Koji horoskopski znaci obožavaju analni skes?

Većina muškaraca sigurno je makar jednom insistiralo na analnom seksu. Na drugoj strani analni seks je za mnoge i dalje tabu tema. Ne usuđuju se baš sve devojke da ga i isprobaju uglavnom zbog predrasudama koje o njemu imaju. A ako ste se  pitali koji horoskopski znakovi najviše vole analni seks, fanpop.com tvdi da su to dva vodena znaka, Rak i Škorpija!

Photo credit: ecerroni from morguefile.com

Rak

Rak je vrlo brižan i majčinski nastrojen znak, a te osobine nikada ne biste povezali sa vrućim seksom. Ne dajte da vas prevare! Rakovi se samo trude da deluju stidljivo. Njihova stidljivost je samo maska, osmišljena da zaštiti njihove osetljive seksualne osećaje. Seksualnost Rakova uvek je povezana sa emocijama, ali kada se jednom otvore, Rakovi postanu nezasiti.

Muški Rakovi obožavaju ženske grudi, ali i guzu. Za analnim seksom su jednostavno ludi!

Žene u znaku Raka vole seksi igrice. Iako deluju kao da ne vole da budu dominantne, sačekajte da se opuste i prijatno ćete se iznenaditi.


Škorpija

Škorpija je najseksipilniji znak zodijaka. Škorpije imaju tajanstvenu, tamnu harizmu. Opsednuti su seksom.

Osobe rođene u znaku Škorpije često menaju svoje seksualne navike pa nemojte da se iznenadite ako ono što je kod njih palilo kada su imali 25, sa 40 godina više ne igra istu ulogu. To "obnavljanje" seksualnosti često uključuje elemente "neprihvatljivog" ponašanja. Škorpije obožavaju da dominiraju. Ostali znakovi možda imaju snažnu želju za moći, ali Škorpija će tu želju i da ostvari.

Škorpije su ljubavnici koji mogu da pronađu i iskoriste svaku vašu erogenu tačku, pa se pripremite i na analni seks.

Škorpije nisu opsednute sado - mazo igrama, ali ponekad se late i biča ili lisica, piše fanpop.com.

Autor: Alo.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар