Pun Mesec u Devici: Vreme za značajne promene i početke!

Pred nama je, ovog 22. februara, pun Mesec u Devici. A kada je pun Mesec u Devici, ima više straha, brige i uznemirenosti, pa je dobro da se bavite nekom vrstom opuštanja i čišćenja, mentalnog i fizičkog.

Ilustracija: geralt / Pixabay

Ovog dana, u 17 sati, počinje 15. lunarni dan, kada se ne treba prepuštati tuđoj sugestiji i uticajima, kao ni biti pod tuđim emocijama, posebno zamerkama, kritikama i prebacivanjima, baš zbog maločas pomenutog punog Meseca u Devici.

Pritom, Mesec postaje sasvim pun u 19:19 sati, na 3. stepenu znaka Device.

Šta to praktično znači? Kako je Devica promenljiv znak, vezan za zdravlje, posao, čistoću, svakodnevne navike življenja, upravo na tim područjima sada treba nešto raditi. Energije ima puno, ali i nemira, napetosti i nervoze tokom ovog dana punog Meseca.

Povoljno je da se pred pun Mesec rade pročišćenja i da se s njima krene već od jutarnjih sati. Takođe, dobro je tokom dana biti umereno aktivan, a poslepodne, nakon 17 sati, pasivan - sugeriše astro-portal.hr.
I savetuje da posvetite više pažnje zdravlju i unutrašnjem miru, jer ć vam tako vam biti bolje i lakše ćete podneti nepovoljne uticaje. Pokušajte da prekinete s nekom lošom navikom koja se tiče zdravlja, ishrane, u ispoljavanju osećanja.

Ako to učinite, i ako se ne predate osećanjima tuge, nezadovoljstva i anksioznosti, onda ste u stanju energiju ovog punog Meseca pretočiti u nešto što može u narednim danima postupno da vam promeni zdravlje na bolje ili da utiče povoljno na vaš posao.

Mesec u Devici je i idealno vreme za pospremanje. Lekarski pregledi, sređivanje prostora, uravnoteženje prihoda i rashoda, usluge koje činimo drugima – u ovim oblastima je moguće doneti ili dobiti zaključak od ponedeljka uveče. Ovo je nešto što godišnje dobijemo kao podsticaj.Međutim, ovaj Pun mesec je posebno važan kako zbog toga što bi raščišćavanje i zaključivanje koje on potpomaže trebalo da stvori teren za značajne početke koje će pomoći solarna eklipsa u Ribama, jedina eklipsa ove godine koja će biti potpuna i, samim tim, doneti najznačajnije promene - naglašava portal Penzin.

Pun mesec ovoga puta i „osvetljava“ ono što smo (ne)činili prethodih godina. Baca svetlo na problem i prazninu koju smo stvorili čišćenjem, svesnim ili nesvesnim, na globalnom, nacionalnom i ličnom nivou.

Da zaključimo: ovaj pun mesec u Devici iziskuje temeljno raščišćavanje, ali i najavljuje stabilnu izgradnju u budućnosti. Pritom će najjači uticaj osetiti aprilski Bikovi, junski Blizanci, Device rođene u avgustu i prvih dana septembra, novembarski Strelčevi, decembarski Jarčevi i februarske Ribe.




Astro zanimljivosti

Iskoristite energiju punog Meseca i  jednostavnim ritualom sa novčanicom privucite bogatstvo


Kada je mesec pun, njegova energija se menja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocenija za povećanje obilja. Pun mesec predstavlja astrološku opoziciju sunca i meseca, odnosno razdoblje kada mesec prima najviše svetlosti od sunca. Tada možete videti mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.

Ta svetlost je čista energija. Sve postaje snažnije na pun mesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih.

Pun mesec nam može doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja. vaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – zavisi samo od nas…

Evo kako iskoristiti tu energiju za privlačenje obilja…

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu). Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema mesecu dok koncentrisano vizualizujete i osećate kako vam se novac umnožava.

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan je potrošite. Slično ovome, kada je mesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon punog meseca) gledajte u mesec i vizualizujte kako vaši problemi nestaju, opadaju.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар