Najpromiskuitetniji horoskopski znaci su...

Aha! Vreme je da nam zvezde i to otkriju. Dakle, ko će najbrže da poklekne? Ovo su 4 najpromiskuitetnija horoskopska znaka! A možda i vi znate nešto što zvezde ne znaju...


Blizanci


Uvek vole da imaju više opcija. Znatiželjni i uvek voljni da naprave korak dalje u onome što ih zanima. Osobe rođene pod ovim znakom spremne su da učine bilo šta kako bi proširili i svoje seksualno znanje – čak i uz rizik razaranja svoje veze. Blizanci su retko zadovoljni pa neprestano traže novu zabavu i načine da zadovolje sebe i svoje partnere.


Strelac


Njihov libido teško je zadovoljiti. Najnemirniji među zvezdama, on voli da bude slobodan i da prati svoje strasti, ne poznajući granice i prepreke. Kao i Blizanci, strastveni Strelci neće se žaliti ako u imeniku imaju i nekoliko brojeva dostupnih u svako doba.


Ribe


Iako mirne i osećajne, one zaslužuju mesto na ovoj listi. Oni rođeni pod znakom Ribe obožavaju male izlete, a seks je neretko jedan od njih. Kada su u pitanju seksualne fantazije, ove osobe su pravi stručnjaci, pa će često poljubiti i previše žaba pre pronalaska svog princa. Ipak, njihov promiskuitet češće je proizvod njihovog nepopravljivog optimizma u potrazi za pravom ljubavlju nego seksom.


Škorpija


Kakva bi ovo lista bila ako bismo izostavili znak koji predstavlja simbol seksa. Ovaj misteriozni i pomalo tamni znak sposoban je da ide iz krajnosti u krajnost – ili će biti okružen partnerima do iznemoglosti ili će biti potpuno obuzet samim sobom. Bez obzira na to, seks igra veliku ulogu u njihovom životu. Oni su fascinirani seksom i upravo zbog toga neprestano traže nova seksualna iskustva.

Izvor: srbijadanas
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар