Nedeljni horoskop: 27. mart - 3. april 2017: Zanimljive ljubavne faze

Nedeljni horoskop: 27. mart 3. april 2017. godine: Ako biste pažljivije oslušnuli poruke planeta i zvezda, evo kakve bi njihove sugestije bile za ovu sedmicu, na raskrsnici dva meseca - marta i aprila...

Photo: 4941 / Pixabay

OVAN


LJUBAV: Nalazite se u zanimljivoj ljubavnoj fazi u kojoj neće nedostajati ni strasti, ali ni opuštenosti u odnosu s osobom koju volite. Neki će rado izlaziti i s prijateljima. Uglavnom, malo je onih koji će biti sami. I oni će rado krenuti među ljude.

KARIJERA: Možda još čekate odgovore na neka pitanja. Kako će oni zasad izostati, moraćete se snaći s onim što znate i imate. Za vas to neće biti neki problem, ali biće onih koje ćete i dalje trebati da upućujete. Pomozite im svojim znanjem.

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.


BIK


LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će se opet probuditi i izaći iz kuće.

KARIJERA: Moguće je da će izaći na videlo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati novi vetar u leđa vama, ali i pokrenuće posao u novom smeru. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od poverenja. Nekima ćete biti primer kako treba raditi.

ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete sve oko sebe.


BLIZANCI


LJUBAV: Bogatstvo koje sad živite reflektuje se na vaše emotivne odnose podjednako raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek crpeti iz svoje ljubavi i međusobnog poverenja.

KARIJERA: Biće još nekih malih borbi čiji će rezultat zavisiti od vaše sposobnosti da sarađujete s drugima. Trebaće malo strpljenja, a to će vas živcirati. Od vas zavisi kako ćete se nositi s postavljenim vam zahtevima. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne može se ništa na silu.


RAK


LJUBAV: Uverljivost kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

KARIJERA: Konačno će se drugi pokrenuti. Informacije koje ste već neko vreme čekali od njih stići će. To će razbistriti neke stvari u samom operativnom nivou posla, pa ćete početi da radite lakše, jasnije i znaće se šta je čiji zadatak.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki uživaju s prijateljima.


LAV


LJUBAV: Pomišljaćete da ste mogli učiniti i više, ali nema razloga da budete nezadovoljni. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje događaja, više intimnosti i sve vam na kraju ide u prilog.

KARIJERA: Biće sve više poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas živcirati što će neke vaše kolege ili saradnici funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete ih usmeriti da rade savesnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte.


DEVICA


LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lepe ljubavne prilike za one koji su još sami.

KARIJERA: Dva korak napred, pa jedan nazad. Tako bi se mogla opisati vaša radna nedelja ovih dana. Ipak, kad zbrojite sve, otišli ste barem jedan korak napred, a i to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima. Da li su realni?

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.


VAGA


LJUBAV: Bićete sve skloniji skrivanju svojih pravih osećanja. To će katkada izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od udvaranja prema vama.

KARIJERA: Nastavljate da razvijate sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ove nedelje. Neka vas to ne živcira, jer i sami vidite da sve ipak ide bolje nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Kako sedmica bude prolazila, vi ćete primetiti da vaši emotivni odnosi sve više počinju da se poboljšavaju. To će vas ohrabriti da budete otvoreniji i da smelije pristupate osobama suprotnog pola. Oni koji već jesu u vezi biće još bliži jedno drugome.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivaćete se s ljudima i novim saradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmenjivati intenzivnije, a njihova primena neće biti nemoguća. Pred vama su dinamični dani.

ZDRAVLJE&SAVET: Štedite svoju snagu.


STRELAC


LJUBAV: Blaga nesnalaženja biće povezana s vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete se probuditi. Imaćete osećaj da ste povezani s celim svetom, a to će na vas delovati podsticajno. Emotivni odnosi razvijaće se u pozitivnom pravcu.

KARIJERA: Dobićete očekivane odgovore. Sad možete nastaviti da radite mirnije, a i planiranje se može nastaviti sa svim potrebnim informacijama. U poređenju s drugima oko vas, vi ćete delovati sigurno i stabilno. Samo budite ono što jeste.

ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte na svežem vazduhu.


JARAC


LJUBAV: U društvu svoje najdraže osobe vi ćete verovatno nalaziti utehu i mir nakon burnih radnih sati. Oni koji su još sami teško da će nakon posla naći dodatnu energiju za ljubavna osvajanja. Radije će se opuštati u tišini ili u krugu dragih im prijatelja.
.
KARIJERA: Uprkos naporima, vi ćete osetiti blagi pad interesovanja za posao. Pokušavaćete da obnovite neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji deo radne nedelje. Sve ostalo biće vam pomalo dosadno, a uz to moraćete da radite žestoko.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite pet minuta samo za sebe.


VODOLIJA


LJUBAV: Kako sedmica bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama biće zadovoljni.

KARIJERA: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu proceniti vaše zasluge. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i unapređenje. Sada možete potegnuti još više i još bolje. Radite jer vi to sigurno volite.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte u užicima.


RIBE


LJUBAV: Verovatno ćete se dobro zabavljati. Mnogi će osetiti privlačnost prema osobi koja je mlada ili koja će im uneti veliku svežinu u život. Oni u dužim vezama biće vrlo kreativni i odlaziće zajedno na vrlo zanimljiva mesta. Dosta će pričati.

KARIJERA: Sve što je povezano s kreativnošću, mladima, sportom i pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati. Ko radi u spomenutim profesijama, imaće sve više posla. Svi ostali postaće pravi zabavljači na radnom mestu.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

ZDRAVLJE&SAVET: Humorom prevazilazite prepreke i brige.

ehoroskop.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар