Horoskopske kombinacije iz pakla: Nema im spasa?!

Odnosi i veze nisu tako jednostavni da bi se mogli svesti na svega par rečenica. Za detaljnu analizu slaganja s astrološkog aspekta, svakako su puno korisnije paralelne natalne karte, ali i u kratkim opisima kriju se neke osnovne karakteristike koje vam mogu dati one prve smernice. Pa pročitajte koje je kombinacije bolje izbegavati.

Pixabay

Jarac i Strelac

Ova dva znaka u potpunosti su različita. Osobe rođene u znaku Jarca vrlo lako se razočaraju i, iako govore kako im ljubav nije najvažnija stvar, san im je da pronađu svoju srodnu dušu.



Lav i Ribe


Lavovi vole da se u potpunosti predaju svom partneru. Ne podnose kukanje i pesimizam pa bi iz veze s Ribama mogli izaći samo razočarani i isfrustrirani.


Vodolija i Bik

Vodolija je znak koji uvek teži ka svojoj slobodi i neopterećenosti. Upravo zato je osoba rođena u znaku Bika najgori mogući izbor za Vodoliju jer Bikovi traže stabilnost i neprestanu povezanost.


Vaga i Škorpija


Vage traže ljubav na duge staze, predanost, mir i odanost. Škorpija ne može pružiti ništa od toga jer je izuzetno pesimistična, lenja i neobazriva.


Ovan i Devica


Osobe rođene u znaku Ovna vrlo su jednostavne, opuštene i ne vole rasprave o ljubavnim problemima. Zato je Devica loš izbor partnera za Ovna zbog neprestane potrebe za pažnjom i svoje komplikovanosti.


Bik i Blizanci


Iako su Bikovi sjajan materijal za vezu i vrlo su tolerantni, ni oni ne mogu trpeti svakoga. Blizanci se teško skrase i primire pa odan znak poput Bika mogu samo dovesti do ludila.


Rak i Strelac


Rakovi su pravi emotivci i traže pravu ljubav koju, nažalost, ne mogu pronaći u Strelcu. Raku je potreban neko ko će se oko njega truditi i pokazati mu prave emocije i ljubav.

Izvor: srbijadanas
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 коментара:

  1. ZELIM JAVNO DA SE POHVALIM ZENI DAMI I KRALJICI KOJA MI USPESNO RESILA SVE PORODICNE PROBLEME +381611047085 VIBER WCP

    ОдговориИзбриши
  2. ZELIM JAVNO DA SE POHVALIM ZENI DAMI I KRALJICI KOJA MI USPESNO RESILA SVE PORODICNE PROBLEME +381611047085 VIBER WCP

    ОдговориИзбриши
  3. KONTAKTIRALA SAM RAZNE LJUDE I ASTROLOGE I T D.DA MI POMOGNU ALI BILO JE SVE UZALUD I BEZUSPESNO...ZIVOT MI BIO PAKAO SVAKO NA SVOJU STRANU JE OTISAO DECA MUZ I JA...ALI UBRZO ZAHVALJUJUCI KUMI MOJIJ I DRUGARICI STO SU MI PREPORUCILI GOSPODJU RENATU...UBRZO SVE JE VRATILA NA SVOJE MESTO...U PITANJU JE BILA BACENA MAGIJA NA NASU KUCU...AKO I VI IMATE BILO KAKAV PROBLEM NAZOVITE JE ZENA JE SILA JAKA I MOCNA ZENA...EVO BROJA +385/923813830 vibe

    ОдговориИзбриши