Mesec u Jarcu, kako najbolje iskoristiti ove dane?

Mesec je u Jarcu, 22. i 23. septembra. Optimalan period za lečenje vilice, kostiju i zuba. Mesec zatim prelazi u Vodoliju, što će (24. i 25. septembar) biti dani pogodni za započinjanje oslobadjanja od loših navika... Predstoje nam i (23. septembar) jesenja ravnodnevnica i pomračenje Meseca, 28. septembra u Ovnu.

Fitze / Pixabay

Prva četvrtina Meseca je u Strelcu. I, imamo lepe vesti:  ovo je vreme pozitivnih promena.

Od mladog Meseca ka punom Mesecu put nije tako dug, ali je uzbudljiv jer je ovo vreme novih početaka i mlade energije.

S puno optimizma spremni smo bez oklevanja reći „da" svakoj novosti, svakom pozivu, svakom izazovu. Strelac, Lav i Ovan imaju zarazno veselje i bezbrižnost pa ako trebate ohrabrenje, potražite njihovo društvo. Blizanci, Vodolija i Vaga posebno su nadahnuti za učenje, pisanje i kreativno izražavanje svojih ideja.

Trebalo bi više pažnje da posvetimo telu, ali i negovanju duše i uma. Pročitajte knjigu, odgledajte dobar film, posetite spa ili jednostavno uradite nešto što vas usrećuje a što dugo niste radili.

22. i 23. septembra Mesec je u Jarcu. Ova dva dana se savetuju magični riyuali koji jačaju ambiciju, donose uspeh u karijeri i ostvarenje socijalnih i društvenih ciljeva.

Optimalan je period za lečenje vilice, kostiju i zuba.

Mesec zatim prelazi u Vodoliju, što će (24. i 25. septembar) biti dani pogodni za započinjanje oslobadjanja od loših navika... 

Predstoje nam i (23. septembar) jesenja ravnodnevnica i pomračenje Meseca, koje se dešava 28. septembra u Ovnu. Dva svakako značajna dogadjaja o kojima čemo visce pisati u sledećem tekstu.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар