Mesec prolazi kroz Raka: Pojačane emocije, ali i ranjivost i osetljivost

Mesec danas i sutra prolazi kroz znak kojim vlada – znak Raka. Dok će sutra dan možda biti dinamičniji i napetiji, danas mnogi nalaze predah i mir u, reklo bi se, ušuškanom danu. Lako teku i energije vezane za intelekt i one vezane za emocije. 

Ilustracija: geralt / Pixabay


Autor: Penzin

U doba prolaska Meseca kroz znak Raka, emocije su pojačane, ali i ranjivost i osetljivost. Međutim, danas izgleda kao da će većina biti zaštićena od „duševnih povreda“ koje osetljivi Rak često doživljava. Brinemo se o drugima i drugi se brinu o nama.

Do izvesne rastrzanosti moglo bi da dođe samo usled suprotnih, a podjednako prisutnih potreba: želimo da se osamimo i povučemo od sveta i, istovremeno, da ostvarimo kontakt i budemo u društvu. Nije to nešto što većina ne može da reši podelom dana na vreme koje darujemo samo sebi i na vreme kada se okrećemo drugima.

Setite se samo i onih među nama koji kao jedinu opciju imaju život u izolaciji. To su uglavnom starije osobe koje žive same. Ako u vašem komšiluku živi osoba za koju znate da je danima sama, posetite je. Čak i ako ne bude ljubazna i ako vas ne pusti da pređete preko kućnog praga, znajte da većini znači čak i to što su otvorili vrata i progunđali nešto. I gunđanje je način komunikacije, a mnogi su, uplašeni i sami, zaboravili na sve druge vidove.

Ovaj dan je odličan za nove početke. Ako ste juče planirali, sjajno bi bilo da se danas pokrenete i počnete da, korak po korak, dan za danom, sprovodite svoj plan u delo. Znajte samo da dan nije pogodan za bilo kakve mahinacije i rizične finansijske transakcije.

Za one koji u ovim poslednjim danima kalendarskog proleća žele da napokon počnu sa redukcionom dijetom, dobra vest je da sve vrste dijete (ne samo u cilju smanjenja težine), danas imaju podršku neba. Ruski astrolog Globa preporučuje da se ovaj dan mesečevog ciklusa iskoristi i za klistiranje.

Dobar je dan i za počinjanje fizičkih aktivnosti, tako da oni koji se spremaju za laku letnju garderobu i kupaće kostime, danas mogu da počnu kako sa korigovanjem ishrane, tako i sa vežbanjem u cilju oblikovanja tela.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар