Veliki godišnji horoskop za 2018: LAV - posao, ljubav, porodica, zdravlje

Šta rođene u horoskopskom znaku Lava očekuje tokom 2018. godine, na polju karijere i finansija, u ljubavnom i porodičnom životu, kakvo će im biti zdravlje?

maggyona / Pixabay

Lavovi će u 2018. pronaći svoju materijalističku i zemaljsku stranu i staviti ih u prvi plan. Neki od vas će možda da odustanu od svojih dugo korišćenih navika. Jupiter i Saturn će vam pomoći da budete u centru pažnje tokom cele godine. Sada će doći do radikalnih promena u vašem ličnom i profesionalnom životu. Vi biste mogli više da radite ove godine nego ikada ranije, ali onda zadržite svoju osjetljivost pod kontrolom jer bi mogla da vam ometa rast i napredak.

Godina 2018. biće za Lavove divan period bez stresa i napora. Sve zabrinutosti i strahovi koji su vas proganjali već neko vreme, sada će nestati. Pazite se vaših neprijatelja, ali ovo nije dobar trenutak da se suprotstavite njima, stoga je najbolje da se pritajite. Oni koji su u privatnom biznisu i onik oji rade u raznim servisima mogu da očekuju pozitivne prihode u 2018. godini. Između marta i jula 2018. godine Jupiter će biti retrogradin u vašoj kući. Ovo može dovesti do mnogih putovanja i preseljenja za neke od vas, navodi Conopljanews.

Pogledajte i VELIKI GODISNJI HOROSKOP ZA 2018. ZA SVE ZNAKE!

Mars će biti egzaltiran od maja do novembra kada će se vaši imovinski poslovi materijalizirati. Takođe je predviđena bračna harmonija za ovu godinu. Za neke Lavove favorizovana su putovanja i boravak u inostranstvu. Negativna strana je da vas mogu proganjati neka zdravstvena pitanja, zato obratite pažnju na to. Finansijski priliv može biti ograničen krajem godine. Takođe, odnos sa braćom i sestrama bi mogao da bude sporan ove godine. Strpljenje bi bila ključna reč za preživljavanje ove godine.

geralt / Pixabay

LAV 2018: KARIJERA


Karijerni život Lavova će proći kroz nekoliko uspona i padova u toku 2018. godine. Kratkoročni ciljevi će biti ispunjeni. Planirajte budućnost svoje karijere i radite prema planu i nedajte da vam smetaju trenutne teškoće. Precizirajte, ponovo definišite i ponovo obnovite vašu profesionalnu radnu etiku kako biste završili svoje projekte na vreme.

Idite do same srži stvari kako biste održali povoljan odnos sa svojim kolegama i šefovima na radnom mestu. Prva polovina godine mogla bi biti prilično teška, dok će druga polovina dovesti do osećaja stabilnosti i optimizma na vašoj profesionalnoj strani.



LAV 2018: LJUBAV


Ljubavni život Lavova će biti prilično fenomenalan ove godine. Pojedinci i oni koji su već u vezi biće svedoci velikih promena u njihovom ljubavnom životu. Saturn i Jupiter će dodatno poboljšati vašu senzualnu i osetljivu stranu. Iako je vaša ljubavna oblast ponekad bolna, dobitci će biti dugotrajni. Pokušajte da promenite način izražavanja ljubavi jer bi to moglo da doprinese vašim potencijalima da dovedete moguće partnere u svoj krug.

Povremeno mora biti napravljen kompromis sa vašim partnerom da bi vam doneo dovoljno romanse u vaš život. Ne dozvolite da se komunikacione praznine razviju između vas i vašeg partnera. U ovoj godini će biti bezbroj romantičnih susreta, na vama je da odabetere pravi izbor.


LAV 2018: FINANSIJE


Finansijska situacija Lavova će 2018. godine da se mnogo poboljša. Iako može doći do nekih ograničenja za vaš priliv novčanih sredstava, mogli biste da potpuno ispunite svoje želje. U ovoj godini se od vas traži smanjenje i likvidaciju zaostalih dugova kao i unovčavanje vaših investicija. Nemojte donositi brze odluke, postupite mirno u svakoj situaciji.

Budite spremni za nepredviđene troškove koji mogu nastati tokom ove godine. Donosite mudre odluke i pokušajte da se distancirate od neželjenih finansijskih troškova koji bi mogli da potroše vašu ušteđevinu. Dobro proračunajte svoj budžet ako situacija to zahteva. Nemojte pasti na emocionalne turbulencije izazvane od stane nekog vama bliskog. Gledajte da što više uštedite u 2018. godini kako biste obezbedili vašu finansijsku budućnost.



LAV 2018: ZDRAVLJE


Vaše zdravlje će biti prosečno u 2018. godini. Iako biste mogli da naređujete dobrimate dobro zravlje, ipak mogu da se pojave neke slabosti, kako fizičke tako i mentalne. Vratite se prirodi i njenim vrednostima da bi obnovili vašu duh. Neka dobro organizovana dijeta i vežbanje trebalo bi da poboljšaju vaše stanje na duže vreme.

Nemojte se psihički previše naprezati. Sredina 2018. godine može uzrokovati određeni stres i opterećenje u vašem blagostanju. Pazite se komplikacija, budite pažljivi i mirni. Morate da se opustite, vašoj fizičkoj i mentalnoj strani treba periodično podmlađivanje kako bi ste se držali dobro tokom čitave godine.


LAV 2018: PORODICA


U 2018. godini, vaš moral i osećaj odgovornosti na porodičnom frontu biće na iskušenju. Međutim, potrebno je da se zadržite u čvrstom oklopu zbog efekata Jupitera i Saturna tokom godine. Budite saglasni sa savetima članova porodice. Tada će slediti radost i sreća . Stariji i deca u vašoj porodici možda će trebati utehu i smernice tokom ove godine.

Vaši nivoi energije će biti prilično visoki ove godine da biste mogli podržati svoju porodicu i prijatelje kroz njihova iskušenja u životu. Budite oprezni prema vašim emocijama koje mogu da donesu brzu i nepravilnu akciju prema nekome u porodici.

Izvor: Conopljanews
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар