HOROSKOP OTKRIVA: Ovi znaci nikada neće imati para u životu

... ili bar ne onoliko koliko bi to želeli. Ovo je šest horoskopskih znakova koji, prosto, više troše - nego što zarađuju.

Pixabay

1. Strelac

Strelčevi puno rade, pa im nije teško da zarade novac, ali imaju problem sa čuvanjem novca. Ako požele da odu u avanturu ili na neki izlet, ni ne pitaju za cenu ili troškove, oni će to učiniti. Stanje na računu uvek pokušavaju da mentalno prate, ali neretko se (nepriajtno ) iznenade kad vide koliko su stvarno potrošili.

Nikad ne razmišljaju o tome koliko troše, ceni vođenja računa, mesečnim troškovima i svaki put ih računi ulove nespremne. Oni su odavno izabrali - radije će imati bezbroj avantura, nego veliki bankovni račun.


2. Ribe

Ribe će i poslednju paru pokloniti siromašku ili nekome za koga smatraju da mu novac treba više nego njima samima, pa makar to značilo da će par dana ići na posao bez ijednog dinara. Pripadnici ovog znaka su jako nesebični i na prvom mestu su im drugi ljudi. Oni će uvek donirati dobrotvornom društvu, siromasima, skloništima za životinje ili će platiit izlet i tuđem detetu u vrtiću jer zna da ti roditelji to ne mogu da priušte.

Vole da imaju novac jer ih najviše raduje kad planiraju kome će koliko pokloniti i kako s njima mogu pomoći svojoj okolini. Nakon što su poklonili svima kojima treba, ako Ribama ostane koji dinar viška najverovatnije će uložiti u knjige o umetnosti, muziku ili će otići na mesto koje ih inspiriše.


3. Vodolija

Vodolije ne mogu odoleti novoj tehnologiji. Oni su u onoj grupi ljudi koja ceu noć čeka u redu, da bi kupili najnoviji mobilni ili igricu. Istražili su, odlučili su šta žele i samo čekaju da to nešto izađe na tržište.

Radije bi imali novi laptop nego štedni račun, i iako prolaze kroz periode kad pokušavaju da uštede i ponašaju se odgovorno, nedosledni su i prvom prilikom će taj ušteđeni novac potrošiti na novu igračku.


4. Lav

Lavovi su oprezni s novcem i uvek imaju nešto ušteđeno. Njihov problem nastaje kad dragoj osobi žele nešto da poklone. Lavovi kupuju najbolje poklone, i često jako skupe. Lavovi troše dosta novca i na sebe jer teško da će kupiti jeftiniju verziju nekog proizvoda.

Za njih samo najbolje - najbolji kvalitet, najbolja marka, bez obzira na cenu. Smešno im je kad ih neko okarakteriše kao ekstravagantne, oni veruju da sami sebe treba da tretiraju kao kraljeve i potrošiće koliko god treba da ugode samima sebi.


5. Vaga

Vage su jako darežljive, ali samo kako bi se nekome svidele. Pokušavaju da uštede, ali nekako uvek nešto iskoči što baš sad odmah moraju platiti. Ako je kraj meseca, Vagin bankovni račun je više-manje prazan.

Srećna je da kad nekome pomogne ili potroši na neku aktivnost nkoja je usrećuje, ta proživljena sreća dugo ostaje i preliva se u druge stvari koje ih inače baš i ne raduju. Vagama novac neće kupit sreću, ali je i te kako dobar početak.


6. Blizanci

Blizanci sa novcem stvarno imaju dve strane. Na jednu stranu su jako odgovorni i zarađeni novac čuvaju za budućnost, a onda se u jednom trenu pojavi kockar koji ne zna gde bi pre s tim novcem. Kockarska strana Blizanaca voli da brzo zaradi, ulagaće u nesigurne deonice sa obećanjima velikog dobitka ili će se kladiti u nadi da će se obogatiti preko noći.

Odgovorna strana pokušava da drži tog kockara pod kontrolom, i to će joj uspevati neko vreme, do trenutka dok se ne pojavi mogućnost brze zarade. U najboljem slučaju Blizanci će kupiti srećku ili otići u kladionicu, ali u najgorem su spremni da ulože sve što imaju u posao ili ponudu sa puno obećanja i malo garancija.

(24sata.hr)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар