Venera u Biku: Pazite šta želite, ovo je neverovatan period u kome se želje ispunjavaju

Iz vatrenog Ovna, Venera je ušla u senzualnog Bika. Donće mnogo kreativnosti, stvaralaštva, plodnosti, osveštavanje  talenata i umetničkih dela. Skladnih veza neće nedostajati. Venera neće raditi neprijatne aspekte s drugim planetiama, osim krajemaprila sa Saturnom, ali pošto su oboje dobro postavljeni, ovo će doneti samo manje zastoje. Ovo razdoblje Venere u Biku, najbolje će biti za Bikove, Djevice i Jarce, kao i za Rakove i Ribe.

Foto Pixabay

Venera ulaskom u znak Bika privlači ljubav i naglašava želju za uživanjem i hedonizmom. Strasti će biti naglašene kao i želja da sa partnerom doživite nezaboravne trenutke. Bik voli stabilnost, sigurnost i ne voli baš puno promene, a ovoga meseca promena će biti u izobilju

Pitanje je da li želite da održite mir po svaku cenu ili da dopustite da vas srce vodi. Ukoliko izaberete ono prvo, rat će početi u vama da se dešava. Uran u znaku Bika donosi promene i iznenadne ljubavne situacije, pa će se mnogi Bikovi i Blizanci zaljubiti tokom ovog meseca. 

Ako ste nešto jako poželeli samo je potrebno da se sa svojim željama uskladite. Ne možete biti tužni i depresivni, a očekivati strastvenu ljubavnu romansu, to će se tesko desiti jer slično privlači slično. Ovaj mesec donosi prilike, pa ih iskoristite.

Naredni period mnogo obećava, samo budite hrabri da iskustite novine i da tako izađete iz zone komfora, naročito ako ste već neko izvesno vreme počeli da se dosađujete.


Kojim znacima Venera u Biku donosi novu ljubav?

 Ovnovima će uticaj Venere u Biku  aktvirati polje novca i finansija, naglasiti želju za uživanjem u dobroj hrani i strastvenim provodima sa voljenom osobom. Pripadnice ženke populacije mogu očekivati i skupe pokolne od svojih partnera ili odlazak na zajedničko putovanje.

Bikovima ovaj uticaj donosi ljubav i strastveno zaljubljivanje. Venera se kreće kroz vaše prvo polje, donosi vam lepotu, zanos, privlačnost. Ostavljaćete upečatljiv  utisak gde god da se pojavite, piše Astrousluge.com

Blizancima takodje ovaj uticaj nosi ljubav,  ali biće naročito aktivirane tajne ljubavne veze. Tolika je privlačnost ka tajnom partneru, tako da, iako ste možda protivnik takvih veza, ovoga puta ćete teško odoleti.

Rakovima se ljubav dešava kroz polje prijateljstva, iako se može sada desiti da se neko prijateljstvo pretvori u zanosnu ljubavnu vezu, jer Venera u Biku budi sva čula i donosi neodoljivu potrebu za uživanjem.

Lavovima Venera aktivira polje karijere gde možete očekivati uspeh, ali takodje možete i postati omiljeni medju kolegama i saradnicima. Ljubav sa osobom preko posla je naglašena.

Devicama se aktivira polje dalekih putovanja i višeg obrazovanja, pa ćete dosta o tome razmišljati. Osoba iz daljine vam je naklonjena, mnogi od vas će ući u emotivni odnos sa osobom koja je povezana sa inostranstvom.

Vagama će biti naglašeno strasti. Teško da ćete ovoga meseca ostati sami. Za one Vage koje već imaju partnere sledi period uživanja sa vojlenom osobom, ali prevelika tenzija ukazuje i na mogućnost nekih ljubomornih ispada.

Škorpije imaju šansu da poprave svoj partnerski odnos, naročito one koje su u dugim vezama ili u braku. Slobodne Škorpije sreću svoju fatalnu ljubav na javnom mestu.

Strelčevi će biti dosta okrenuti poslu i svakodnevnim obavezama.  Osoba sa kojom poslovno sarađujete već izvesno vreme je zaljubljena u vas.

Jarčevima je uticaj Venere snažno postavljen i to u polju slobodnih veza, predbračnih veza. Oni koji su u dužim vezama lako mogu stati na ludi kamen.

Vodolije će biti okrenuti domu i sređivanju svog prostora. Imate sjajne ideje i planove koje lako možete realizovati tokom narednog perioda. Dobar odnos sa sobom donosi i dobar odnos sa partnerom. Sve zavisi od vas.

Ribe su okrenute maštanju o ljubavi, baš osećate da je sada pravo vreme za ljubav. Tokom narednog perioda ljubav možete da sretnete na nekom kraćem putu, na ulici ili u prevozu.

astrousluge.com / informer.rs

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар