LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 5 - 12. septembar 2017: Napetosti i povišene tenzije

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP za period 5 - 12. septembar 2017. godine pokazuje da će za pripadnike mnogih znakova ovo biti sedmica u znaku povišenih tenzija i napetosti na ljubavnom planu...

alehidalgo / Pixabay

OVAN 


Jupiter u sedmom polju jeste dobar znak za partnerske odnose, ali zbog sekstila sa Venerom, ljubavna dešavanja su i dalje u znaku napetosti i povišenih tenzija. Slobodni pripadnici znaka moraće da izaberu između dve vrlo slične osobe, pa je dvoumljenje neminovno.

BIK


Mars, vladar polja partnerstva, u konjunkciji sa Merkurom znak je konfuzije i nerazumevanja. Ova situacija više opisuje partnera nego vas, jer na vaše ponašanje više utiče Venera čije kretanje upozorava da uporno sledite partnera iako nema harmonije u vezi.

BLIZANCI


Saturn iz vašeg polja partnerstva i Mars iz polja neposrednog okruženja, spojeni trigonom, ukazuju na dešavanja u krugu najbližih, koja sve češće postaju problematična. Mars uskoro izlazi, što i nije tako loše, jer onda ostaje Venera koja ide u susret trigonu sa Saturnom i donosi neki novi početak i period harmonije.

RAK 


Saturn, vladar vašeg polja partnerstva je direktan i polako će formirati trigon sa Venerom, što je znak određene vrste stabilnosti. Naravno, na dešavanja u vašem ljubavnom životu utiču i aspekti iz vašeg natalnog horoskopa i njihova usklađenost sa trenutnim tranzitima. Slobodni imaju priliku da uđu u vezu sa osobom koja radi za njih.

LAV


Venera i Mars u vašem prvom polju ukazuju na neravnotežu emocija i nesklad u partnerskom životu. Ili je partner potpuno pasivan ili mu ne dopuštate da se izrazi. U svakom slučaju trenutno vi diktirate tempo, što znači i da je sva odgovornost u vašim rukama.

DEVICA 


Vladar polja partnerstva, Jupiter je u sekstilu sa Venerom, svojim dispozitorom, koji donosi potpuno nove okolnosti u vaš emotivni život. No, kako je Venera u dvanestom polju, neke od okolnosti mogu biti vezane za paralelne veze ili osobe koje su zauzete, stoga budite oprezni.

VAGA


Mars kao vladar sedmog polja, na poslednjim stepenima Lava u konjunkciji sa retrogradnim Merkurom znak je opšte konfuzije koja se tokom ove nedelje dešava na samo na ljubavnom planu nego i u komunikaciji sa prijateljima i rodbinom. Potrudite se da ne komplikujete situaciju i ne tražite "dlaku u jajetu". Izbegavajte rasprave zbog svake sitnice.

ŠKORPIJA


Planeta partnerstva, Venera u desetom polju, nije dovoljno usmerena na stabilizaciju veza koje su tek počele, ali je vrlo fokusirana na "harmonizaciju" dužih veza. Stoga iskoristite ovaj period za ozbiljan razgovor sa partnerom i planiranje zajedničke budućnosti. Slobodni bi mogli da sretnu srodnu dušu preko posla.

STRELAC


Vladar vašeg polja partnerstva, Merkur je rerogradnom kretanju i u konjunkciji sa Marsom, pa ste prilično napeti čak i kada nema razloga za takvim ponašanjem. Pokušajte da maksimalno smirite sve porive za velikim promenama i stvari svedete na rutinu do okončanja ovih aspekata.

JARAC 


Posao vam oduzima previše vremena i niste u stanju da se na pravi način bavite svojim emotivnim životom. Mesec, signifikator vašeg partnerskog odnosa je tokom ove nedelje u punoj fazi i to je znak da dolazi do neke vrste konfrontacije. Obuzdajte strasti i ne dolivajte ulje na vatru. Smireno ponašanje donosi radost i sreću.

VODOLIJA


Retrogradni Merkur i Mars u polju partnerstva čine da se sve bez nekog valjanog razloga vraća par koraka u prošlost, i to na probleme koje ste već "apsolvirali". Vernost je na iskušenju. Intrigira vas neka osoba iz vašeg poslovnog okruženja.



RIBE 


Retrogradni Merkur, vladar vašeg sedmog polja u konjukciji sa Marsom, nije najpovoljniji znak za dugoročne emotivne i partnerske planove. Nemojte se zaletati sa velikim idejama, već pustite da se stvari odvijaju po inerciji. Ako ste slobodni, posle 6. septembra očekujte sudbonosni susret.

Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар