Muškarci u ova 4 horoskopska često znaka nisu za ozbilju vezu!

Mada partnera ne treba tražiti prema horoskopskom znaku, nije loše znati kome zvezde baš i nisu naklonjene kada su u pitanju emotivne veze. Muškarci rođeni u ova četiri horoskopska znaka najčešće baš i nisu materijal za ozbiljniju vezu.

Foto pixabay.com
Ovan

Ako vam je ok da se viđate samo kada njemu to odgovara i budete ona koja će sama planirati sve zajedničke izlaske, pa ih prilagođavati njegovom rasporedu, onda je Ovan sjajan dečko za vas. Bik

Bikovi se ponašaju kao da vam čine uslugu što svoje vreme troše na vas, a često se i žale na svog partnera pred drugima, što nije ni malo prijatno.


Blizanci

Blizanci očekuju da se oko njih svi trude, a trud nagrađuju minimalnim znacima pažnje koji bi trebalo da su sastavni deo svakog odnosa. Muškarac u ovom znaku vam nikad prvi neće reći da vas voli, a kada vi to izgovorite, verovatno će vam odgovoriti – hvala!


Rak

Iako su Rakovi na glasu kao osećajni, najčešće misle samo na svoja osećanja i nemaju vremena da misle o tome šta bi želela njihova druga polovina. Oni se često gube u svojoj posesivnosti i ne mogu realno da sagledaju sliku svog emotivnog odnosa.


Izvor: Lepota i zdravlje
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар