Merkur je u Vagi, iskoristite vreme za dogovore, veze i partnerstva!

Merkur će dva meseca, vreme u septembru i oktobru 2015. godine, provesti u Vagi. I, u najkraćem, tu se oseća dobro. Nije ni konkretan, nije ni nezainteresovan. Njega jednostavno zanimaju potrebe drugih ljudi, ali i zadovoljenje njegovih. On pristaje na kompromis, ne bi li došao do bilo kakvog dogovora.

Izvor: Wallpapersworld.net



Ovo je vreme kada preko taktične, odmerene, promišljene komunikacije možemo postići veći sklad u vezama i odnosima sa drugima. Tenzije će se smirivati i nećemo više juriti mane jedni drugima. Tražićemo lepo u onom drugom. Težićemo ka dogovoru i saradnji (posebno 9. septembra 2015. kada Venera prekida  retrogradni hod i to sve do 16. septembra; kada 17. septembra stane,  Merkur je retrogradan, sve do 9. i posle 10. oktobra). Uostalom, bonton je vezan za ovog Merkura. On nije praktičan uvek, ali je jako fin i uslužan. Hoće da pomogne. Jako mu je bitno kako ga drugi vide.

Ovo je dobro vreme za umetnike, za kreativce, za one koji se bave javnim poslom, koji rade u sudu (ovo je vreme kada će se u sudskim parnicima lakše postizati kompromisi, nagodbe ili pomirenja), koji se bave kozmetikom, kao i za za profesije poput psihologije i astrologije.

I veze će malo bolje funkcionisati, neće sve biti tako napeto, ali opet doza napetosti postoji. Merkur u Vagi dok ide direktno pogodan je za dogovore, kompromise, pogodbe, partnerstvo posebno od 9. do 17. septembra. Bitno je da će komunikacija i želja za sređivanjem problema biti poboljšani, a i sami možete proceniti koliko to može da bude korisno.

Ako ste planirali da se dogovarate ili uspostavite saradnju sa nekim, sada je najbolji momenat!

Doduše, Merkur u Vagi je uglavnom vezan za finoću, ljubaznost, mir i staloženost. Nema tu previše vrdanja, samo je problem u odlučnosti. Sve hoće, ali kako? Neodlučnosti će biti više, posebno dok je Merkur retrogradan u Vagi (od 17. septembra do 9. oktobra). Moguća su i raznorazna odlaganja i kašnjenja, a od vas se očekuje i povećana opreznost, recimo prilikom potpsivanja bilo kakvih ugovora!

Merkur, naime, 17. septembra počinje da se kreće retrogradno. A kako ond predočava pre svega komunikaciju, reči, misli, putovanja, saobraćaj, prevozna sredstva, intelekt, praktičnost, papirologiju, kompjutere,  internet, sve ono što nam služi da naša reč i misao dođe da nekoga, da se izmestimo iz jednog mesta do drugog - na udaru će biti svi ovi aspekti koje simbolizuje. I to sve dok je retrogradan, dakle do pomenutog 9. oktobra.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар