Venera u Blizancima: Vaš ljubavni horoskop do 3. jula 2019.

Za mnoge će ovo biti jedan zaista zanimljiv mesec na planu ljubavi...

Pixabay

Ovan

Kontrola je vaše skriveno zadovoljstvo, volite je i žudite za njom. To je ono što vas drži zdravim. Ova faza vam može donijeti emocionalno znanje koje vam može omogućiti da shvatite svoju ulogu u svakoj sferi i ponovite sve što se mora promijeniti.

Vaš odnos može imati nekih problema, ali sve se događa za veće dobro.


Bik

Ovo je vrijeme za uspomene koje će vam trajati cijeli život. Možda vam se pokaže želja da krenete na putovanja, počnete pisati knjigu, obnovite svoju web stranicu ili čak kupite kuću!

Vaš odnos bi trebao biti u najboljoj formi, a intimnost je nevjerojatna. Koristite to kako biste sve ojačali za budućnost.


Blizanci

Pokušajte pronaći onu osobu koja vas doista razumije i prihvaća. Sada ćete imati mnogo izbora i vi ste kreator vlastite sreće, piše Conscious reminder.

Tako će osoba koja želi najbolje za vas biti od velike pomoći pri donošenju odluka. Vrata vašeg inherentnog sebe otkrit će se u ovo vrijeme.


Rak

Istina je da ste mnogo toga proživjeli u svom životu, ljudi su vas možda prljavo izigrali. Ali ovo je vrijeme za ozdravljenje i otpuštanje loše energije.

Ovo je vaša prilika da sjajite! Vi ste jedinstveni, vi ste posebni i vrlo je vjerojatno da će jedna posebna osoba to vidjeti u vama.


Lav
Zrak je prepun tajni koje drugi razotkrivaju. Stoga budite oprezni s onim što govorite ljudima o sebi. Ne dopustite da vas lažne glasine o vama poljuljaju.

Stvari u vašem životu mogu se odjednom transformirati i možda ćete se morati prilagoditi. Ali nemojte se bojati reći ono što vam je u umu.


Devica

Ovo je prekrasno razdoblje mogućnosti za vas. Nemojte razmišljati o prilikama koje ste možda propustili u prošlosti, jer će ih sada biti mnogo na raspolaganju. Možete pokrenuti posao, obnoviti svoj ugled, pridružiti se timu i još mnogo toga.

Određena situacija može biti testiranje vaše inteligencije, ali samo zadržite mirnu glavu i to će biti u redu.


Vaga

Naučite otpustiti ljutnju koju možda imate u sebi. Odmaknite se od svoje prošlosti jer vam život otvara nekoliko novih vrata.

Možete početi učiti novi jezik, upoznati nove ljude i vidjeti život iz perspektive koju nikada prije niste vidjeli. Samo otpustite prošlost i okrenite se budućnosti.


Škorpion

Vaš život može izgledati turbulentan, ali sada možete lako disati jer će neizvjesnost završiti. Razriješit će se svađa s vašim ljubavnikom ili bliskim osobama.

Pronađite načina da provedete vrijeme sa svojom obitelji ili ljubavnikom, idite na mali izlet s ljudima koje volite. Ovo je vrijeme kada vaš život oživljava.


Stjelac
Ovaj mjesec bit će definiran vašom žeđi za ljubavlju i druženjem. Ako niste u vezi, možda ćete konačno sresti nekoga s kim ćete provesti svoj život.

Ako ste u vezi, vaš će odnos biti ojačan i ući će u novu fazu.


Jarac

Postat ćete snažno svjesni svijeta oko sebe. Možda otkrijete da vaš partner nije onakav kakvim se činio i možda poželite prekinuti vezu.

Također se morate usredotočiti na svoje zdravlje i prehranu. Prirodna prehrana može vas dovesti do vrhunske forme.


Vodolija

Prisutnost velikog obilja oko vas može zamagliti vašu viziju i odvesti vas od vaših ciljeva. Ali uz određenu disciplinu i samokontrolu, sve to možete najbolje iskoristiti. Možda ćete poželjeti malo vremena da ponovno zapalite vatru između vas i vašeg ljubavnika.

Sigurno ćete se ugodno iznenaditi koliko razlike može napraviti neko kvalitetno vrijeme provedeno zajedno.


Ribe

Stabilnost i rutina najbolje se kultiviraju tijekom ovog perioda u kojem doživljavate mnogo rasta. Moguće je da ste krenuli od samog početka do vašeg puta gore. Iskoristite mogućnosti koje vam se pružaju da biste položili čvrste temelje za vaše buduće napore.

Ako se osjećate kao da nešto u vašoj vezi ne funkcionira, popravite to i ponovno se zaljubite.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар