Mesec u Strelcu, idealno za dokazivanje istine i isceliteljske tretmane

20. i 21. septembra, Mesec boravi u Strelcu. Povoljno je to vreme za putovanja, kao i rešavanje pravnih problema i dokazivanje istine.  Prva četvrt Meseca u Strelcu, 21. septembra, jeste dan nesumnjivih potencijala.

nsrau / Paxabay

Zaključno sa 19. septembrom, Mesec je u Škorpiji i to je vreme pogodno za lečenje tegoba reproduktivnih organa. Vladavina Meseca u ovom znaku ponoviće se od 14. do 16. oktobra, pa ako ste sada propustili priliku...

Naredna dva dana, 20. i 21. septembra, Mesec boravi u Strelcu. Povoljno je to vreme za putovanja, kao i rešavanje pravnih problema i dokazivanje istine. Takodje, to je i dobro vreme za isceliteljske tretmane za bolesti jetre, kolena i kukova. Vladavina Meseca u Strelcu ponovo je 17. i 18. oktobra.

Prva četvrt Meseca u Strelcu, 21. septembra, jeste dan nesumnjivih potencijala. S puno optimizma spremni smo bez oklevanja reći „da" svakoj novosti, svakom pozivu, svakom izazovu. Strelac, Lav i Ovan imaju zarazno veselje i bezbrižnost pa ako trebate ohrabrenje, potražite njihovo društvo. Blizanci, Vodolija i Vaga posebno su nadahnuti za učenje, pisanje i kreativno izražavanje svojih ideja.

Iza toga, 22. i 23. septembra (kada je i ravnodnevnica) Mesec je u Jarcu, ali o tome ćemo pisati u sledećem tekstu...
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар