HOROSKOPI ZA 2016 GODINU: Godišnji horoskop, ljubavni, poslovni, kineski...

Sve na jednom mestu: godišnji horoskop za 2016, godišnji ljubavni i poslovno-finansijski horoskop, kineski horoskop za godinu Vatrenog Majmuna... Pročitajte i kakva su predvidjanja najpoznatijih domaćih astrologa i vidovnjaka o tome što nam predstoji tokom 2016, saznajte kakve su prognoze magistra bele magije Lava Geršmana za njenih 12 meseci... I to sve na jednom mestu, jednostavnom šetnjom kroz linkove na Astro sajtu!

geralt / Pixabay

Astrolozi kažu da Ovnovima godina 2016. donosi iznenadnu sreću, Bik će morati da promeni životne stavove, a Blizanci treba da iskoriste sve pružene prilike. Rakovi ne treba da gledaju u prošlost, Lavovi će napredovati, a Device ne smeju da se plaše promena. Vaga će napraviti osnovu za budućnost, Škorpija mora da balansira između poslovnog i privatnog života, a Strelac mora da se uhvati u koštac sa nepoznatim stvarima. Jarčevi će početi svet da gledaju potpuno drugim očima, za Vodoliju je neophodno da napravi velike životne promene dok će Ribe ostvariti sve što zamisle.

Naravno, šire prognoze moći ćete da pročitate u Godišnjem horoskopu za 2016. godinu.

Uzbudljiva godina leži iza Evrope. I ništa manje uzbudljiva je pred njom. Više od milion pridošlica samo u Nemačkoj u 2015. Ratovi u Siriji, u Iraku i na afričkom kontinentu, primoravaju ljude na bekstvo.I to, ali i Evrovizija u Švedskoj, put na Mars, Evropsko prvenstvo u fudbalu... A kod nas? Hoće li penzije i dalje stizati? Da li će teroristi napasti i tamo gde ih niko ne očekuje? Zemljotres na Balkanu? Previranja na političkoj sceni… Da li će biti vanrednih izbora? Oluje, poplave - kad i gde? Mnogo pitanja i dilema, koje ne mimoilaze ni očekivanja, strahove i nade, od 2016. godine. Pogledajte predvidjanja astrologa i vidovnjaka za 2016. godinu.

Kineska godina vatrenog Majmuna počinje 7. februara 2016. i, prema tumačenju lunarnog horoskopa, biće veoma izazovna, nestabilna, ali godina koja pruža dosta mogućnosti. Jednostavno, u godini Majmuna sve je moguće. Tako i predvidjanja gube smisao. Individualni napori biće nagradjivani. Ovo je period riskantnih poslova i naglih uspeha. Ukoliko imate neku novu ideju, ovo je vreme da je realizujete. Ostavite prošlost iza sebe i imaćete šanse da se dočekate na noge...

O svemu tome, ali i ostalim dilemama vezanim za 2016. godinu, čitajte u specijalizovanim tekstovima na sledećim linkovima Astro sajta:




Lav Geršman: 2016. godina - šta nas čeka?

U Kijevu nova revolucija, Evropa ponovo poplavljena, u Aziji i Americi elementame nepogode. U Srbij...
Pročitaj
 
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар