LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 6 - 13. avgust 2018.

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 6 - 13. avgust 2018. godine: Pred nama je najvrelija sedmica ove godine. To kažu metorolozi. Ali, znamo da vas u ovom trenutku još više zanima jedna druga prognoza, ona astrološka...

Foto: Pixabay



OVAN
Venera, vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi, početkom nedelje ulazi u Vagu i obrazuje napet aspekt sa Uranom, koji u isto vreme kreće retrogradnim hodom, zbog čega je moguć iznenadni raskid ili razdvajanje od partnera, zbog putovanja. Krajem perioda, očekuje vas romantičan susret sa umetnikom, advokatom ili političarem.

BIK
U prvoj polovini perioda, u zdravstvenoj ustanovi ili preko posla možete da upoznate šarmantnu osobu koja nosi uniformu na radu. Pomračeno Sunce pod uticajem Jupitera iz erotične Škorpije, oko 11. avgusta, najavljuje strastveni susret sa nekim vodenim znakom. Posvetite više pažnje mlađem članu porodice, naročito ukoliko ste roditelj.

BLIZANCI 
Aspekti planete ljubavi, Venere, posle 6. avgusta kada ulazi u astrološko polje ljubavi, unose uzbuđenja u vaš emotivni život. A aspekti vašeg vladaoca Merkura, na kraćem putu ili preko društvene mreže, mogu da vam donesu iznenadni susret sa umetnikom ili sportistom. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, na poslovnom skupu, vašu pažnju može da privuče Vodolija.

RAK 
Zbog ojačane pozicije vašeg vladaoca Meseca u šestoj astrološkoj kući, već početkom perioda, preko poslovnih kontakata, možete da upoznate nekoga ko će vam se dopasti na prvi pogled. Zbog pomračenog Sunca u drugoj kući preko koje prelazi i Merkur u prividnom hodu unazad, oko 11. avgusta, čuvajte se slatkorečivih šarmera, ukoliko ste dama.

LAV
Sa Venerom u Vagi i vašim vladaocem Suncem i Merkurom u astrološkoj kući ličnosti, već početkom sedmice, možete da očekujete burna dešavanja na emotivnom planu, naročito ako ste u vezi sa Ovnom, Strelcem ili Blizancem. Sredinom perioda, izbegavajte rasprave sa partnerom, a ukoliko ste slobodni, na kraćem putu upoznaćete atraktivnu, mlađu osobu.

DEVICA 
Sa vašim vladaocem Merkurom u retrogradnom hodu preko astrološkog polja tajni, pod uticajem Neptuna, vladaoca vašeg emotivnog života, sredinom perioda vašu pažnju može da privuče neko ko često putuje, zbog posla. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, moguć je ulazak u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

VAGA
Sa Venerom u vašem znaku, u izazovnim aspektima sa retrogradnim Uranom, veoma ste popularni kod suprotnog pola. U prvoj polovini sedmice, moguć je raskid ili odvajanje od partnera, zbog iznenadnog odlaska na put. Ojačana pozicija Sunca u kući društvenog života, donosi vam susret sa harizmatičnom osobom koja je poznata u javnosti, zbog posla.

ŠKORPIJA
Sa Venerom u astrološkom polju tajni u trigonu sa vašim vladaocem Marsom, planetom moći i erotike, posle 6. avgusta, može se dogoditi da "uletite" u strastvenu vezu sa nekim ko će vas očarati. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, nemojte da nasedate na provokacije bračnog ili dugogodišnjeg partnera.

STRELAC 
Mesec, simbol emocija, ulazi u astrološku kuću ljubavi 6. avgusta, istog dana kada i Venera u kuću društvenog života. Zbog toga vas očekuje mnogo novih kontakata i poznanstava sa interesantnim osobama u klubovima, na putovanjima i preko društvenih mreža. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, partnerova ljubomora može da bude povod za rasprave.

JARAC
Sa Venerom u desetom astrološkom polju u napetim aspektima sa vašim vladaocima Saturnom i Uranom, već početkom nedelje, može da vas zainteresuje neko ko vam je nekada mnogo značio. Pomračenje Sunca, oko 11. avgusta, nepovoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom znaku.

VODOLIJA
Posle 6. avgusta rastu šanse da otputujete negde sa partnerom, naročito ako se radi o vazdušnom znaku. U vreme pomračenja Sunca, vladaoca polja ljubavi, oko 11. avgusta, moguć ulazak u tajnu vezu sa umetnikom ili sportistom. Pozicija jednog od vaših vladalaca, retrogradnog Saturna, nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom.

RIBE (20.2. - 20.3.)

Ljubav Posle 6. avgusta jača pozicija Venere, planete ljubavi i lepote, a i vaša popularnost u društvu, zbog čega će mnogi predstavnici suprotnog pola poželeti da se nađu u vašem društvu. Sredinom nedelje možete da uđete u strastvenu vezu sa zauzetom osobom koja će učiniti sve da vas osvoji.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар