otvoreno udvarati i pozvati vas na sastanak.

Zauzete Vodolije će otkriti neke nove dobre osobine svog partnera, i to će ih podsetiti zašto baš tu osobu vole.


Ribe

Leto vam donosi novu ljubav, i to preko posla ili hobija kojim se bavite. Reč je o kreativnoj, strastvenoj osobi, energijčnoj, ambicioznoj i zabavnoj – baš ono što vam treba.

Zauzete Ribe naći će se u nekoj novoj situaciji sa svojim partnerom – možda će se seliti, promeniti neke životne navike... Nešto novo će vam se svakako desiti i treba to da dočekate srećni, a ukoliko pružite podršku jedno drugom, ta novina će biti vrlo uspešna.

(MONDO)

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар