Ljubavni nedeljni horoskop: 5 - 12. septembar 2016.

Uz pomračenje Sunca i Meseca, ulazak Jupitera u znak Vage i završetak retrogradnog ciklusa Marsa, dok se Merkurov retrogradni hod zaokreće, septembar 2016. godine je mesec značajnih događaja, nepredviđenih situacija i većih promena. Kako se to može odraziti na vaš ljubavni i emotivni život? Proverite, pred vama je - Ljubavni nedeljni horoskop: 15 - 22. avgust 2016.

Prawny / Pixabay



Pomračenje Meseca koje će se dogoditi 16. septembra može doneti može doneti stres, dekoncentraciju i zbrku. Stoga, budite oprezni...

Iako se predviđaju obećavajući novi počeci, septembar 2016. godine još uvek može doneti dosta zbrke. Atmosfera će se raščistiti i biće puno opuštenija krajem meseca kada Mars konačno izlazi iz Strelca i odlazi od rute u natalnoj karti (Škorpija i Strelac) u kojoj je boravio dugo vremena i uzrokovao puno štete početkom 2016. godine.



I kada su konkretne sugestije za ljubavni život u narednom  periodu, pred vama su astrološke prognoze Alo! ljubavnog horoskopa za ovu nedelju: 


Ovan


U ovoj nedelji ste naglašeno šarmantni. Privlačite, i to nesvesno. Ljubavne ponude oko vas se množe i direktno i indirektno. Za razliku od prethodnog perioda, sad se osećate spremni i voljni da započnete nešto ozbiljnije, tj. da ne ostane sve samo na avanturi. Sa jednom osobom ulazite ovih dana u dublje relacije. Zauzeti Ovnovi ulaze u stabilan odnos posle silnih bura koje su ih zadesile u poslednje vreme. Idete ka usklađenosti u odnosima i trebalo bi da budete maksimalno posvećeni jedno drugom. Zajedničko putovanje ćete uskori isplanirati jer ova nedjelja je pogodna za pravljenje ljubavnih planova. Proširenje porodice će biti glavna tema, ali za sada sve zavisi šta ćete vas dvoje odlučiti. Oboje ste shvatili da više ne treba da tražite od partnera slobodu, jer ste dosta slični po tom pitanju - dozvolite jedno drugom da uživate u zajednici, ali i u svojoj slobodi.

Bik


Ukoliko ste slobodni, ovo je nedelja kao stvorena za brojne avanture. Svakako ćete uživati, ali ipak imajte i meru. Nemojte baš ići u krajnost i preterivati. Sve što budete počinjali po pitanju ljubavnih odnosa neće doneti ništa kvalitetno, jer vas ljubavni zanos vodi od cvetanja i ne shvatate da ulazite u vrzino kolo iz, kojeg ćete teško izaći. Zauzeti Bikovi su došli do tačke ključanja u odnosu sa partnerom, tako da bi trebalo da donesete konačnu odluku da li želite i dalje da budete u vezi, braku ili želite da to napokon okončate. Trebalo bi da se razdvojite na neko vreme i oboje razmislite šta vam je činiti i šta uopšte želite jedno od drugog. Imate zajedničke želje, ali s obzirom na to da ste različite ličnosti, u ključnim segmentima se dosta razlikujete i to dovodi do čestih svađa i trzavica. Ukoliko ste u dužoj vezi, nakon samo kratkog promišljanja zaista ćete naći puno razloga zašto treba da ostanete zajedno.

Blizanci


Ova nedelja vam donosi samo svađe u odnosu sa partnerom. Jedno drugo ćete stalno nervirati i to ćete jako teško doživljavati. Izdržite samo ovu nedelju, jer već od sledeće odnosi će se znatno popraviti. Pokušajte se približiti voljenoj osobi i tako joj staviti do znanja da vam je veoma stalo do vaše veze, braka. Druženjem, razgovorom, šetnjom ćete uspeti za koji dan da popravite odnose, ali to još neće biti onako kako treba. Slobodni pripadnici ovog znaka još uvek traže svoju srodnu dušu i nikako ne uspevaju da je nađu. Problem je u vama, jer svakome nađete manu, a svoje ne vidite. Došlo je vreme da preispitate šta u stvari želite. Idealne osobe ne postoje, pa se tako i ponašajte. Uskoro vam sledi jedan lep susret na nekoj proslavi, gde ćete sresti osobu koja će vas veoma privući. Postoji mogućnost da to bude sudbonosna veza, samo u slučaju da ne budete previše kritični prema drugima.

Rak


Na ljubavnom planu Rakovi pucaju od energije i čini vam se da vam je malo nežnosti, ljubavi, pažnje. Vi biste još i još, ali vaša glad za ljubavlju je prouzrokovana strašću, koju nemate gde da potrošite. Posvetite se partneru i pokažite mu koliko ga volite i cenite i koliko vam je stalo do njega. Otputujte, radite nešto ludo, raspoložite voljenu osobu, uradite nešto što nikad do sada niste. Slobodni pripadnici ovog znaka su na dobrom putu da svu svoju ljubav daruju jednoj plemenitoj osobi koju izuzetno cene i vole. Ova veza je još u povoju i ova nedelja donosi mnogo strasnih trenutaka za kojima, iskreno, odavno čeznete. Procvetaćete od ljubavnog zanosa i napokon ćete reći sebi: “To je to”. Jeste, idealan ste par, ali sačekajte da vreme iskristališe da li ćete krenuti zajedničkim putem ili ne. Imaćete malo turbulencija u vezi, ali to neće biti od velike važnosti za vaš budući odnos, koji će biti veoma dobar i kvalitetan.

Lav


Vaša tvrdoglavost će na kraju izaći na videlo u konfliktima sa voljenom osobom. Partner nema nameru da vam više popušta i treba da shvatite da ste došli do kraja. Ukoliko oboje ne popustite i na vreme ne rešite ovaj veliki problem, sve će biti uzalud. Potreban vam je iskren razgovor, u kojem ćete oboje reći šta imate ili će vaša veza, brak biti pred rasulom. Zapitajte se zašto ste oboje toliko uporni u nečemu što i nije toliko važno. Ovde je reč o tome ko će biti dominantniji u vezi, a to, u stvari, i nije toliko važno. Pripremite se za narednu nedelju, jer tada biste mogli da izgladite odnose i da sve krene na bolje. Slobodni Lavovi smatraju da bi trebalo da prekinu vezu u kojoj su jer misle da ne odgovaraju jedno drugom. Dobro razmislite pre nego što to uradite, jer kasnije postoji mogućnost da se pokajete i da uvidite koliku ste grešku napravili. U stvari, uplašili ste se budućnosti, odnosno obaveza koje biste dobili ako uđete u bračnu vezu.

Devica


Ova nedjelja na ljubavnom planu izuzetno dobra jer ste okrenuti voljenoj osobi. Napokon ste shvatili da jedno bez drugog ne možete, ali i pored toga, treba da nastavite da gajite lepa osećanja jedno prema drugom. Nemojte se opuštati i zanemarivati jedno drugo jer ste oboje u stanju da se ukoliko smatrate da ste zapostavljeni, odmah okrenete nekom drugom partneru. Slobodne Device su površne u kontaktima sa osobama suprotnog pola i sve veze doživljavaju prvo seksualno, pa tek onda emotivno. Sada će se nešto desiti za šta nikad niste mislili da je moguće. Iz jedne ovakve površne veze izrodiće se velika ljubav, koja može uskoro da preraste u brak. Ovo nikad niste planirali, ali s obzirom na to kakvi ste, dobro je da će se sve dešavati van vaše volje. Dobro je da se prepustite i da dozvolite sebi napokon da vas neko vodi, jer to će biti osoba koja će vas obožavati.

Vaga


Partnerski odnosi ove nedelje će se zakomplikovati jer među vama je ljubomora koju niko ne može da izleči. Da li je opravdana ili ne, to jedino vas dvoje znate, ali da postoji, to je sigurno. Ukoliko se ne nađe kompromis ove nedelje, već sledeće može doći do pucanja veze. Upozoreni ste i odmah preduzmite sve korake da do prekida veze ili braka ne dođe. Slobodne Vage će se zaljubiti u osobu koja nije iz njihove okoline, tako da će uslediti česta putovanja, i to samo zbog ljubavi. Privlačićete jedno drugo kao magnet i prosto nećete moći da zamislite dan jedno bez drugog. Uskoro bi trebalo da se dogovorite o zajedničkom životu i sve će se situacije tako nameštati i dešavati kao da neko drugi vuče konce vašeg života. Ljubav će planuti i goreće dugo jer ste se našli na istoj talasnoj dužini. Sreća će vas pratiti, a na vama samo da je osetite kad naiđe.

Škorpija


Ove nedelje Škorpije imaju veliki problem u partnerskim odnosima. Neka netrpeljivost odranije će kulminirati stalnim svađama i nerazumevanjem. Dobro bi bilo da se razdvojite u ovom periodu da ne bi došlo do trajnog pogoršanja odnosa. Slobodne Škorpije će ovaj period lakše prebroditi jer veza u kojoj su nije opterećujuća i ne morate se viđati svaki dan. To će umnogome da vam olakša ovaj napeti period, u kojem bi moglo da dođe i do prekida. Bićete okruženi prijateljima i rođacima i to će umnogome pomoći da se ublaže napete situacije sa partnerom. Ove nedelje proredite viđanja i sve će kasnije biti lepše i bolje. Škorpije koje nisu u vezi ove nedelje pokreću inicijativu da osvoje srce jedne divne osobe koja taj trenutak odavno i iščekuje i sve do sada se i pitala zašto se malo više ne angažujete da se češće viđate. Ovo bi mogla biti sudbonosna veza.

Strelac


U bračnoj vezi Strelci postaju opterećujući za partnera. Trebalo bi u ovom periodu da budete maksimalno posvećeni partneru i partnerovim željama. U poslednje vreme nemate sluha da čujete šta vas razdvaja. Napokon ćete shvatiti koliko ste zapostavili svoju voljenu osobu i koliko ta osoba u stvari zaslužuje mnogo više ljubavi i pažnje nego što ste joj do sada nudili. I vama je dosta napetih situacija i nerazumevanja, tako da ste sada oboje spremni na kompromis i izglađivanje odnosa. Lepo bi bilo da zajedno otputujete negde na godišnji odmor i to bi vam donelo mnogo poboljšanja na ljubavnom planu. Slobodni Strelci već neko vreme razmišljaju da ozakone svoju vezu, ali još se premišljaju šta bi i kako bi. Vreme će učiniti svoje i shvatićete da ste na dobrom putu i da jedno drugom odgovarate. Neplanska trudnoća će ubrzati vaše odluke, tako će se sve dogoditi i dovesti vas pred svršen čin.

Jarac


Napokon Jarčevi imaju samopouzdanja da otvore svoje srce prema partneru i da mu kažu sve što im je na srcu i duši. Idete ka periodu sreće i zadovoljstva, sve ćete vi to inicirati a partner će sve bez pogovora prihvatiti jer to odavno očekuje od vas. Romantičan period je pred vama, tako da samo možete da uživate u druženju i pravljenju planova. I kod zauzetih Jarčeva cvetaju ljubav, razumevanje, sreća. Ljubomorno čuvajte svoju bračnu vezu i ne dozvolite da vam neko sa strane pokvari nešto jer uvek imate nekih sitnih čarki. Brzo ćete rešavati ove sitnice jer ćete braniti svoj stav da se niko nikada ne može mešati u vaš odnos. Mogućnost planiranja proširenja porodice vam stoji, a vi dobro razmislite i donesite pravu odluku jer to se tiče samo vas dvoje, ne prihvatajte ničije mišljenje sa strane. Ne ustručavajte se da čuvate i sačuvate svoje ljubavno gnezdo.

Vodolija


I slobodne i zauzete Vodolije su ove nedelje sklone flertu. Dobro razmislite da li će vam to nešto dobrog doneti. Ako ste u braku, kvare se odnosi i dolazi do zategnutosti koje se nećete lako rešiti. Očekuje vas buran period koji će obeležiti svađe, netrpeljivost, čak može doći do privremenog prekida i razdvajanja. Što se tiče slobodnih Vodolija, postoji mogućnost da se zaljubite u zauzetu osobu, tako da vam budućnost postaje vrlo komplikovana. Srce će želeti jedno, a razum drugo. Odlučite se već sada, na vreme, da ne ulazite dublje u te komplikovane odnose jer ste treći u vezi i to vam neće odgovarati, doneće vam samo patnju i razočaranje. Saznali ste na vreme da vam dolazi period kada ne bi trebalo ulaziti u ljubavni trougao, ali ako vas to toliko privuče, sami ćete biti odgovorni za svoje postupke. Još imate vremena da razmislite.

Ribe


Već neko vreme partner pokušava što više da vam se približi, a vi ste u svom svetu, totalno nezainteresovani. Ovo je momenat, ove nedelje bi trebalo da budete posvećeni jedno drugom i da isplanirate kraći put na kojem biste bili sami. Lepo bi bilo da se ispričate, da kažete partneru da ste zapostavili jedno drugo zbog drugih obaveza, ali da je ljubav među vama svaki dan sve jača. Iskrenošću osvajate srce svog partnera i možete bez problema da izgladite sve zategnute odnose. Slobodne Ribe se već duže vreme dopisuju sa jednom osobom putem društvenih mreža, tako da je došao trenutak da se krajem ove nedelje vidite. To će biti lepo prijateljstvo, koje može da preraste u ljubavnu vezu. Sledite svoje srce i ono će vam najbolje reći da li ste na pravom putu ili ne. Po vašem horoskopu idete ka nečem lepom i uspešnom. Sreća u ljubavi će vas pratiti.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар