Mesec u Vodoliji, Mars u Devici: Vreme da se oslobodite loših navika

Dane 24. i 25. septembar ove, 2015. godine, Mesec provodi u Vodoliji. To je periood povoljan za  ostavrenje onoga što naumite, zato izgovarajte pozitivne i ciljane aformacije i vizualizirajte uspeh u poduhvatima. Ako želite da se oslobodite nekih loših navika, ova dva dana su dobra prilika za to. Mesec će u Vodoliji ponovo biti 22. i 23. oktobra ove godine.


Pritom, 25. septembra Mars ulazi u znak Device i tu boravi do 12. novembra. Kako su primetile naše kolege iz Penzina, Mars je u Devici  vredan, radan, analitičan i predan poslu. Može biti donekle sitničav, a naročito u periodu dok je i Merkur retrogradan, može češće izazivati rasprave oko sitnica i tekućih poslova. Džangrizavost. No, mnogo možemo da postignemo uz red, rad i disciplinu. Na ličnom planu, određene moralne dileme ili želja da se sagleda opšta slika i pravac u kome vodimo svoj život, mogu zakočiti potrebne praktične radnje u svakodnevnom životu.

Naredna dva dana, 26. i 27. septembar, Mesec je u Ribama. To je vreme povoljno za lečenje poremećaja limfnih žlezda. Takodje, idealno vreme za one koji rade na vidovitosti i razvijanju intuicije.

Sve ovo vreme. do 9. oktobra, u toku je i Merkurov retrogradni hod kroz znak Vage. Preporuka je da u ovom periodu budete jako pažlji prilikom potpisivanja bilo kakvih dokumenata, slanja mejlova ili važne poslovne prepiske, arhivirate važne podatke i dokumenta kako biste bili sigurni da će biti sačuvani u digitalnoj formi, na koju se u poslednje vreme svi oslanjama. Dakle, budite predsotrožni.

Izbegavajte investiciju u nov auto (ako ste do sada čekali, sačekajte još malo) ili elektronske uredjaje, uključujući i mobilni telefon. Kupovati nov auto, elektronsku opremu ili gedžete.

I, ono što je možda i najbitnije, pozavršajate preostale poslove i obeveze, pre nego što se latite novih!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар