Ljubavni nedeljni horoskop: 25. jul - 1. avgust 2016.

Kako smo već konstatovali u našem nedeljnom horoskopu, planeta komunikacija, Merkur, toliko se proteklih dana približila Veneri u Lavu da je s njom obrazovala konjunkciju, aspekt koji pojačava uticaje obe planete. A tu je i harmoničan aspekt obe planete sa Saturnom, simbolom prošlosti a napete sa Neptunom i Plutonom, simbolima zabluda, prevara i dominacije. Zbog ovih neharmoničnih, padaju maske pa će mnogi pokazati svoje pravo lice...

Ilustracija: Stuart Miles / FreeDigitalPhotos.net



Veće su šanse i za odlazak na neko kraće putovanje, sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Intenziviraju se kontakti sa strancima, a rastu i šanse za dobitke u igrama na sreću. Ovaj aspekt utiče na sve znake, a posebno na Bikove, Vage, Ribe, Blizance i Device.

I baš početkom ove sedmice, oni koji su još uvek sami ili ne žele da budu u vezi, mogli bi da dožive snažnu bujicu osećanja. Ono što oni „jesu“ kao pojedinci moglo bi da dođe u koliziju sa onim što bi oni, po shvatanju zajednice, „trebalo da budu“. To može biti slučaj devojke ili žene koja se ne udaje iako „joj je vreme“, ili udovca koji želi da ostvari vezu, a njegovi smatraju da je to „ne priliči njegovim godinama“. Opširnije, naravno, našem Astrološkom vodiču za period od 25. jula do 1. avgusta.

Ali, da se mi bacimo na ono što vas, očigledno, posebno intresuje, a to ljubavni horoskop za sledećih sedam dana, između 25. jula i 1. avgusta,  nastao u astrološkoj "radionici" Alo!


OVAN 21. III - 20. IV

U ljubavnom i porodičnom životu osetićete veliko zadovoljstvo i to će vas sve jače vezivati za voljenu osobu jer oboje shvatate šta su prave vrednosti. Kroz bliskost sa voljenom osobom dobijate snagu koja vas motiviše i inspiriše. Slobodni Ovnovi su spremni za novu ljubavnu romansu ili srećniji odnos sa partnerom jer su se napokon iskristalisale želje kod oboje. Uživajte jedno pored drugog i u svemu što vas čini srećnim i zadovoljnim. Ove nedelje ćete doživeti jak ljubavni zanos sa voljenom osobom. Postoji velika mogućnost da uskoro vezu ozvaničite brakom, a ubrzo i da vam se porodica proširi. To je tako sa ljudima koji mnogo razmišljaju i teško se odlučuju, pa kad krene, onda im stvarno sve krene. Tako je to i kod vas. Jednostavno, nećete ni biti svesni kuda ta vaša veza ide. Nemate razloga za bilo kakav strah ili neko razmišljanje. Zvezde su vam naklonjene.

BIK 21. IV - 21. V

Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi ili braku, znajte da ove nedelje i uopšte u toku ovog perioda niste spremni na žrtvovanje koje bi bilo vezano za ljubavni odnos. Probajte da budete nesebični i da podmetnete leđa ako treba. Ako se nalazite u nekoj neobaveznoj vezi ili ste slobodni, ni ove nedelje ne dozvoljavate da bilo ko ulazi u vaš emotivni život. Trenutno prolazite kroz ljubavnu fazu preispitivanja i razmišljanja šta vam je najvažnije u životu. Sve to će prekinuti susret sa osobom koja će u vaš život uneti toplinu i nežnost u vaše srce. Sve će to da vam promeni život i uopšte vaša gledanja. Opustite se pored voljene osobe, uživajte u sreći koja vas je zadesila. Svoje planove i ciljeve u zajedničkom životu ostvarićete uskoro, tako da vas čekaju još neka prijatna iznenađenja. Slobodni Bikovi koji za odmor odu na more imaju veliku šansu za letnju avanturu koja se može pretvoriti i u ozbiljnu vezu, ako se potrudite.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Zauzeti Blizanci će ove nedelje imati potrebu da budu pažljiviji prema svom partneru, da osluškuju potrebe partnera i napokon dožive jednu obnovljenu romantičnu vezu. Imaćete podršku partnera, razumevanje i zajedno ćete stremiti ka mnogo boljoj i uspešnijoj vezi. Uskoro biste mogli da planirate proširenje porodice i već i sami verujete da je došlo vreme za to. Slobodni Blizanci imaju ove nedelje problema. Taman kada pomislite da ste našli pravu osobu, nešto se poremeti i nećete biti zajedno. Uvek pronalazite neku manu. Budite tolerantni, shvatite napokon da ništa u životu nije idealno i da to nećete nikada ni naći. Posle nekoliko neuspelih veza u vaš život će ući jedna mnogo zrelija osoba od vas i otvoriti vam oči i pokazati šta je u stvari život. Život nije samo uživanje, već i mnogobrojne obaveze koje za vreme zajedničkog života treba odrađivati. Bićete veoma zahvalni partneru na novom iskustvu.

RAK 23. VI - 23. VII
Ako ste u bračnim vodama, ovu nedelju ćete iskoristiti da više vremena provodite sa partnerom i da usklađujete međusobne odnose, da ih negujete. Među vama će lepa osećanja biti jača i snažnija i lakše ćete izgovarati sve ove ljubavne rečenice. Uživajte u ovoj nedelji bez trzavica i bez teškoća. Slobodni Rakovi će opet da se zaljube, ali ovaj put malo drugačije nego do sada. Ova ljubav će vam dati snage i počećete drugačije da se ponašate. U stvari, zaljubljivanje vas je potpuno promenilo. Vreme je za razgovore, razbijanje tabua i ostvarivanje kvalitetnog odnosa koji ide ka tome da bude ozakonjen. Napokon osećate lakoću življenja sa odabranim partnerom i to će vas dodatno motivisati da napravite kvalitetniji odnos i mnogo udobniji životni prostor. Imaćete mogućnosti sve da odradite kako smatrate da treba, a ljubav će vam biti zvezda vodilja, pa samo napred. Slobodni muški prirpadnici ovog znaka treba da obrate pažnju na jednu osobu iz svog okruženja koja pokušava da im priđe.

LAV 24. VII - 23. VIII

Najvažnije što bi trebalo da shvatite ove nedelje je da će vaš ljubavni život zavisiti isključivo od vas, kao i to kako će se stvari odvijati sa partnerom bez obzira na to da li ste u braku ili ne, da li ste slobodni ili ne. Ako na početku nedelje krenete u jednu ozbijnu priču, onda vam predstoje dani puni prijatnih i lepih iznenađenja. Ovde su lepi aspekti da se ubrzo uđe u brak, ali nemojte žuriti, nije još vreme za to. Lavovi koji su u bračnoj vezi biće skloni tajnim vezama i naknadnim komplikacijama. Partner će saznati i tada će početi vaši veliki problemi. Ukoliko uskoro ne prekinete tu vezu, može doći do razvoda. Znajte da ste sami kovač svoje sreće i ako se budete kockali sa partnerskim odnosom, znajte da ćete sigurno izgubiti. Dobro razmislite šta vam je činiti u ovom slučaju kada bacate na kocku sve ili ništa. S obzirom na to da ste skloni dugom razmišljanju pre donošenja bilo koje odluke, mislim da ćete uraditi pravu stvar i doneti pravu odluku.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Početak ove nedelje vam donosi mnogo uzbuđenja na ljubavnom planu. Imate nalet pozitivne energije i ako vam se dopadaju energične osobe, doživećete predivnu nedelju sa jednom osobom koja vam je već duže vreme opsesija. Ovo važi za slobodne Device, međutim, oni koji su u braku i ozbiljnoj vezi trenutno imaju veliki problem, a radi se o tome da ste još uvek u mislima sa osobom iz prošlosti. Partner to oseća i misli da će vas proći, međutim, to ne prolazi. Sve dok se ne rešite prošlosti, nećete moći da krenete u budućnost.
Imate idealan partnerski odnos, tako da bi hitno trebalo da raskrstite sa ovom situacijom i da krenete u mnogo bolji, sudbinski ljubavni život. Jednog momenta ćete morati da se suočite sa ovim problemom, što pre krenete, pre ćete završiti ovu fazu na životnom putu.

VAGA 24. IX - 23. X

Što se tiče slobodnih Vaga, ma kog pola da ste, moguća je veza sa osobom koja je starija od vas, šarmantna, neodoljiva. To će vas i privući jer ste u ovom periodu podložni zaljubljivanju, čak i u osobe koje nisu slobodne. Žene Vage će naići na osobu koja živi u inostranstvu i ljubav će se desiti neočekivano, kao najlepša romansa. Ovu romansu bi mogla da prekine treća osoba, iz prošlosti partnera. Povedite računa da se vaši odnosi ne poremete jer posle te situacije više ništa neće biti isto. Većina predstavnika ovog znaka imaju mogućnost da sa partnerom ode i živi u inostranstvu. Ove nedelje ćete se baviti tim pitanjem i bićete opterećeni da li otići ili ne. Napravićete strategiju razvoja događaja. U svakom slučaju, sve ide uzlaznim tokom, ljubav koja je na prvom mestu ojačava vaše odnose i unosi veliku sreću i zadovoljstvo u vaš život. Partner će biti baš onakav kakav ste oduvek želeli da bude.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Ono što obeležava ovu nedelju i veoma je važno istaći je da Škorpije koje su u vezi ili braku neće imati kontrolu na svojim porodičnim i ljubavnim životom. To znači da bi trebalo maksimalno da se posvetite porodici. Sada je trenutak da donesete važne odluke o kojima ste razgovarali sa partnerom. Slobodne Škorpije krajem nedelje ulaze u strastvenu i romantičnu ljubavnu vezu. Odmah će eskalirati međusobna ljubomora jer ste oboje prebrzo ušli u vezu sa prevelikim očekivanjima. Neke Škorpije će putem interneta upoznati jednu osobu koja živi u drugoj zemlji i taj kontakt će dugo trajati pre nego se odlučite da se vidite. Imate mogućnost da ovo pretvorite u lepu romansu, ali na tom putu će biti dosta prepreka i u tome će vas kočiti najbliži jer neće verovati u ljubav preko interneta. Na vama dvoma je da im dokažete da greše i da su i to prave ljubavi. Tek kada je upoznaju, imaćete podršku.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Slobodni Strelci mogu da očekuju izuzetno lep period na ljubavnom planu u kojem će ući u vezu sa osobom koja će im odgovarati po svim pitanjima. Ako ste u kontaktu sa inostranstvom, postoji i tu mogućnost da preko poslovnog partnera upoznate sudbonosnu osobu. Ukoliko ne prihvatite ovaj izazov koji vam život nosi, postoji mogućnost da se vratite starom partneru, ali vam to ne preporučujemo. Imate oboje potrebu da prebacujete jedno drugom šta je i kako je bilo, tako da ova povratna veza ne može da uspe u budućnosti. Strelci koji su u braku nailaze ove nedelje na prekretnicu, jednostavno, oboje želite da dominirate. Neke manje razmirice će postojati, ali napokon shvatate da partner želi da vas nagovori na nešto, a vi na to apsolutno ne pristajete. Najbolje je da sednete i da izložite argumente jedno drugom. Strelcima u braku ljubav cveta.

JARAC 22. XII - 20. I

Poznati ste po tome da u ljubavi često menjate mišljenje, stav, partnere. Ove nedelje ćete napokon poželeti da se smirite, da se zaljubite i da napokon osnujete bračnu zajednicu. Većina predstavnika ovog znaka će ipak poželeti da ostanu slobodni. Naravno, tu nije kraj jer ćete se zbližiti sa kolegom-koleginicom sa posla i opet, evo vas u jednoj lepoj, ozbiljnoj vezi. Uopšte, ova nedelja je puna dešavanja na ljubavnom planu za Jarčeve koji su sami, dok za one koji su u braku predstoji stagnacija, prijatno zadovoljstvo zato što nema dodatnih stresova i trzavica u vašem zajedničkom životu. Potrebno je da osvežite vezu na način kako oboma odgovara da ne biste ušli u kolotečinu i tada biste mogli početi razdvajanje sa partnerom. Nemojte dozvoliti da se to desi jer među vama vlada prava ljubav koja je trenutno utihnula. Slobodni Jarčevi treba da se konačno skrase i prestanu sa vezicama koje ne vode nikuda.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Ukoliko ste sami, ove nedelje se upoznajete sa osobom koja će vas brzo zainteresovati, odnosno, poželećete da ostvarite bliži kontakt. Ta osoba će ličiti na vašu predstavu o idealnom partneru. Jedini problem bi moglo da bude to što je velika razlika između vas u godinama. To ne bi trebalo da bude prepreka ukoliko se bude radilo o pravoj i iskrenoj ljubavi. Ako ste u braku, ova nedelja donosi dosta nerazumevanja, međusobne optužbe, a na kraju i trenutnu razdvojenost. Svako će ići na svoju stranu i tako će vam proći ova nedelja. Pokrenite se, sada je pravi trenutak da spasete ono što može da se spase, a to je vaša ljubav, koja je temelj vaših odnosa. Nećete mnogo pogrešiti ako se izvinite i prvi popustite. Onda će i partner popustiti, pa ćete zajedno krenuti u novu životnu epizodu, a ovu ćete ubrzo prevazići. Odrasli ste ljudi i nema potrebe da se inatite, već samo da saslušate obostrane želje i da ih razumete kako bi sve išlo po planu.

RIBE 20. II - 20. III

Ribe ove nedelje mogu da očekuju samo avanture. Osećaćete se predivno i zbog toga nemojte da propuštate priliku da se malo opustite i uživate pored interesantne osobe. Nemojte očekivati da ova površna veza može da traje jer će biti zasnovana na strasti i jakoj fizičkoj privlačnosti. Za vas još nije došlo vreme smirivanja. Ukoliko ste u braku ili vezi, sada dolazi momenat da vratite ljubav i sreću u vašu vezu. Uspeh vas očekuje na ljubavnom planu jer odavno imate skrojen plan za vašu obostranu sreću. Priredite iznenađenje partneru, znate šta voli i napravićete veliki korak ka osveženju vašeg braka. Imaćete priliku da razgovarate o proširenju porodice. Napokon ćete imati obostranu želju, očekujte mnogo srećnih trenutaka. U stvari, sve to ste i zaslužili posle ovako duge i lepe veze. Vreme je da zaboravite na sve turbulencije i svu svoju snagu usmerite na ljubavni deo vašeg života.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар