VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021. godinu: Posao, ljubav, novac, porodica i zdravlje

Pred vama je veliki godišnji horoskop za 2021. godinu. Šta u ovoj godini očekuje svaki od pojedinačnih horoskopskih znakova kada su u pitanju ljubav, posao, novac, porodica i zdravlje?

Image by DarkmoonArt_de from Pixabay 

OVAN

Godišnji horoskop za 2021. godinu za Ovna predviđa puno promena, i to na bolje. Jupiter, Uran, Mars i Pluton imaju ogroman uticaj na život Ovnova, a najviše će biti izraženi tokom prolećne ravnodnevice i zimske kratkodnevice. Odluke koje budete doneli u ovim periodima definisaće čitavu godinu za vas.

Ljubav

Godina počinje sa Venerom u Jarcu, koja će zadržati taj položaj sve do marta. Tokom ovo perioda, komunikacija sa partnerom biće odlična, a veza potpuno harmonična. Ako ste slobodni, velike su šanse da baš u ovom periodu upoznate srodnu dušu. 

Ako ste u vezi ili braku, do juna može doći do problema usled nedostatka komunikacije ili čeženje za nekom novom strašću. Bićete raspoloženiji za svađu više nego ikada. Ako ne budete sposobni da napravite kompromis i razgovarate o problemima, vašoj vezi ili braku može doći kraj.

Bilo da ste u vezi ili slobodni, tokom jula i ostatka godine ćete biti veoma strastveni, naročito kada Jupiter uđe u Lava. Zbog toga ćete biti i romantičniji. Šanse da slobodni Ovnovi u ovom periodu pronađu partnera, a zauzeti poboljšaju svoju vezu veoma su visoke. Ipak, pripazite na tu svoju pojačanu strast – može vas naterati na preljubu.

Posao

Venera u Jarcu osim na ljubavne odnose utiče i na komunikaciju na poslu. To znači da ćete se odlično snaći na timskim projektima. Odlično ćete se slagati sa kolegama i šefovima početkom godine. Ako ćete dobijati povišicu, to će biti najverovatnije u januaru ili februaru.

Sve do jula ćete imati mnogo obaveza, ali bićete produktivniji nego ikada u prvoj polovini godine, pa vam ništa neće tako teško pasti. Vodite računa da se redovono opuštate, jer ćete inačee biti pod velikim stresom, što može da ostavi brojne posledice.

Novac

Kada Jupiter uđe u Lava sredinom jula, finansije će se promeniti. Na bolje ili na gore, zavisi od vaših dela i ulaganja. Iskoristite svoj talenat kao svoju prednost tokom 2021. Ovo može biti godina kada će vam vaši hobiji donositi veliku zaradu. Ovo je dobar period za investiranje u nekretnine.

Porodica

Jupiter će imati snažan uticaj i na porodični život. Bićete veseli i razigrani, narčito ako imate malu decu ili mlađe rođake. Ipak, sve to ne znači da je ova godina povoljna za proširenje porodice.

Bićete nesebični i želećete da svaki slobodan trenutak provedete sa svojom porodicom. Uradićete sve što možete za svoje najdraže. Ove godine sitnice čine veliku razliku i zato učinite sve što možete da pomognete voljenima.

Zdravlje

Ove godine veoma je važno da povedete računa o mentalnom zdravlju, predviša godišnji horoskop za 2021. Pronađite neke aktivnosti koje vas opuštaju i snižavaju nivo stresa, a to će uticati i na vaše kompletno zdravlje.

 

BIK

2021. će biti godina promena i novih mogućnosti. Tvrdoglavom Biku ovo može teško pasti, ali će se u okruženju naći ljudi koji će im pomoći da lakše prebrode izalazak iz zone komfora. Rizikujte ove godine, isplatiće se.

Ljubav

Na polju ljubavi neće biti velikih i značajnijih promena, kažu astrolozi. Međutim, ovo ne mora da znači da je to nužno loše. Ako ste slobodni, verovatno će tako ostati i tokom čitave 2021. godine. To znači da nećete uploviti u neku stabilnu ljubavnu vezu, ali prolaznih avantura će biti.

Oni koji su u vezi će ostati i tokom naredne godine. Veza će ići u istom smeru kao i do sad. Ukoliko ste se sa partnerom savršeno slagali, tako će biti i u budućnosti. Ukoliko ste imali trzavice, spremite se na turbulentan period.

Posao

Od početka godine do kraja jula Mars će biti u Vagi. To znači da ćete na poslu biti mnogo zauzetiji nego što je to uobičajeno. Međutim, ovaj astro period, takođe podrazumeva da ćete biti adekvatno i nagrađeni za svoj trud. Bićete puni pozitivne energije i ništa vam ne će teško pasti. Tokom ovog perioda verovatno ćete se suočiti i sa važnim poslovnim odlukama koje zahtevaju mnogo razmišljanja, ali i rezultiraju napretkom u karijeri.

Novac

Bilo bi dobro da deo novca date u dobrotvorne svrhe. Pošto ćete više raditi, imaćete i više novca. Iskoristite deo ovog dodatnog priliva za pomoć drugima u vašoj zajednici.

Porodica

Ako imate braću i sestre, 2021. je sjajna godina da se ponovo povežete sa njima ili provedete više vremena zajedno. Vreme je i da se povežete da rodbinom i obnovite prekinute konakte.

Postoji velika verovatnoća za proširenje porodice. Mnogi Bikovi će uploviti u bračne vode ili saznati da će dobiti prinovu.

Zdravlje

Mars koji će se naći u znaku Vage od početka meseca do kraja jula će loše uticati na vaše mentalno zdravlje. Prvi deo 2021. godine će biti stresan, ali nakon toga sledi povoljniji period. Drugi deo godine će biti ispunjen pozitivnom energijom. Do jula je moguće da ćete imati neke manje zdravstvene probleme, ali ništa oko čega biste trebali preterano da brinete.

 

BLIZANCI

Male promene dolaze u život Blizanaca na svim poljima, predviđa godišnji horoskop za 2021.godinu, pogotovo na društvenom i polju novca. Sa uticajem Jupitera, Neptuna i Plutona, ove godine bićete mnogo harizmatičniji i mnogo kreativniji nego inače.

Ljubav

Emotivne veze postaju dublje nego što su ikada bile. Ako ste slobodni, to znači da postoji šansa da ljubav pronađete u jednom od bliskih prijatelja. Ako ste u vezi ili braku, stvari će biti još bolje nego što su ikada bile. Posvetite pažnju intimnosti, radite na tome da postane bolja i veza će biti potpuno harmonična.

Posao

Kasnije tokom godine, od oktobra, na poslu će biti stresno. Moraćete da radite mnogo više i napornije nego što ste navikli do sada. Kolege će vas smatrati napornim, pa će se i odnosi koji su bili dobri sada pokvariti. Pokušajte da ostanete mirni, sve će doći na svoje krajem godine, a vi ćete iz ovih situacija naučiti nove veštine prevazilaženja konflikata.

Novac

Ova godina je za vas posebno dobra na polju finansija. Venera će biti u Jarcu od početka godine pa sve do maja, i to je idealno vreme za odluke na polju novca, pogotovo one koje uključuju prodaju imovine. Važno je da pažljivo brinete o finansijama i da ne dozvolite da vam se bilo ko meša u to, čak ni porodica. Ovo nije dobra godina za podizanje kredita i bilo kakva zaduživanja.

Porodica

Mars će biti u Vagi u prvoj polovini 2021, i to je odličan period da popravite odnose, naročito sa decom i mlađim članovima porodice. Odličan je period i za planiranje trudnoće.

Zdravlje

Jupiter ima veliki uticaj na vaš znak ove godine, i donosi vam i fizički i mentalni rast i boljitak. Dokle god budete vežbali i pazili šta jedete, celokupno zdravlje biće u najboljem redu.


RAK

Velike promene su na vidiku za sve Rakove, predviđa godišnji horoskop za 2021. godinu!

Osobe rođene u znaku Raka često se osećaju anksiozno kada su u pitanju promene, ali kada prođe neko vreme i naviknu, sve bude u redu. Zato uvek imajte na umu da promene nisu uvek negativna stvar. Zvezde su Rakovima pripremile sjajne stvari u 2021. godini, ali samo ako budete otvoreni za nove prilike!

Ljubav

Godina počinje i završava se sa Venerom u Jarcu, a to znači da imate priliku da unapredite svoju vezu ili, ako ste sami, da započnete novu, odličnu i harmoničnu. Ako ste do sada imali problema sa partnerom, sve će se u 2021. rešiti. Ako vam je u vezi ili braku već lepo, možete da računate na još veću sreću i harmoniju.

Posao

Saturn i Jupiter poigraće se sa vašom kreativnošću ove godine. Ako imate posao koji uključuje kreativnost, pravi ste srećnik – sve će postati mnogo lakše, sve dok ste disciplinovani. Ako vam je posao monoton, verovatno ćete biti pod većim stresom nego što ste navikli. Projekti će trajati predugo, ako ne nađete način da ih učinite zanimljivijim. Unesite malo zabave u posao i sve će ići mnogo lakše.

Noovac

Od jula do decembra Jupiter će biti u Vodoliji, a to je sjajan period da se fokusirate na svoje talente koji mogu da donesu zaradu. Da biste popravili finansijsku situaciju, moraćete da izađete iz zone komfora i smislite nešto sasvim novo.

Porodica

Od početka godine pa sve do jula, porodični odnosi biće harmonični. Zbog toga ćete želeti da provodite sve više vremena kod kuće. Zajedno sa članovima porodice smišljaćete zajedničke projekte u kojima ćete svi uživati. Ovo je savršen period da sticanje najlepših uspomena.  

Zdravlje

Ovo je savršen period da se fokusirate da duhovno i mentalno zdravlje. Neptun ima jak uticaj na vas tokom cele 2021. godine i ohrabruje vas da poradite na duhovnosti. Pronađite vremena da radite stvari koje obogaćuju vaš duh, čak iako to nisu aktivnosti izrazito spiritualne prirode. Slušajte svoju intuiciju i sigurno nećete pogrešiti.

 

LAV

Lava čeka naporan rad u 2021. godini. Veoma je važno da nađe dobar balans između poslovnog i društvenog života, jer će u tome biti ključ uspeha.

Ljubavni život:

Ako ste u ozbiljnoj vezi, brak je ono što vas čeka u 2021. godini. Ako je tako, najbolje bi bilo da venčanje planirate negde između aprila i septembra. Venera će za to vreme proći kroz razne znakove, dok će u Lavu biti veći deo jula.

Sve dok budete radili na poboljšanju komunikacije tokom 2021. godine, vaš ljubavni život neće biti u krizi. Ponekad morate da se stavite u kožu partnera, kako biste uvideli gde grešite i kako biste sačuvali vezu.

Ako ste u braku, velike su šanse za trudnoću u 2021. godini.

Karijera:

Ove godine imaćete jedan miran i harmoničan odnos sa kolegama. To će olakšati vaš posao, ali i pomoći vam da poboljšate finansije.

Međutim, to što ćete vi biti voljni harmoniji sa kolegama, ne znači da će i oni uvek biti spremni da se slažu sa vama. Poslednje nedelje januara, može da dođe do stresnih situacija.Taj stres koji tada budete osećali, može da se odrazi i na vaš odnos sa kolektivom. Pokušajte da budete mirni te poslednje nedelje januara, kako ne biste bili tema podsmeha cele godine.

Novac

Tokom cele godine imaćete uspone i padove u finansijama. April će biti najsrećnije vreme za vaše finansije, jer u tom periodu Venera, Merkur i Sunce ulaze u Bik. Bik je poznat po stabilnosti, što je sjajna vest za vaše finansije. U to vreme možda i otkrijete novi izvor prihoda.

Ali, od kraja aprila pa sve do septembra verovatno ćete morati da potrošite više novca nego obično. Novac će uglavnom da ode na mnoge sitnice, a ponajviše za održavanje domaćinstva. Ušteda u tom periodu ne dolazi u obzir.

Posle septembra, bacite se na štednju koliko god možete. Vreme posle septembra će biti povoljno za berzanska ulaganja, međutim vi ipak štedite umesto da ulažete.

Porodica

2021. godine će Lavovima doneti harmoniju u porodičnim odnosima. Odlično ćete se slagati sa decom, braćom i sestrama i mlađom rodbinom. Ovi članovi porodice služiće vam kao veliko nadahnuće u 2021. godini. Oni će vam pomoći da postignete uspeh.

Zdravlje

Možda ćete se suočiti sa zdravstvenim poteškoćama početkom godine. Pokušajte da kanališete svoj stres, pa će to i poboljšati vaše zdravlje. Ljudi koji pate od dijabetesa treba da budu posebno oprezni tokom 2021. godine. Ako osetite neke zdravstvene poteškoće, javite se lekaru obavezno.  Moguće je da ćete imati problem sa zaraznim bolestima.

 

DEVICA

Devica će osetiti promene u društvenom životu, ali i na polju učenja.

Ljubav:

Neptun će ove godine duboko uticati na vaše veze – posebno kada su veze jedan na jedna u pitanju. Ove godine će se vaš partner oslanjati više na vas. Budite podrška, ali ne dozvolite da vas partner koristi. Skinite ružičaste naočare i svog partnera pogledajte onakvim kakav je zaista. Tek nakon toga odlučite da li ćete ga ostaviti u svom životu ili ne.

Karijera:

Posla će biti na pretek, pa ćete morati da preuzmete i veće odgovornosti. Kako ne biste postali preopterećeni, naučite kako da delegirate zadatke drugima. Nemojte da se plašite da tražite pomoć. Timski rad će vas spasiti u 2021. godini.

Novac:

2021. godina će biti dobra godina za vaše finansije. Bilo bi dobro da ove godine ulažete u nekretnine. Iako ćete se fizički i mentalno mnogo angažovati da biste zaradili, vredeće svaki dinar!

Od januara 2021. godine, do novembra 2022. godine – vaše finansije će biti stabilne. Bilo bi dobro da za ovo vreme štedite.

Porodica:

Vaši porodični odnosi će doživeti preporod. Veze sa decom, braćom i sestrama će se promeniti na bolje. Ako ste u romantičnoj vezi, verovatno ćete dobiti dete ove godine.

Zdravlje:

Ovo će biti dobra godina za mentalno i fizičko zdravlje. Morate da provodite više vremena na otvorenom. Kako biste poboljšali inteligenciju, učite kad godi stignete i šta god stignete.

 

VAGA

Ove godine ćete morati da se oslonite na svoje veze, bilo one romantične ili platonske, kako biste pregurali godinu. Verovatno ćete obnoviti prijateljstva sa starim prijateljima, ali ćete se isto tako vratiti i starim hobijima. Sjajna godina da učite iz prošlosti i gradite budućnost.

Ljubavni život:

U januaru će Venera biti u Jarcu, zbog čega će oslabiti vaša ljubav prema partneru, ali i strast. U skladu s tim, zavisnosti sa kojim ste znakom u vezi: to može da oslabi ili ojača vašu vezu. Horoskop vas savetuje da osluškujete partnera i ponašate se u skladu sa tim. Veza ili brak mogu da budu na klimavim nogama.

Karijera:

Jupiter ove godine predsedava vašom karijerom što može biti veoma nezgodno. Verovatno ćete biti mnogo zauzeti ove godine, posebno od marta do jula. Pokušajte da ostanete profesionalini. Moguća su putovanja i mogućnosti da upoznate nove ljude.

Novac:

Morate da odolite troškarenju. Samo to može da spasi vaše finansije. Biće vam mnogo teško da uštedite, i to nije zbog toga što imate manje novca, nego što ćete hteti više da trošite. Pokušajte da utišate vašu potrebu da potrošite celu platu.

Porodica:

Uran veći deo 2021. godine predvodi u Ovnu, što će prouzrokovati dramatične promene u porodičnom životu. Ove promene će imati veze sa vašim roditeljima. Očekujte promene u dinamici vaše porodice. Možda ćete morati da se brinete o roditeljima par meseci, ali ništa duže od toga.

Sa ostalim članovima porodice imaćete lep odnos, a verovatno ćete roditi i bebu u 2021. godini.

Zdravlje:

2021. godina će biti godina zdravlja. To je godina kada ćete značajno poboljšati svoje zdravstveno stanje. Pokušajte da se ne forsirate previše. Izbegavajte lude trodnevne dijete. Pokušajte da ostanete u formi na zdrav način, nikako dijetama.

 

ŠKORPIJA

Iako će Škorpijama to teško pasti, astrolozi savetuju više diskrecije. Poznato je da rođeni u ovom znaku vole da se pohvale svojim ljubavnim dostignućima i finansijama, ali 2021. je potrebno da neke  stvari zadrže i za sebe. Ove godine živite umerenije i to će vas dovesti do uspeha.

Ljubav

Astrolozi predviđaju velike promene na polju ljubavi tokom 2021. godine. Ako ste u srećnoj vezi, možda je vreme da napravite sledeći korak i upustite se u bračne vode. Period između sredine aprila i prve nedelje maja je najbolji za krupne odluke.

Za one koji osećaju već duže vreme trzavice u vezi, 2021. godina će biti prelomna godina. Ili ćete poraditi na problemima koje imate sa partnerom ili ćete se zauvek razići. Do kraja jeseni biće vam kristalo jasno šta trebate da radite.

Karijera

Nikako ne započinjite partnerske poslove, jer ćete imati više štete neg koristi. Ukoliko samostalno započnete neki posao imaćete mnogo više uspeha.

Od januara do marta, zatim od sredine jula do novembra, Jupiter će biti u Škorpiji. Ovo će vam pružiti nove mogućnosti na radnom mestu. Imaćete priliku da sami birate koje poslove želite da radite, zvezde će vam biti naklonjene, pa će i vaš trud biti adekvatno nagrađen.

Novac

Posao će vam biti na prvom mestu ove godine. Iako će vas to možda opterećivati, na kraju će se i isplatiti. Biće prilike za velike bonuse i priliv novca na koji niste računali.

Nakon što se sredinom jula završi retrogradni hod Jupitera, iskoristite deo stečenog novca za ulaganje u biznis koji dugo želite da pokrenete ili ispunite neki san o kojem dugo sanjate. Zaslužili ste.

Porodica

Kao što smo rekli, ove godine ćete biti preokupirani poslom, pa će zbog toga porodica trpeti. Potrebno je da razgraničite ove dve stvari. Kada ste u kući, trudite se da ne pričate o poslu i da poslovne obaveze ne rešavate u svom domu. Trudite se da se što više posvetite porodici i pronađete vremena za nju.

Zdravlje

Najbolje je da ove godine dodatno usredsredite na svoje zdravstveno stanje. To uključuje i vaše mentalno i fizičko zdravlje. Tokom retrogradnog hoda Merkura osetićete se malaksalo i neraspoloženo, pa je potrebno da pronađete neki vid rekreacije koji će vas usrećiti.

 

STRELAC

Astrolozi predviđaju da će 2021. za Strelčeve biti mirna i prosperitetna godina.  Rođeni u ovom horoskopskom znaku obično imaju turbulentan život, ali naredne godine će se stvari promeniti i sve će biti mnogo laganije, ali to nikao ne znači da će godina biti dosadna. Najviše uzbuđenja u životu dolazi od vašeg društvenog života, a ako imate dovoljno sreće i iz putovanja.

Ljubav

U proteklih nekoliko godina većina pripadnika  ovog znaka nije imala sreće u ljubavi, ali 2021. godina donosi značajna poboljšanja. Bićete spremni da uplovite u vezu i upoznate srodnu dušu. Flertovaćete na svakom koraku i upoznati mnogo zanimljivih osoba. Do kraja godine srešćete i osobu koja će vam potpuno odgovarati i sa kojom ćete želeti nešto više od prolazne avanture

Karijera

Pre nego što bilo šta započnete, a tiče se posla, dobro razmislite. I mala greška vas može skupo koštati. Tokom 2021. godine je najbolje da se oslonite na  nečiju pomoć i poslušate savete ljudi iz okoline, jer će vam biti od koristi.

Novac

Finansijska situacija će biti na zavidnom nivou, a naročito do kraja februara, kada ćete imati priliku da zaradite veliki novac. Najbolje bi bilo da prvo otplatite dugove ili kredite koje imate, a nakon toga da raspodelite ono što vam je preostalo.

Ukoliko planirate da investirate novac u neki projekat, zvezde će vam biti naklonjena, ali kao što smo već rekli potrebno je da imate dobro pripremljen plan.

Iako ćete lako zarađivati novac, vodite računa kako ga trošite i odustanite od kupovina stvari koje vam nisu potrebne.

Porodica

Astrolozi predviđaju da će se u vašem porodičnom životu dogoditi neočekivana promena (verovatno na bolje). Bez obzira da li je ova promena bolja ili loša, sigurno će biti sve samo ne dosadna.

Neptun će biti u znaku Ribe tokom cele godine i to donosi mir i harmoniju u porodični život. Provodićete više vremena sa dragim ljudima, a to će pozitivno uticati na vaše raspoloženje.

Zdravlje

Tokom perioda kada će Merkur biti u retrogradnoj fazi strogo vodite računa o zdravlju. Loše navike kojima ste se prepustili mogu da imaju posledice na organizam. Povedite računa o ishrani i krećite se više.


JARAC

Pluton će biti u Jarcu tokom većeg dela godine, a to je za osobe rođene u znaku Jarca pravi blagoslov, predviđa godišnji horoskop za 2021.

Odlične prilike će same padati pred vas sa svih strana, a vi treba da iskoristite intuiciju da odlučite koju od njih je najbolje iskoristiti, a koje je pametnije preskočiti. Napredovaćete samo ako probate nešto novo, ali ako vam intuicija kaže “Ne”, onda je ipak poslušajte.

Ljubav

Venera će biti u Jarcu veći deo januara, novembra i decembra. Ako ste sami i želite novu ljubav, ova tri meseca su najbolji periodi za to. Sa Venerom u vašem znaku, ljudima ćete biti atraktivniji nego ikada i stalno ćete privlačiti nove šanse za flert. To će usamljenim Jarčevima pomoći da konačnu nađu pravu ljubav. Pazite ako ste u vezi ili braku – pažnja koju ćete privlačiti donosi i šansu za preljubu, koja može da razori postojeći odnos.

Posao

Bićete sigurni u sebe i veoma harizmatični, pa ćete se postavljati kao rođeni vođa. Zbog toga ćete biti primećeni na poslu i velike su šanse da napredujete. Sve dok ne počnete da nervirate nadređene ili podređene, velika je šansa i za povišicu i unapređenje.

Novac

Venera i Jarcu pomaže ne samo na ljubavnom, već i na polju novca. Ovo posebno važi za Jarčeve koji su u braku ili na neki drugi način dele finansije sa još nekom osobom. Zajedničkim trudom značajno ćete popraviti finansijsku situaciju.

Porodica

Na ovom polju čeka vas nekoliko izazova, naročito tokom retrogradnog Merkura. Može doći do velikih svađa, koje će izazvati stres. Ako je moguće, udaljite se malo od kuće i iskoristite to vreme da se presaberete i odlučite šta ćete dalje. Padalo vam teško ili ne, najbolje je da pristanete na kompromis kod kuće. Iako time nećete dobiti sve što želite, bar će se tenzija umanjiti. Ako želite proširenje porodice, to mora biti isplanirano, nikako iznenada.

Zdravlje

Ove godine morate da se fokusirate na mentalno zdravlje. Biće puno trenutaka zbunjenosti i jakog stresa. Kada se to dogodi, najbolje je da se udaljite od svih i opustite sami sa svojim mislima. Važno je da zapamtite da je mentalno zdravlje jednako važno kao i fizičko. Ako je potrebno, potražite i pomoć profesionalca.

 

VODOLIJA

Mnoge planete imaće uticaj na život Vodolije tokom 2021, predviđa godišnji horoskop – Mars, Jupiter, Uran i Pluton pre svega. Srećom, Vodolija ima snage da podnese sve što će joj život doneti u ovoj, ali i svakoj sledećoj godini.

Ljubav

Ove godine, Venera će biti u Jarcu tokom januara, ii vratiće se u ovaj znak u novembru i decembru. Zbog toga ćete tokom tih meseci biti izrazito emotivni, ali i tajanstveni, jer nećete znati kako da se izborite sa tim emocijama. Morate da pokušate da pronađete način da se izborite ako mislite da napredujete na ljubavnom polju. Ako ste slobodni, postoji šansa za upoznavanjem osobe sličnih hobija i interesovanja. Ako ste u braku ili vezi, potrudite se da pronađete još zajedničkih stvari kako biste popravili vezu.

Posao

Jupiter vam pomaže da ove godine napredujete na poslu. Fokusirajte se na timski rad i slične načine saradnje sa kolegama. Tražite pomoć od drugih, veće su šanse da postignete uspeh nego kada radite sve sami.

Novac

Budite pažljivi kada je novac u pitanju, predviđa godišnji horoskop za 2021. godinu. Neptun u Ribama imaće negativan uticaj na vašu sposobnost štednje, vodite računa da ne kupujete ono što vam nije potrebno.

Porodica

Pluton u Jarcu podstiče vas da ostavite sve što vas sputava. Iako vam neće biti lako, shvatićete da nema potrebe da imate toliko prisne odnose sa nekim članovima porodice. Okrenite leđa onima koji vas neprestano povređuju, to će popraviti vaše emocionalno stanje. Zbgo toga će ova godina biti teška na momente, ali je to za vas dugoročno dobro. Ako želitte trudnoću, dobro je planirajte.

Zdravlje

Jupiter ima snažan uticaj i na vaše zdravlje. Ova planeta uči vas novim metodama očuvanja zdravlja. Održavajte i mentalno zdravlje, jednako kkao i fizičko. Isprobajte nove vežbe, mediraciju, terapije…

 

RIBA

2021. će biti godina ispunjena mirom i harmonijom. Proteklih godina stvari su bile pomalo turbulentne za vas,  ali došlo je vreme da se sve smiri. Jedino ćete male trzavice osećati u odnosu sa članovima porodice, ali će se i to smiriti u jednom trenutku. Ako razmišljate hladne glave, prevazićićete sve prepreke uspešno.

Ljubav

Ako ove godine budete bili raspoloženi za pozanvanje novih ljudi i flertovanje, zvezde će vam biti naklonjene. Imaćete šansu da naiđete na osobu koja će vam u potpunosti odgovarati. Najpovoljniji period je od 25. februara do 20. marta kada će Venra biti u zaku Ribe. Bićete najkompatibilniji sa ljudima koji su kreativni i bave se nekim vidom umetnosti.

Karijera

Jupiter će 2021. godine imati pozitivne efekte na vašu karijeru. Cela godina će biti ispunjena i uživaćete u radu. Ako razmišljate o dodatnoj zaradi, razmislite o nekom IT poslu. Ako ste kreativni razmislite o pokretanju nekog posla u sferi umetnosti.

Novac

Ovo je sjajna godina za ulaganja. Međutim, pre nego što to učinite, obavezno potražite savet o tome gde je najbolje investicije uložiti. Ukoliko date sve od sebe, 2021. godina može da bude izuzetno povoljna kada je finansijska situacija u pitanju.

Porodica

Neptun u Ribama će tokom cele godine imati veliki uticaj na vaš lični život, uključujući i porodični život. Ove godine ćete se možda boriti da ostanete verni sebi. U nekim slučajevima vaša porodica može biti ta koja uzrokuje vaše unutrašnje sukobe. Potrudite se da ne planete lako i dobro razmislite pre nego što bilo šta izgovorite.

Zdravlje

Tokom 2021. godine je najbolje da se fokusirate na zdravlje. Povedite računa o navikama koje imate, promenite ishranu i bavite se nekom fizičkom aktivnošću kako ne bi došlo do većih zdravstvenih problema.


(Stil.kurir.rs)

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 коментара:

 1. MOĆNI MOGUĆI KOLICINI KOJI SU MOJ BIVŠEG MUŽA VRAĆALI U MOJ ŽIVOT NAKON DA ME JE OSTAVIO POŠALJITE EMAILOM INFINITYLOVESPELL@GMAIL.COM ILI INFINITYLOVESPELL@YAHOO.COM DODAJTE GA NA WHATSAPP +2348118829899

  Pozdrav mojim prijateljima na mreži. Ja sam Diana Gilbert iz SAD-a, želim iskoristiti ovaj medij da zahvalim dr. Greatu jer mi je vratio bivšeg supruga. moj me suprug ostavio zbog svoje bivše djevojke koju je imao prije nego što se oženio za mene je to teška situacija. Nazvala sam ga i molila da se vrati odbio je rekao je da me više ne voli pokušala sam na sve moguće načine da ga vratim sve je bilo uzalud sam o tome rekao svojoj prijateljici, a ona mi je poslala e-mail dr. Greatu, a ja sam mu poslala e-mail i rekla mu svoj problem, a on mi je rekao što da radim i ja sam to učinio, a on je bacio ljubavnu čaroliju koja je vratila mog supruga u roku od 24 sata. Ako trebate pomoć u povratku s bivšim bivšim, pošaljite e-poruku na adresu Dr. Great na

  infinitylovespell@gmail.com ili infinitylovespell@yahoo.com

  WhatsApp mu +2348118829899

  pogledajte njegov blog http://infinitylovespell1.blogspot.com

  također možete posjetiti moj blog http://dianagilbert05.over-blog.com/

  ОдговориИзбриши