Nedeljni horoskop 12 - 19. jul / srpanj 2015.


Šta je to što nam zvezde pručuju za ovu vruću letnju, julsku sedmicu? Kako se njihov polozaj i relacije mogu odraziti na na naš posao i finansije, ljubavni i porodični život, zdravlje... 

Ilustracija: Quique / pixabay.com





OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Sve poslove obavljate korektno. Ne želite da se u njih previše unosite, jer ste zaokupljeni porodičnim problemima i napetom situacijom u kući koju simbolizuje stelijum Sunca, Marsa i Merkura u Raku. Ali, ukoliko budete dodatno stimulisani, daćete sve od sebe. Iako je situacija kritična dobro vladate sobom.

Ljubav - Kao partneri najviše vam odgovaraju Vaga ili Jarac, zato se trudite da više vremena provodite u njihovom društvu. Sa Rakom može biti nesporazuma i velikog nerviranja.

Zdravlje - Imate osećaj da je kriza prošla i da ste ušli u period oporavka. Dobro se osećate.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Vredno radite, što će uroditi plodom. Nije dovoljno samo nešto poželeti, potrebna je velika upornost da se to i ostvari. Narednih dana poželjno je da sebi zadate što više obaveza, jer ste ušli u povoljan period kad sve teče glatko. Biće vremena i za hobi i društvene manifestacije.

Ljubav - Kako ova nedelja počinje Mesecom u Biku, svojim šarmom, sanjalačkim pogledima i tajanstvenim osmehom jednostavno ćete izluđivati jednog Lava. Biće svega u neograničenim količinama, a najviše strasti.

Zdravlje - Krajem perioda moguće je preskakanje srca. U protivnom, zdravi ste kao dren.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Posao je krenuo dobro, o čemu svedoči konkretna finansijska podrška. Sunce, Mars i Merkur u znaku koji vama predstavlja novac moraju doneti rezultate. Nalazite se na kraju jednog ne baš prijatnog životnog perioda, a niste sigurni u kojem smeru bi trebalo da krenute. Ova nedoumica vas jako opterećuje.

Ljubav - Tokom narednih dana upoznaćete jednog Strelca ili Devicu, sa kojom ćete najverovatnije ući u vezu. Radi se o osobi koja je pametna i emotivna, ali pomalo pomalo sitničava.

Zdravlje - Bolovi u stomaku posledica su loše ishrane, pre svega zbog preterivanja sa slatkišima.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Mnogo radite, a rezultati nisu uočljivi. Narednih nekoliko dana biće povoljni za pisanje, učenje i sve poslove koji zahtevaju kombinatoriku, a tako će biti sve dok Mars ne napusti vaš znak. Konstantno ste u nekoj vrsti afekta, bilo da se radi o besu, svadljivosti ili impulsivnosti. Ukloliko primetite da poslovi idu pogrešnim putem, nemojte se previše nervirati, jer uskoro sledi poboljšanje.

Ljubav - Na emotivni život slabo možete da utičete. Odluke i raščišćavanja najviše zavise od partnera.

Zdravlje - Način ishrane je veoma bitan narednih dana za vaše zdravlje, u protivnom možete imati problema.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Tek krajem jula nadajte se napretku, jer će Jupiter koji je već godinu dana u vašem znaka tek tada iskazati sve mogućnosti. Mislite da vladate situacijom, ali tri planete u vašem dvanestom polju iskomplikovaće mnoge poslove. Iako se događaji ne odvijaju onako kako ste zamislili, pretvarate se u pasivnog posmatrača i mirno čekate svojih pet minuta.

Ljubav - Prija vam kućna atmosfera, pogotovo kada je prisutan još jedan pripadnik vašeg znaka. Obradujte voljeno biće nečim slatkim.

Zdravlje - Zbog pojače virusne infekcije bilo bi dobro da što pre posetite lekara.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Nikako ne možete da prihvatite činjenicu da su stvari oko vas haotične i želite da napravite red. U tome možete uspeti samo uz timsku saradnju. Tokom ovog perioda uspećete da završite poslove koji su već dugo u zastoju. Ovaj period mogao bi da se okarakteriše kao težak rad, ali i osnova budućeg uspeha. Ne radite više stvari istovremeno, jer je Merkur, vaš vladar nezgodno postavljen.

Ljubav - Po glavi vam se motaju misli vezane za veliku ljubav. Poželećete da je sretnete, ali budite oprezni, jer Veneru u vašem dvanaestom polju "napada" Saturn.

Zdravlje - Manji problemi sa zubima, kostima i nogama.


VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Sredinom perioda moguće su svađe sa pretpostavljenima, konflikti, brojne intrige i loša finansijska situacija, ali nije baš tako loše kako vam izgleda. Srećom, sve će se munjevitom brzinom ispraviti. Strpite se još nekoliko dana, mirno završite započete poslove i sačekajte da se planetarna situacija sredi. Bićete kao preporođeni.

Ljubav - Ovan ili Bik opčinjeni su vašim čarima. Međutim, ne planirajte ništa više osim kratkog flerta, jer planetarni uticaji nagoveštavaju svađe i razočaranja.

Zdravlje - U ovom periodu moguće su infekcije, upale i problemi sa krvotokom.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Prija vam timski rad, ali, nažalost, spoljašnje okolnosti utiču na to da se on ne odvija željenim tokom. Lako možete doći u situaciju da budete upleteni u loše poslovne poteze. Tokom celog perioda intuicija će biti naglašena, pa eto odgovora na neke poslovne probleme. Uočavate tuđe mane, a zanemarujete sopstvene.

Ljubav - Veza sa Bikom ili Devicom trenutno je u krizi, jer se roditelji ili prijatelji previše mešaju u vaš život. Jasno im stavite do znanja gde je kome mesto.

Zdravlje - Ukoliko se budete manje nervirali i više opuštali u prirodi, sve će biti u redu.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Poslovi se odvijaju bez problema. Moguć je sukob sa zakonom, ali kako ste učinili sve da vam ništa ne može nauditi, budite bez brige. Većina pripadnika znaka je neurotična, zbog čega nije u stanju da uoči lepa događanja. Upravo ste u žiži fantastičnih zbivanja, zato ne kukajte nego uživajte u njima. Smireno sačekajte pravi trenutak da nekome kažete istinu u lice.

Ljubav - Očekuje vas strasna veza sa jednim Jarcem. Fenomenalno funkcionišete, iako ste dijametralno suprotni.

Zdravlje - Ovih dana zubobolja bi mogla da vam pokvari raspoloženje, ali ništa zabrinjavajuće.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - U ovom periodu očekuje vas unapređenje, nažalost praćeno više moralnom nego materijalnom satisfakcijom. Prija vam saznanje da posao kojim se bavite radite na najbolji mogući način. Sve dok je Saturn, vaš vladar u Škorpiji nadajte se samo pohvalama.

Ljubav - Idealna kombinacija u narednom periodu jeste Lav. Zato, ukoliko vam se ukaže prilika da se družite sa predstavnicima ovog znaka, nemojte je propustiti.

Zdravlje - Pod uslovom da izađete na kraj sa viškom energije i gomilom interesovanja, biće sve u redu. U protivnom, možete da imate psihičkih problema.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Poslovne ponude samo izviru, ali ni traga od novca. Razmišljate Zbog toga niste mnogo raspoloženi za posao, a i koncentracija je u padu. Umesto da se bacite na rešavanje konkretnih problema opterećujete se nekorisnim idejama i besmislicama. Budite direktniji kada je reč o vlastitim potrebama. Ukoliko ne možete lepim, onda promenite taktiku.

Ljubav - Partneru ste rekli sve što mislite i tako ga zaintrigirali. On je odlučio da krene u napad i zadobije vaše poverenje.

Zdravlje - Manje neugodnosti sa žučnom kesom. Bilo bi dobro da više pažnje posvetite zdravlju.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Nezadovoljni ste poslom, međuljudskim odnosima i zaradom. Kad bolje razmislite, jedini spas je odmor, a u međuvremenu će se mnogo toga raščistiti. Iako ne želite da budete mučenik, vi to stvarno jeste. Dokle ćete o sebi da stvarate lažnu sliku? Oslušnite stvarne fizičke mogućnosti i ponašajte se u skladu s tim.

Ljubav - Loše raspoloženje potiskujete u zagrljaju Vage, Bika ili Škorpije. Biće romantično i nezaboravno.

Zdravlje - Problemi vezani za žlezde sa unutrašnjim lučenjem i ginekološke tegobe.

Astrolog Mihailo Čukić * 063/359-260, Izvor: Novosti

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар