Horoskopski znaci koji se najviše žale i prigovaraju

Naravno da svi mi imamo sklonosti i potrebe da se žailmo, prigovaramo, pa i zanovetamo. Ipak, izgleda da su poripadnici pojedinih horoskopskih znakova tome skloni više od ostalih... 

Pixabay.com

Devica

Ovi večni perfekcionisti jednostavno sebi ne mogu pomoći. Primećuju sve i sposobne su da nađu mane čak i u savršenstvu i bez ikakvog problema ukazaće na mane. One znaju najbolje i neće skrivati svoje mišljenje.Upravo suprotno – deliće ga čak i kada ih to niste ni tražili. Međutim, imajte na umu da to ne rade zato što su zlonamerne, one tako funkcionišu i to je deo njihovog karaktera, piše Zadovoljna.hr.


Rak

I rakovi su na glasu kao prigovarači, ali takođe to ne rade (zlo)namerno. Oni jednostavno ne mogu da zadrže emocije u sebi. Ako im nešto smeta, odmah će se požaliti ili prigovoriti u želji da se problem što pre reši.


Škorpija

Škorpije vole da budu u poziciji vođe i kada stvari izmaknu njihovoj kontroli neće se previše suzdržavati. Brutalno su iskreni i odmah će prigovoriti, a u tom naletu emocija i iskrenosti ne shvataju da prigovaranjem zapravo neće vratiti kontrolu u svoje ruke. Takođe ih veoma uzrujava ako im neko pokvari planove i neće prestati da prigovaraju dok sve opet ne bude po njihovom.


Vodolija

Vodolije su veliki intelektualci koji vole dugačke rasprave u kojima mogu da iznose svoje mišljenje. Kada se požale na nešto ili prigovore, budite sigurni kako to rade baš zato što žele da započnu raspravu.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар