Besplatna knjiga "Čuda Sv. Zosima i Sv. Jakova Tumanskih 2020 - Svedočanstva isceljenih" (PDF)

"Svedočenja vernika koja su pred nama, čine mali deo onoga, čime je Gospod u novo vreme ukrasio našu Svetu Crkvu. Ona nam pokazuju da nismo sami i da naša nada i vera uvek pronalaze put i naše molitve odgovor" rečenice su iz predgovora brošure "Čuda sv. Zosima i Sv. Jakova Tumanskih 2020 -  Svedočanstva isceljenih", koju možete preuzeti u PDF formatu. 

Kompletna brošura je postavljena za besplatno preuzimanje na sajtu Manastira Tumane, a otvaraju je sledeće uvodne rečenice:

"Nebrojena je reka vernih koji svakodnevno, sa svih strana sveta dolaze u manastir Tuman, tražeći i dobijajući isceljenja kod moštiju Sv. Zosima i Jakova.

Svakoga od njih Svetitelji sa radošću primaju, dajući im po veri blagoslov u ime Gospodnje.

Svedočenja vernika koja su pred nama, čine mali deo onoga, čime je Gospod u novo vreme ukrasio našu Svetu Crkvu. Ona nam pokazuju da nismo sami i da naša nada i vera uvek pronalaze put i naše molitve odgovor.

Slava neka je Bogu Trojičnome, proslavljenom u naše vreme u Svetima Zosimu i Jakovu, čudotvorcima i lekarima tumanskim".

Brošuru možete preuzeti na ovom linku: PREUZIMANJE - Cuda-svetitelja-tumanskih_2020_web.pdf


Sveti Zosim iscelio tumor

Nižu se brojna i često vrlo potresna svedočanstva čudesnih isceljenja, među kojima i sledeće o isceljenju kancera, koje je ispričala Mira Landeka iz Subotice:

"Želim da podelim ovu radost sa Vama - isceljenje od karcinoma moga svekra, Momčila Landeku, u manastiru Tumane. Početkom novembra meseca saznajemo da se karcinom pluća posle tri godine vratio i da ovog puta ne može da se operiše. Doktori su bili u dilemi, da li ga mučiti hemoterapijama ili ga pustiti da živi još par meseci. Posle prvog šoka i suza, krenuli smo u borbu za njegov život. Uzdajući se u tumanske čudotvorce, pozvali smo manastir da se mole za njega.

22.11.2019. godine na dan Sv. Nektarija došli smo da se i lično pomolimo. Prislonila sam njegovu majicu na ćivot Sv. Zosima, molila se i dugo plakala, ponela ulje iz kandila i vodu sa izvora. Svako jutro se on molio, pomazivao uljem i pio vodu. Ipak su doktori odlučili da primi jednu hemoterapiju i 10 zračenja, nakon čega mu se stanje jako pogoršalo da umalo nije umro. 

Nismo odustali - 16.02.2020. godine opet smo došli na molitvu Svetiteljima; tada sam uzela ikonu sa odeždom Svetog Zosima, dala mu je i rekla da je stalno nosi sa sobom. Posle pet dana otišao je u Kamenicu na pregled i zračenje. Kada je doktor stavio kameru,nije mogao da veruje u ono što vidi, samo je kazao: ‘’Pa šta da ti palim,ti nemaš kancer ti si zdrav. Šta si uradio? Kako si se lečio?’’ Hvala Svetom Zosimu, Jakovu i Nektariju!"

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар