Astro prognoze za septembar 2018: Šta nam donosi veliki trigon u zemljanim znakovima

Veliki trigon u zemljanim znakovima je s nama tokom septembra 2018. godine, do 23. dana ovog meseca. Veliki trigon prave Uran (smešten u Biku), Saturn (u Jarcu), Sunce (u Devici do 23. septembraa) i Merkur (u Devici između 6. i 22. septembra).

Pixabay

Saturn se kreće direktnim hodom od 6. rujna u svom domu. Kao dio velikog trigona donosi nam stabilnost, realnost, sposobnost da ostvarimo neke promjene kojima težimo duže vremena, sposobnost analize i inspiraciju kada se treba iskoristiti ono s čime se raspolaže. Rasprave će proteći mirnijim tonom, uz osjećaj veće odgovornosti i traženju praktičnog rješenja.
Zemljani elementi nam mogu pomoći pri uspostavi reda. Novo uspostavljeni red neće biti jednak starom, uključuje inovativne elemente (Uran) koji potiče napredak na raznim aspektima života i malo čišćenja (Djevica) starih navika koje smo stvarali i koje su se pokazale u društvu.
Prošla iskustva donose mudrost pri donošenju važnih odluka kako ne bi zakomplicirali stvari u naglim promjenama ili onima koje se moraju provesti.
Još jedan značajan aspekt tijekom septembra 2018. godine je sekstil između Jupitera (smješten u Škorpionu) i Plutona (smješten u Jarcu), koji ima jači utjecaj u periodu od 6. do 18. rujna. Teme o kojima se razgovaralo i događaji koji su se planirali tijekom siječnja i travnja 2018. godine mogu se ponovno aktivirati na privatnom i društvenom planu. Moglo bi se reći da prolazimo kroz treći i posljednji krug procesa koji može donijeti prosperitet u naš život, ali samo ako djelujemo na temelju naših unutarnjih istina.
Energije Škorpiona i Plutona nisu nimalo lagane za upravljanje kada se aktiviraju. Tada zahtijevaju da postanemo svjesni tamne strane privatnih aspekata ili korupcije u institucijama, te zloupotrebe moći ili nepravde. Posvješćivanje bi trebalo u nama probuditi moć transformacije na privatnom planu a zatim na društvenom. Imajmo na umu da interakcija između Jupitera i Plutona donosi jačanje zakona i mjera koji služe postojećoj strukturi. Možda ćemo biti svjedoci promjena zakona ili vlade.
Još jedan značajan događaj tijekom septembra 2018. godine je povratak Marsa u Vodenjaka, u konjunkciji s Južnim čvorom. Napominjemo da se to već dogodilo tijekom lipnja i srpnja ove godine, s Marsom u direktnom i retrogradnom hodu. Poruka koju donosi susret Marsa s Južnim čvorom je da zapamtimo koja smo iskustva pokrenuli kroz grupne akcije ili podrškom društvenih slučajeva ili inicijativa koje smo poduzeli u interesu društva, a ne vlastitom interesu.
Tijekom rujna 2018. godine Mars je u napetom aspektu sa svojim dispozitorom, Uranom, pa može doći do društvenih nemira, ali i napuštanja grupa ako nam više ne koriste ili čak štete na neki način.
U drugom djelu rujna veća je opasnost od nezgoda, posebno kada se radi o industrijskim poslovima i onima koji rade sa strujom.
Od 9. rujna Venera je prisutna u Škorpionu, zajedno sa Jupiterom, pa možemo očekivati nestabilnosti vezano za novac, te može doći do pogoršanja zbog stvaranja većih troškova no što se može priuštiti. Možda ćete spoznati da tehnologija može donijeti probleme ili da nam katkada donosi više štete nego koristi.
Mogli bi biti preplavljeni događajima u privatnom i poslovnom životu, ili još bolje, u političkom i društvenom životu. Vrijeme je za svakog od nas i kao dio kolektiva da organiziramo promjene, čak i kao grupa, kako bi se uklonilo sve što stoji na putu naše autentičnosti, individualno i društveno.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар