Horoskopski znaci na letovanju

Leto, odmor, najzad prilika za opuštanje i tela i psihe... Pa, kako vam se čini? Razlika u percepziji letovanja svakako ima, uključujući i one vezane za - horoskpske znake... I to čak, šta-više, po fazama letovanja - od putovanja do same plaže.

Spencer Selover / Pexels

Na putu


Ovan se nervira što vozilo ne ide brže, a Devica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpija krišom pojela sendvič da mu niko ne bi tražio "griz". Strelac je nabio sunčane naočare i skinuo japanke, pa bose noge dignuo na sedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao.

Blizanac je već promenio nekoliko statusa na Fejsbuku: "Krećemo", "Evo idemo", "Super nam je". Vaga pazi da se ne izgužva i ljubazno moli Bika da se makne od nje sa čokoladom i sokom jer će joj isflekati bermude.

Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novac i računa koliko mogu u proseku potrošiti po danu, Vodolija isprobava masku za ronjenje. Riba spava.Na odredištu


"Thank God, stigli smo", stavlja Blizanac novi status na Fejs. Vodolija lajkuje. Ovan je već u moru. Škorpija je zajedno s torbom zauzeo kupatilo zbog čega Vaga plače ispred vrata jer se mora hitno presvući i popraviti frizuru. Devica ima nervni slom jer je u apartmanu već totalni nered, niko nije raspremio stvari!

Strelac je otišao u obilazak mesta, Bik po ribu za roštilj, Rak kuva supu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cenjka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.Na plaži


"Juhuuu, evo nas na plaži", Blizanac objavljuje novu fotku na Fejsu, Instagramu i Twitteru: na slici je Devica ispod šešira s obodom metar i po, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u peškir s likovima iz crtanih filmova.

Vaga ima kupaći kostim u vrednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a Strelac Lavu i Vagi drži rogove od dva prsta. Škorpija je okrenula leđa i zabranila taggovanje.

Vodolija se slika s ronilačkom maskom i perajima, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema slici, otplivao je 200 metara.
U večernjem provodu

"Party Night", tvituje Blizanac i ne objavljuje sliku jer su pocrveneli na suncu svi osim Device. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje. Strelac je pozvao celo susedstvo na žurku, Škorpiji se to nije svidelo pa se mršti u ćošku.

Rak svima servira tanjiriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovara Ribu da je slika u svim pozama. Vodolija predlaže da se sutra ide na kurs ronjenja ili u podvodni ribolov, Jarac na tabletu računa da li je to isplativo. Ovan je otišao na noćno plivanje.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар