Magijski dani u maju

Maj je poznat kao mesec posebno važan u ezoterijskom smislu, kako energetski tako i ritualno. Pa, da prenesmo ponešto od tih verovanja, vezano za preostali period ovog prolećenog meseca...

GLady / Pixabay

Najpre, gledano iz astrološkog ugla, ovo je odličan period za uklanjanje magije ili bilo kakvog prokletstva.

Naime, prema objašnjenju astrologa Predraga Petkovića, Plutom (magija/kletve), nalazi se u odličnim aspektima, što ukazuje na pozitivan ishod energetskog čišćenja.

U nastavku i pregled "magičnih dana" do kraja petog meseca:

14. maj je dan kada ne treba ništa pozajmljivati i kada se trebaju izbegavati značajnije kupovine. Na drugoj strani, dan povoljan da iz doma izbacite sce što je nefunkcionalno, polomljeno ili pokvareno.

15. maj - odličan dan za finansijske transakcije (mada ove godine pada u nedelju). Ako ste planirali da kupujete ili prodajte nekretnine, ovo je pogodan trenutak za akciju.

17. maj - Čim otkuca prvi minut ovoga dana, parovi koji žele potomstvo trebalo bi da se bace na posao, a isti “zadatak” preporučuje se i narednog dana, 18. maja.

21. maj - Verovanje kaše: zapamtite dobro san koji ste sanjali te noći jer ima proročki karakter i takav san može vam se ostvariti ili vas dovesti na put ka ostvarenju.

22. maj - energetski jak dan. Ako možete, budite što više danas u prirodi. Prošetajte se, vežbajte, udišite vazduh punim plućima. Dozvolite enrgiji priorode da radi za vas!

23. maj - Savršen dan za vođenje ljubavi jer učvršćuje vezu i vezi daje značajnu poziciju. Taj dan provedite tako što ćete dragu osobu obasipati nežnim poljupcima.


Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. hocu da preporucim Branu ,mnogima je pomogla.zelim ovim putem da je pohvalim jer i dalje sam sa deckom kojeg volim nismo u svadji nemogu da verukem da je tu pored mene i pun ljubavi koju pokazuje prema meni.pozovite je ako imate bilo kakav problem +381 612318408 viber

    ОдговориИзбриши
  2. hocu da preporucim Branu ,mnogima je pomogla.zelim ovim putem da je pohvalim jer i dalje sam sa deckom kojeg volim nismo u svadji nemogu da verukem da je tu pored mene i pun ljubavi koju pokazuje prema meni.pozovite je ako imate bilo kakav problem +381 612318408 viber

    ОдговориИзбриши